Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

CoderDojo Rotterdam #12 | Open Editie

CoderDojo Rotterdam

Zaterdag 28 februari 2015 van 13:00 tot 17:00 (CET)

Rotterdam, Nederland

CoderDojo Rotterdam #12 | Open Editie

Registratie-informatie

Registratietype Resterend Verkoop eindigt op Aantal
Deelname CoderDojo
1 ticket per deelnemend kind.
27 mrt. 2015 Gratis   Toevoegen aan de wachtlijst
Doneren
Wil je een donatie geven aan CoderDojo Rotterdam? Dat stellen wij zeer op prijs! Meer informatie over onze Stichting is op onze website te vinden.
31 dec. 2015 Gift invoeren (€)

Deel CoderDojo Rotterdam #12 | Open Editie

Evenement informatie

WAT GAAN WE DOEN?

Deze dojo zal in een open vorm hebben waarbij we geen workshops voorbereiden maar iedereen de mogelijkheid geven om te werken met technieken die ze zelf interressant vinden. Er is keuze uit een aantal mogelijkheden:

Scratch - Heb je nog helemaal geen ervaring met programmeren? Dan is Scratch een goede manier om kennis te maken met techniek en de conventies van programmeren door visueel met puzzelstukjes animaties en games in elkaar te zetten.

3D Tekenen in Tinkercad - met Tinkercad kun je makkelijk in je browser 3D tekeningen maken. Als je nog geen ervaring hebt met 3D of Tinkercad dan hebben wij een introductieles die je zelf door kan lopen.

HTML / CSS - Heb je al eens meegedaan met onze workshop voor HTML / CSS en wil je hier aan verder werken? Dat kan! Bij genoeg aanmeldingen kunnen wij ook onze HTML / CSS workshop nogmaals herhalen.

CodeCombat - Heb je al wat ervaring met Scratch of programmeren? Dan is CodeCombat een goede volgende stap om echt te leren programmeren.

PHP - De echte die hards kunnen ook door gaan met onze PHP workshop van januari. Ben je zelf al aan een project bezig dan kun je daar uiteraard ook aan verder werken!


PROGRAMMA

13.00 - 13.30 | Inloop
13.45 - 16.00 | Vrije thema´s
16.00 - 17.00 | Share!

 

Locatie

Startup Foundation
Heer Bokelweg 155
3032 AD Rotterdam

 

WAT MOET IK MEENEMEN?

  • Print van je ticket
  • Werkende laptop*
  • Eventueel wat te drinken en een 4-uurtje
  • Een goed humeur!

*) Zorg dat je laptop minimaal over WiFi, een browser (Chrome / Firefox) beschikt. Wij kunnen helaas niet 30 kinderen helpen om alles werkend te krijgen dus wij vertrouwen erop dat alles werkt bij binnenkomst! Zorg er ook voor dat er een emailadres beschikbaar is om een account aan te kunnen maken voor online programma's.


DONEREN

Sinds CoderDojo Rotterdam een stichting is hebben de mogelijkheid om méér te doen dan we tot nu toe deden. We kunnen nu donaties ontvangen om uitgaven te doen voor bijv. snacks tijdens de Dojo en materiaal aan te schaffen voor kinderen die geen laptop hebben. Om dit te kunnen doen hebben we uiteraard wel alle hulp nodig die we kunnen krijgen!

Doneren kan op verschillende manieren:

  • Via Paypal tijdens de registratie bovenaan deze pagina
  • Via de Paypal donatie buttons op onze website
  • Handmatig via Paypal naar chris@coderdojo-rotterdam.nl
  • Door geld over te maken op rekeningnummer NL70 INGB 0006 7247 40
  • Tijdens een Dojo cash of pinnen*)

*) Wij beschikken over een mobiel pinapparaat van iZettle. Hiermee kunnen accepteren wij Maestro, Visa, Mastercard én American Express.


OUDERS

Bij registratie zul je als ouder automatisch geregistreerd worden voor een ouderdienst! Dit betekend dat er gevraagd kan worden om aanwezig te blijven om op andere kinderen te letten. We streven naar een verhouden van 1 ouder op 5 kinderen. Hierdoor zou een ouder in theorie slechts 1 keer in de 5 maanden een ouderdienst hebben.


CONTACT

Vragen over de workshops: contact@coderdojo-rotterdam.nl

Heb je vragen over CoderDojo Rotterdam #12 | Open Editie? Neem contact op met CoderDojo Rotterdam

Waar en wanneer


Startup Foundation Rotterdam
155 Heer Bokelweg
3032 AD Rotterdam
Nederland

Zaterdag 28 februari 2015 van 13:00 tot 17:00 (CET)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

CoderDojo Rotterdam

CoderDojo Rotterdam verzorgt gratis lessen / workshops om kinderen van 7 - 18 jaar te leren programmeren. Wij organiseren regelmatig evenementen waar kinderen, met hun ouders, kunnen samenkomen om te werken aan websites, games, apps en software. Het hele project wordt door vrijwilligers opgezet!

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.