" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

De geniale repetitie Workshop - 5 april 2013

Baanbegeleiders

Vrijdag 5 april 2013 van 09:00 tot 12:30 (CEST)

De geniale repetitie Workshop - 5 april 2013

Aanmeldgegevens

Registratietype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Workshop 5 april 2013 Beëindigd € 195,00 € 0,00

Deel De geniale repetitie Workshop - 5 april 2013

Evenement gegevens

“De geniale repetitie” is een workshop die bestaat uit een intensief ochtendprogramma in het oude klooster Duinzigt-Oegstgeest met maximaal 10 personen.

Stap voor stap werken we toe naar jouw ideale profilering. Hoe vertel je kernachtig jouw verhaal tijdens een borrel, in een netwerk- of sollicitatiegesprek of tijdens een assessment? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap echt van jou is? Hoe zorg je dat je op jouw manier indruk maakt in wat voor ‘toevallige’ ontmoeting dan ook?

Hoe je jouw kernboodschap op authentieke wijze presenteert is het belangrijkste thema van deze ochtend. Vooral met elkaar doen (en niet teveel praten over). De opzet doet denken aan het programma ‘de vloer op’: spelenderwijs leren, elkaar stimuleren, feedback geven en ontvangen. Dat is de essentie. Een professionele opbouw in een veilige, luchtige leeromgeving en toewerken naar een waar hoogtepunt is wat je mag verwachten!

Je ontvangt vooraf een concrete opdracht om tot een ‘pitch’ te komen. Op de dag zelf ontvang je een map met aanvullende documentatie en oefeningen. Aansluitend op deze workshop kan je met flinke korting deelnemen aan de LinkedIn workshop.

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die zichzelf zakelijk beter wil profileren tijdens netwerkgesprekken, toevallige ontmoetingen en sollicitatiegesprekken.

Heb je vragen over De geniale repetitie Workshop - 5 april 2013? Neem contact op met Baanbegeleiders

Waar en wanneer


Duinzigt Oegstgeest
40D Rhijngeesterstraatweg
2341 Oegstgeest
Nederland

Vrijdag 5 april 2013 van 09:00 tot 12:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Baanbegeleiders

Baanbegeleiders is een initiatief van WerkenmetWAAR en Sallyknows en is gevestigd in het voormalig klooster Duinzigt in Oegstgeest. 

  Contact opnemen met de organisator
De geniale repetitie Workshop - 5 april 2013
Oegstgeest Events Cursus

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.