" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

E-Squash 2013

E-Ventual

Saturday, February 16, 2013 from 10:00 AM to 10:00 PM (CET)

E-Squash 2013

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee Tax Quantity
toernooi, lunch, indoor BBQ & netwerkborrel   more info Ended €45.00 €0.00 €9.45
bezoeker incl. indoor BBQ & netwerkborrel Ended €30.00 €0.00 €6.30

Who's Going

Loading your connections...

Share E-Squash 2013

Event Details

 

Op zaterdag 16 februari 2013 verzamelen de squashers uit de  communicatie, E-Commerce en reclamebranche zich weer op Nederlands mooiste Squashbaan; Squash Almere. Het Internationale Affiliate Marketing netwerk TradeTracker organiseert voor de 2e keer E-Squash! Het medialandschap stelt steeds hogere eisen aan de kennis en vaardigheden. Technologie, mobile commerce, social media, NFC, meetbaarheid en optimalisatie worden meer en meer doorslaggevend. Unieke samenwerkingsvormen worden steeds belangrijker om te voldoen aan de eisen anno nu.Tijdens E Squash brengen we de grote en kleine creatieven in dit vakgebied bij elkaar in een programma vol sport, muziek, eten, drinken, business en vooral FUN! Bekijk voor een impressie van 2012 deze foto's.


De nummers 1, 2 en 3 krijgen een mooie bokaal en eeuwige roem!! Daarnaast heeft het eigentijdse webwarenhuis Fonq een waardebon van € 75,- beschikbaar gesteld voor de winnaar en krijgt iedere speler van het toernooi sowieso als troostprijs een waardebon twv € 10,-


Wie zijn deze creatieven:full service interactive bureaus, webshops, marketeers, affiliate marketeers, media agencies, uitgevers, reclame & communicatie bureaus, interactive campaign bureaus, social media platforms, e-commerce teams, software vendors, startups, online marketeers, freelance professionals, website-owners, ondernemers, developers, adverteerders, ad exchange managers, publishers, investeerders, hosting koningen, cms-tijgers, analisten, TV/radio creatives, account managers, emailmarketeers, game specialisten en voor de rest iedereen die we vergeten zijn om te noemen binnen de Communicatie en E-Commerce branche!!

Speelt u geen Squash, maar u wilt wel aanwezig zijn, selecteer dan de ticket "bezoeker".


De host van dit toernooi is zoals vermeld Squash Almere. Zij beschikken niet alleen over de ervaring, maar ook over alle faciliteiten als banen, kleedkamers, douches en –niet onbelangrijk- de gezellige Bar! Kunt u squashen en wilt u het opnemen tegen uw collega's uit de branche, schrijft u dan in en dan gaat de rest vanzelf! Komt u alleen? Prima! Komt u met een aantal spelers, ook goed!

Op basis van het aantal inschrijvingen zal op locatie bepaald worden of er in de opzet van "best of 3 games" of die van "best of 5 games" gespeeld zal worden. Maar, des te meer zielen des te meer vreugd! U kunt ook voor meerdere spelers tegelijkertijd inschrijven, dat is een kwestie van het aantal selecteren bij de aanmelding.

Have questions about E-Squash 2013? Contact E-Ventual
Attendee List Sort by: Date
Show More

When & Where


Squash Almere
Marathonlaan 20
1318 EE Almere
Netherlands

Saturday, February 16, 2013 from 10:00 AM to 10:00 PM (CET)


  Add to my calendar

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.