Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Ticket Information

Type Quantity
HET AANTAL KOORLEDEN:
De kosten voor deelname zijn 6 euro per koorlid. De factuur wordt u later toegestuurd!
Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Proeverij van Gooise Koren 2014

Event Details

LET OP: GEEF VOOR U OP [REGISTER] KLIKT HET AANTAL KOORLEDEN AAN!

Op zondag 21 september 2014 organiseert Stichting Amateurkoor voor de derde keer de Proeverij voor Gooise Koren, met aansluitend de Open Repetitieweken voor Gooise Koren. Het tweejaarlijkse evenement dat zich volledig richt op het werven van nieuwe leden vormt het centrale een onderdeel van de Gooise Korenweken 2014.

DE PROEVERIJ VAN GOOISE KOREN - 21 september 2014
Het is een formule die werkt: de meeste deelnemende koren hebben er in de voorgaande edities nieuwe leden aan over gehouden. Bovendien is het ontzettend leuk om mee te doen: Een hele dag lekker zingen en repeteren om je eigen koor te pesenteren met laagdrempelige, korte open repetities van tientallen Gooise koren in het Muziekcentrum van de Omroep. Iedereen die op zoek is naar een koor kan daardoor eenvoudig op een dag sfeerproeven bij meerdere koren door mee te repeteren of gewoon te luisteren.
Het resultaat is een bruisende dag vol met koormuziek. Nieuwe koorliefhebbers die nieuwsgierig rondlopen.

De Proeverij is tevens een feest van herkenning voor koorleden die een kijkje in de keuken krijgen bij elkaar. Een festival zonder concerten: Leuk & leerzaam!

22/09 - 04/10 - Open Repetitieweken door Gooise Koren
In de twee weken aansluitend op de Proeverij van Gooise Koren zijn de reguliere repetities van alle deelnemende koren openbaar toegankelijk voor publiek. Iemand die een koor op het oog heeft, kan zich zo verder oriënteren om een goede keuze te maken.


VERDER IN DE GOOISE KORENWEKEN 2014
01/09 - 19/09 - Singin & Scratchconcert Mis in D van Dvorak mét GROOT OMROEPKOOR in het nieuwe Tivoli Vredenburg! 

LEDEN VAN DEELNEMENDE KOREN AAN DE GOOISE KORENWEKEN 2014 KRIJGEN MAAR LIEFST 50% KORTING OP DEELNAME AAN DE SING-IN MET HET GROOT OMROEPKOOR!

Zie ook www.amateurkoor.nl  

LET OP:
- Dit project is niet inbegrepen bij deelname aan de Proeverij.
- Er is slechts ruimte voor 40 deelnemers!
- inclusief diner op 19/09
- inclusief kaartje vor het concert!
- doorgang bij minimaal 30 deelnemers
- EXCLUSIEF VIA STICHTING AMSTEURKOOR TE BOEKEN!

Kosten voor leden van deelnemende koren aan de Gooise Korenweken: 32,50 euro p.p. all in!
Kosten voor overige deelnemers: 65,00 euro p.p. all in.


Aanvullend programma n.t.b.
Daarnaast worden mogelijk nog extra workshops en coachingsactiviteiten georganiseerd die gratis toegankelijk zijn voor de leden van deelnemende koren. Kortom, een meer dan interessant programma voor bestuurders en leden van de Gooise Koren!


DEELNAMEKOSTEN

Stichting Amateurkoor is een vrijwilligersorganisatie die zich belangeloos inzet voor haar doelstelling om het draagvlak voor koormuziek te vergroten en amateurkoren op lokaal en regionaal niveau samen te laten werken. We streven er naar om de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden.

De kosten worden verder gedrukt door de organisatie te laten doen door vrijwilligers uit de deelnemende koren. Na aanmelding wordt u daar zo spoedig mogelijk over benaderd.

Om uit de kosten te kunnen komen wordt een vergoeding van € 6,00 per koorlid gevraagd. Er kan alleen per volledig koor aangemeld worden. Ieder koorlid van deelnemende koren heeft daarmee entree tot alle onderdelen van de Gooise Korenweken 2014, met uitzondering van de Singin & Scratchconcert "Mis in De van Dvorak" met het Groot Omroepkoor.

Wij zijn er van overtuigd dat we zo samen een klinkend en inspirerend evenement tegemoet kunnen zien!

 

Het bestuur van Stichting Amateurkoor

Have questions about Proeverij van Gooise Koren 2014? Contact Stichting Amateurkoor

Where


Muziekcentrum van de Omroep
Heuvellaan 33
1217 JL Hilversum
Netherlands

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.