Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Lingeconcerten - Mastreechter Staar Moederdagconcert

Stichting Lingeconcerten

Zaterdag 11 mei 2013 van 20:00 tot 23:00 (Pacific-zomertijd Verenigde Staten (Los Angeles)-tijd)

Heukelum, Nederland

Neem contact op met de organisator

Je naam:
Je e-mailadres:
Je bericht:
Geef de code op zoals hieronder wordt getoond:
VerzendenBeveiligde privacy
Jouw e-mail wordt alleen gezien door de organisator van het evenement. Wij delen jouw contactgegevens met niemand, nooit.Waar en wanneerLingeconcerten Oude Steenfabriek - Heukelum (ovb)
18 Appeldijk
4161 Heukelum
Nederland

Zaterdag 11 mei 2013 van 20:00 tot 23:00 (Pacific-zomertijd Verenigde Staten (Los Angeles)-tijd)Organisator

Stichting Lingeconcerten

Stichting Lingeconcerten organiseert al jaren hoogwaardige concerten op een diversiteit aan schitterende locaties aan de linge. Van huiskamerconcerten tot optredens van de Mastreechter Staar.

 

Stichting Lingeconcerten biedt  veen podium aan professionele musici en uitmuntende amateurmusici in de breedste zin van het woord. Dat mogen instrumentalisten en vocalisten zijn. De musici en vocalisten mogen solo, met een koor of i orkest/ensembleverband optreden.

 

Stichting Lingeconcerten biedt de mogelijkheid een podium te gebruiken voor concerten en try-outs. Het podium is niet aan leeftijd gebonden. Onze voorkeur gaat uit naar concerten met klassieke muziek. De concerten worden in Leerdam en directe omgeving georganiseerd. Stichting Lingeconcerten vindt het belangrijk dat muziekliefhebbers in hun directe omgeving aantrekkelijke concerten kunnen bezoeken. Wij sluiten mogelijke samenwerking met andere muziek en kunstvormen niet uit. Ons doel is te streven naar een aantrekkelijk programma voor het publiek.

Voor de musici.

In overleg met de uitvoerende(n) kan een tegemoetkoming in de onkosten worden afgesproken. Voor een try out kunnen geen onkosten in rekening gebracht worden. De voorwaarden liggen anders als de musici op uitnodiging van de muziekstichting een concert geven, dan is een uitkoop in overleg mogelijk. Wij bieden de musici voor alle onderdelen hierboven beschreven een service aan van een geheel verzorgd optreden.

 

  Contact opnemen met de organisator