" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Ticket Information

Type Quantity
HET AANTAL KOORLEDEN:
De kosten voor deelname zijn 6 euro per koorlid. De factuur wordt u later toegestuurd!
Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Gooise Korenweken 2012

Event Details

LET OP: GEEF VOOR U OP [REGISTER] KLIKT HET AANTAL KOORLEDEN AAN!

 

In het najaar van 2012 wordt de eerste editie van de Gooise Korenweken georganiseerd. Tijdens de Gooise Korenweken worden activiteiten georganiseerd om leden te werven. Daarnaast kunnen Gooise koorverengingen deelnemen aan diverse workshops en trainingen.


HET PROGRAMMA
van de Gooise Korenweken 2012 ziet er alsvolgt uit:


23/09 - Proeverij van Gooise Koren
Korte open repetities van tientallen Gooise koren in het Muziekcentrum van de Omroep. Iedereen die op zoek is naar een koor kan  daardoor eenvoudig op een dag sfeerproeven bij meerdere koren door mee te repeteren of gewoon te luisteren.

24/09 - 05/10 - Open Repetitieweken door Gooise Koren
In de twee weken aansluitend op de Proeverij van Gooise Koren zijn de reguliere repetities van alle deelnemende koren openbaar toegankelijk voor publiek.

25/09 - 04/10 - Open Repetitieweken door Groot Omroepkoor
Alle koorleden en dirigenten van de deelnemende Gooise koren zijn welkom bij 10 repetities van het Groot Omroepkoor. Gewerkt wordt aan Händel's Alexanders Feast met de Radio Kamer Filharmonie en Rachmaninov's Vespers.

25/09 - 04/10 - Koorcoaching door dirigenten van Groot Omroepkoor
Edward Caswell en Gijs Leenaars zijn gedurende de twee Gooise Koorwerken beschikbaar in de avonden om bijv. dirigenten te coachen op basis van wat ze zien bij de repetitie van de betreffende dirigent met het eigen koor, repeteren met het koor, aandacht te besteden aan koorvorming etc.

29/09 - Sing-in met Groot Omroepkoor en workshops voor verenigingen
In de tussenliggende weekeinden worden seminars en workshops georganiseerd voor Gooise koorzangers en verenigingsbestuurders. Ook krijgen leden van de deelnemende Gooise koren de mogelijkheid om samen met het Groot Omroepkoor tijdens een speciale Sing-In!

Kortom, een meer dan interessant programma voor bestuurders en leden van de Gooise Koren!


DEELNAMEKOSTEN

Stichting Amateurkoor is een vrijwilligersorganisatie die zich belangeloos inzet voor haar doelstelling om het draagvlak voor voor koormuziek te vergroten en amateurkoren op lokaal en regionaal niveau samen te laten werken. We streven er naar om de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden.

De kosten worden verder gedrukt door de organisatie te laten doen door vrijwilligers uit de deelnemende koren. Ook voor de catering zullen we mogelijk een beroep doen op medewerking van de verschillende koorleden. Na aanmelding wordt u daar zo spoedig mogelijk over benaderd.

Om uit de kosten te kunnen komen wordt een vergoeding van € 6,00 per koorlid gevraagd. Er kan alleen per volledig koor aangemeld worden. Ieder koorlid van deelnemende koren heeft daarmee entree tot alle onderdelen van de Gooise Korenweken 2012.

Wij zijn er van overtuigd dat we zo samen een klinkend en inspirerend evenement tegemoet kunnen zien!

 

Het bestuur van Stichting Amateurkoor

Have questions about Gooise Korenweken 2012? Contact Stichting Amateurkoor

Where

33 Heuvellaan
1217 Hilversum
Netherlands

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.