" rel="stylesheet">
Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Onderwijsheid - 11 mei 2012

Trust in People

Friday, May 11, 2012 from 12:00 AM to 10:00 PM (CEST)

Ticket Information

Type End Quantity
Onderwijsheid Ended Free  

Share Onderwijsheid - 11 mei 2012

Event Details

In samenwerking met Novilo & Trust in People hebben wij een gratis module van de opleiding Onderwijsheid ingepland op vrijdag 11 mei 2012 van 12u-22u te Zoetermeer. Deze train-de-trainer opleiding is erop gericht om levenswijsheden middels spellen over te dragen aan volgende generaties. Doelgroep voor deze training zijn docenten, talentbegeleiders en/of coaches in het Basis Onderwijs alsmede het Voortgezet Onderwijs. De spellen zijn eigenlijk tijdloos en voor iedereen geschikt, waarbij alleen het abstractie niveau & de relevantie verschilt. Andere doelgroepen zijn bv ouders of begeleiders
in de buitenschoolse opvang.

U krijgt handvatten aangereikt waarmee u kleine volwassenen stimuleert het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Middels veilige spelsituaties worden levenswijsheden aangeboden die het mogelijk maken om toekomstige (moeilijke) praktijk situaties in wijsheid te beleven.

Levenswijsheden zoals hoe om te gaan met veranderingen, hoe om te gaan met communicatie, hoe om te gaan met anderen, hoe om te gaan met (on)eerlijkheid, hoe om te gaan met complimenten & kritiek, hoe om te gaan met verlies & tegenslag, hoe om te gaan met verantwoordelijkheid, en hoe maak je nou goede keuzes in het leven.

Spelevaluties worden ondersteund middels een voorgedefinieerde mindmap cq word-spin.

Periodiek worden ook metingen gedaan rondom uw eigen talenten & zelfbewustzijn. In een later stadium worden periodiek dezelfde metingen (over u ) gedaan bij mensen uit uw omgeving. De afwijkingen tussen uw zelfbeeld en dat van uw omgeving, biedt een indicatie welke levensthema’s interessant zijn voor de vervolgopleiding.

Tijdens de opleiding ondergaat u de spellen zelf, zodat u deze later zelf in praktijk kan toepassen.

Afgelopen jaar zijn tryouts gedaan met deze spellen. Ons doel is een bewuste verandering in het onderwijs te bewerkstelligen en zoveel mogelijk ambassadeurs op te leiden die dit gedachtengoed kunnen uitdragen. Dat gaat stap voor stap en jullie staan aan het begin van deze onderwijs evolutie. Uiteindelijk bereiken we samen een kritieke massa. De kans op een evenwichtige hoogontwikkelde samen-leving zal toenemen naarmate wij levenswijsheden van onze ouderen kunnen vertalen naar ons onderwijssysteem. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst


Have questions about Onderwijsheid - 11 mei 2012? Contact Trust in People

When & Where


Restaurant Koetjes & Kalfjes
2 Hugo de Grootlaan
2729 Zoetermeer
Netherlands

Friday, May 11, 2012 from 12:00 AM to 10:00 PM (CEST)


  Add to my calendar
Onderwijsheid - 11 mei 2012
Zoetermeer Events Class

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.