Skip Main Navigation
Page Content

Het "TrekkerTeam" van Pieter Monsma. Samen Trekken we aan onze Inspirerende maatschappij!

Promotor: Trekkerteam

Wednesday, September 30, 2015 at 9:00 AM - Thursday, October 1, 2015 at 9:30 AM (CEST)

Het "TrekkerTeam" van Pieter Monsma. Samen Trekken we...

Ticket Information

Type End Quantity
Ik heb interesse in het Trekkerteam en ontvang graag meer informatie. Dec 31, 2015 Free  
Ik help graag mee met de Vastgoed Roadshow. Neem contact met mij op. Ended Free  

Share Het "TrekkerTeam" van Pieter Monsma. Samen Trekken we aan onze Inspirerende maatschappij!

Event Details

Wordt een Trekker!

Help mee te trekken aan Inspirerende evenementen in 2015!

Lees hieronder de informatie wat de achterliggende gedachte is van het Trekkerteam..

 

 

Dit jaar nog éénmaal 

10 - 12 Juli 2015 Amsterdam RAI! 


Wil je helpen promoten?

Meld je aan als Trekker

En ontvang een Trekkerlink! (affiliate link)


 

Ik zoek Promotors/Trekkers voor de Passieboer


 

GEEF JE OP ALS JE IN JOUW REGIO MEE WILT HELPEN AAN DE PROMOTIE!

De Passieboer is een One man inspiratie show. De Passieboer kan als zakenman of als boer ten tonele groepen inspireren meer uit hun passie te halen

Speciaal te boeken voor:

 • Grote evenementen met meerdere sprekers
 • Bedrijfsfeesten (Inspirator, Key note speaker, gastheer)
 • Bedrijfs vergaderingen (opluisteren met inspiratie speech die de agenda versterkt)
 • Bijeenkomsten van overkoepelende organisaties (Samenwerken en Passie voor elkaar en resultaat)
 • Netwerkclubs (training in netwerken, inspiratie one man show)
 • Jaarvergaderingen (voorzitten, motivatiespeech)
 • Trainingen (sales, netwerken, presentatie)
 • Management (Passie, netwerken en communicatie)
 • Werknemers (Meer uit je zelf halen en samenwerken)
 • Vastgoedclubs 
 • Financiële instellingen
 • Sales (motivator en sales trainer)
Referenties zijn: EUROCollege; FORMIDO; NCW-VNO; Insectpoint; National Achievers Congress; Millionaire Mind Intensive;Ionline; BNI; de Baak; en meer.

Indien je mij inroduceert en ik wordt uitgenodigd te spreken ontvang je een commissie van 20% over de fee.

 

Missie Van ons Trekkerteam:
Met evenementen mensen in Nederland een succesvolle mindset te geven! En met succesvolle mensen te werken aan een succesvolle community die business en contacten delen.

"Life is short, so live it fully and contribute as much as you can.
Take control of your own Financial Future and make it happen. It's our destiny!"

 


Onze Doelstelling voor MMI:

1200 mensen in de RAI die 3 dagen lang werken aan de financiële miljonairs mindset.

 Wij zoeken mensen/trekkers die mee helpen mensen te vinden die hier absoluut moeten zitten. Trekkers die de website promoten, op social media veelvuldig hier aandacht aan wijten, en die in hun sociale omgeving als een olievlek mensen informeren dat ze echt naar de RAI moeten!


 


 

Vul bovenin de website je gegevens in als je mee wil helpen.

Er wordt dan contact met je opgenomen.
Je krijgt marketingmaterialen en een affiliate link!
Op die manier kun je je vrienden en contacten hierover inlichten.

De beloning is dit keer een zeer goed gevoel dat je meehelpt aan een inspiratie samenleving.
(plus dat je een presentje van de organisatie krijgt als je meer dan 10 mensen meeneemt)

"Help mee om zoveel mogelijk mensen te laten weten dat ze naar het MMI moeten komen." Pieter Monsma.

 


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


      PRO-TREKKERS     

Wij zijn op zoek naar Professionele trekkers:

 • Kranten, magazines
 • Organisatiebureaus
 • Verenigingen
 • Grote bedrijven
 • Mensen/bedrijven met nieuwsbrieven

Vraag meer informatie bij ons aan wat we te bieden hebben.

KLIK DAN HIER.

 


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Het TrekkerTeam is een bijzonder team,

Samen Trekken we aan

Onze Inspirerende Samenleving

"Door mij te omringen door ondernemers en door samen anderen te inspireren wat zij willen en kunnen, heb ik wonderbaarlijk ook gezien dat mijn bedrijf binnen een half jaar 50% gegroeid is. En ik heb veel meer motivatie gekregen omdat ik een hoger doel bereik. Het Trekkerteam verbind ondernemers die maatschappelijk denken en doen". Guillaumé

Welkom,

Welkom. Indien u nieuw bent en mee wilt Trekken aan die gewenste inspirerende samenleving, plus je eigen business wilt laten groeien, lees dan verder. Wil je direct beginnen met promoten van het National Achievers Congress ga dan naar boven om je trekkerlink aan te vragen.

Het TREKKERTEAM 

Kijk naar het opgenomen webinar (1 uur) van 26 januari waar Pieter Monsma persoonlijk met al zijn Passie uitlegt wat het Trekkerteam is, en wat deze beweging voor u en uw omgeving kan betekenen:
Een ander webinar geeft een training over de 5 zaken die mensen vragen om uit de shit gehaald te worden, en de 5 dingen die u kunt doen om persoonlijk iemand binnen een uur een heel nieuwe visie te geven.

* Een Trekker is een promotor, een affiliate, maar meer nog is hij/zij een LEIDER!
* Een Trekkerlink is een affiliatelink. 

 


Het TrekkerTeam. (meld je HIER aan)

Is een inspirerend team wat betrokken is en mee wil “trekken” aan concrete initiatieven en evenementen die het leven van mensen gaan veranderen. Mensen die mee 'trekken' om het ondernemerschap en talent van mensen te stimuleren. En daarmee groeit in hun persoonlijke en zakelijke leven. Dit zijn de echte 'Trekkers' van het leven. Uiteindelijk willen we samen aan de maatschappij Trekken. Want de maatschappij, dat zijn wij! (weet u nog)

Trekkers zijn gewone mensen, de leiders van de Wereld. Dat bent u. U bent die Trekker waar anderen zich aan op kunnen trekken en u kunt anderen erbij betrekken. Vanuit het hart geïnspireerd en betrokken. En vandaar ook actie ondernemen. Concreet!

Bedrijven en organisaties sluiten zich aan bij het Trekkerteam en andersom:

Het Trekkerteam onder leiding van de "Passieboer" Pieter Monsma is bijvoorbeeld ook gevraagd deel te nemen aan een werkgroep met Arko van Brakel en Louise Gunning Schepers om in navolging van Koning Willem Alexander, mee te denken en te werken aan de zgn "Participatie Samenleving". En zo zullen steeds meer trekkers in de Maatschappij op belangrijke plekken een verschil gaan maken.

1001 Trekkers met 1001 initiatieven,

Bedrijven sluiten zich aan om mee te trekken met hun krachten, bedrijven nemen initiatieven gaan sponsoren en zo zijn we op weg naar 1001 Trekkers met 1001 initiatieven.

De evenementen, die we promoten zijn een eerste stap en zijn baanbrekend. Zitten vol met passie en content. Deze moeten professioneel zijn. Mensen de mogelijkheid geven hun leven te veranderen. We kiezen die evenementen uit met de beste sprekers! Passie Sprekers. In 2014 zullen we nog breder kijken waar we het TrekkerTeam voor kunnen inschakelen.

SPREKERS:

Sprekers die we hebben mogen promoten zijn: T. Harv Eker, Marcus de Maria, Tony Robbins, Robert Kiyosaki, Eelco de Boer, JT Foxx en vele anderen.

 


Bedrijven zijn grote TrekkersPartners en dus erg belangrijk voor ons team.


Bedrijven en ondernemers zijn de fundering van een maatschappij. Zij kunnen nog veel meer gaan trekken om werknemers, klanten en partners mee te laten trekken aan persoonlijke ontwikkeling, erkenning en financiële ontwikkeling van hun netwerk. De evenementen die worden geselecteerd door het Trekkerteam zijn zo divers dat voor elke doelgroet er wel een evenement bij zit die geschikt is om te promoten. Er zijn zoveel mensen die niet "bereikt" worden, en daardoor prachtige initiatieven/evenementen missen. Dus geachte heren ondernemers, het gaat erom hoe we mensen bereiken.

 


Denk Globaal, maar werk lokaal:

In elke uithoek van Nederland is er iemand die opstaat om mee te trekken. Op die manier be"trekken" we elke Nederlander en Belg, en Europeaan, bij de groei van de Maatschappij. Het Trekkerteam zal in staat zijn om gezamenlijk missies te doen slagen, dromen van anderen te laten uitkomen, en de financiële en persoonlijke situaties van anderen te doen veranderen. Heel eenvoudig doordat ze "bereikbaar zijn! Mond op mond wordt het nieuws doorverteld. Op een vertrouwde manier gaan mensen begrijpen dat ook zij de mogelijkheid hebben te groeien. En samen met zijn of haar Trekker wordt hij of zij mee getrokken in een grotere wereld.

Ondersteuning, training en Beloningen en FUN:

In eerste instantie zijn we vanuit ons hart bezig om inspirerende evenementen te promoten. Doch, voor het promoten van sommige evenementen zullen goede commissies worden betaald voor het team. Meestal in de vorm van een percentage van de tickets of producten die worden gekocht. Verschillende Trekkers hebben al geweldige resultaten geboekt. Ook op die manier helpen we dus mensen die zich inzetten om Nederland inspirerender te krijgen. We hebben sinds december ook de uitreiking van de gouden Trekker. Een miniatuurltrekker die in December is uitgereikt aan Youssef die in een paar weken honderden mensen heeft getrokken naar Het National Achievers Congres. Ook Arko van Brakel directeur van De Baak heeft deze ontvangen voor zijn werk om ondernemers te steunen. Plus JT Foxx die binnen een paar maanden meer dan 10 x naar Nederland is gekomen om mensen te trainen hun business uit te bouwen. Steeds meer mensen en bedrijven leren dus veel over Promoten en (sociale) marketing en kunnen dus als Trekker een inkomen verdienen. En dat vieren we. Met Dance events, met diners en party's. 

                                                


Toekomst:

De organisatie wordt nu geleid door Pieter Monsma. Doch dit zal niet zo blijven. Er wordt aan een Raad van Toezicht gewerkt en de laatste hand wordt gelegd aan een CEO die de leiding gaat nemen. Deze zwaargewicht zal de structuur en organisatie professioneel neer zetten tot een gesettelde organisatie. De organisatie start lokaal en nationaal en wordt Internationaal. De ontwikkeling van de organisatie zal in fases gaan. In de tweede helft van 2014 zal het resultaat pas echt gezien gaan worden waar wij allemaal toe in staat zijn. Wij trekken niet alleen aan de maatschappij, de maatschappij gaat aan ons trekken. Want wij zullen met honderden serieuze Trekkers door het gehele land een enorme kracht hebben om zalen te vullen, om evenementen te promoten en om mensen te inspireren dat te gaan doen waar ze van kunnen groeien. Het Trekkerteam is in staat om gericht mensen te informeren over wat zij interessant vinden. In zaken waarin zij willen groeien, en evenementen te laten zien die zij wensen te zien. Ieder lid zal een trekker-profiel hebben om dit te kunnen meten. Dit zal zoals gezegd nog wat voeten in de aarde hebben, maar de mensen en de plannen zijn gereed. En ook dit kunnen we niet alleen. Wil je mee werken aan deze professionaliteit.  Meld je dan bij ons.


Evenementen!!

De toekomst ziet er geweldig uit. Er zal over een paar maanden een Trekker site zijn waar je zelf je evenement kan uitkiezen wat jij interessant vind om aan te trekken. Waarmee je automatisch inlog gegevens hebt en de mogelijkheid om in een backoffice je resultaten te bekijken. Ook dat moeten we samen doen. We kunnen niet wachten op perfectie. We perfectioneren door onze akties. Dus neem direct actie en laat ons weten waar je graag aan mee wil helpen trekken. Hieronder de agenda......

Begin nu met Trekken. Geef je HIER op en ontvang een Trekkerlink. Je kunt dan zelf kiezen welk evenement je wilt en kunt promoten.

Agenda

 

* In januari gaan we het land door samen met Succesgids. We gaan een roadshow geven die gebasseerd is op #1 vastgoedbezitter van Engeland en Secret Millionaire mr. Kevin Green. We willen de provincie in om mensen te bereiken die willen weten wat Kevin Green te bieden

* Op 30 januari komt het MMI weer naar Nederland en is het evenement om te promoten

* Ook kun je informatie aanvragen over "Vastgoedtips" een kant en klare business om als home based business, of als tipgever een eigen vastgoed business op te bouwen. Op www.vastgoedtips.nl staat meer informatie.

Let op, promoot deze evenementen niet zonder je eigen persoonlijke promotiecode aan mensen te geven. 

Boven aan de website kun je een link aanvragen van het evenement wat jij bijzonder vind om het te promoten, die kun je aanvinken nadat je je hebt aangemeld.

De volgende evenementen kun je als Trekker promoten zijn:

 

 


En wij als Trekkers mogen hier aan Trekken!


Klik op de banners om informatie over de evenementen aan te vragen en een affiliate link te krijgen zodat je direct deze evenementen kunt promoten. 

Dit zijn wellicht de meest aansprekende en integere sprekers in de Wereld. 

Succes met promoten, eh Trekken!! 

Leer een Promotor (=Trekker) te worden.

Door een Trekker te worden van de verschillende evenementen ga je niet alleen vee mensen helpen zich te ontwikkelen. Je gaat ook zelf heel veel leren. En dat kun je weer direct inbrengen in je eigen bedrijf of werk.

Wat ga je zoal leren als Trekker:

 • Hoe je evenementen effectief kunt promoten
 • Hoe je de social media kunt gaan gebruiken
 • De organisatiestructuren van evenementen
 • Tekstschrijven
 • Netwerken
 • Indien je wil, presenteren

Elke donderdag en zondag avond om 20.30 uur is er een Trekkerwebinar. Elke Trekker krijgt hiervooer wekelijks een link toegestuurd om zich te kunnen aanmelden.

Je kunt ook een professionele training krijgen van Pieter Monsma zelf. Regelmatig nodig ik mensen uit op mijn Boerderij voor een individuele training over de technieken om zalen te vullen met gemotiveerde deelnemers, en meer. Vraag hiervoor meer informatie aan door HIER te drukken.

Misschien heb je al veel ervaring of een grote database. Laat ons dat HIER weten en we kunnen samen kijken hoe we daar samen maximaal gebruik van kunnen maken. We denken altijd mee om niet te spammen of databases te veel te gebruiken. Integendeel. We willen databases "begrijpen". Mensen datgene geven waar ze naaruit kijken. In verschillende disciplines zoals: Gezondheid, Welvaart, Persoonlijke groei, Zakelijk, spiritueel of Financieel.

Gooi je Passie erin, en met veel succes en plezier Trekken we samen aan onze inspirerende maatschappij!

Pieter Monsma.
Passieboer. 

 

M: 0653107212
E: Info@pietermonsma.nl

 

alt="">

Have questions about Het "TrekkerTeam" van Pieter Monsma. Samen Trekken we aan onze Inspirerende maatschappij!? Contact Promotor: Trekkerteam

When & Where


doorlopend
Online

Netherlands

Wednesday, September 30, 2015 at 9:00 AM - Thursday, October 1, 2015 at 9:30 AM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

Promotor: Trekkerteam

Pieter Monsma is ook wel de "PassieBoer".

Als spreker brengt hij Passie in elke organisatie en onderneming. En met Passie kweek je succes en vooral ook fun.

Met zijn TrekkerTeam promoot hij evenementen, congressen en producten waarbij duidelijk het "Kleigoed" stempel erop zit. De evenementen moeten Passie hebben en meewerken aan de groei van mensen. Mensen moeten zich eraan op kunnen trekken. Kijk meer op www.trekkerteam.nl

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.