" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

DHPA Techday 2013

DHPA

Dinsdag 18 juni 2013 van 11:30 tot 20:00

DHPA Techday 2013

Aanmeldgegevens

Type Einde Aantal
Deelnemer DHPA Techday 2013
Ticket voor deelname aan de DHPA Techday 2013
Beëindigd Gratis  
Deelnemer BBQ
Ticket voor deelname aan de barbecue
Beëindigd Gratis  
Deelnemer Fortinet NK Serverwerpen
Ticket voor deelname aan het Fortinet NK Serverwerpen
Beëindigd Gratis  

Deel DHPA Techday 2013

Evenement gegevens

DHPA Techday 2013: Battling the Cloud
De derde DHPA Techday staat geheel in het teken van ‘strijd’. Over de beste trending topics, technische innovaties en best practices in de hosting branche wel te verstaan. Het strijdtoneel is DeFabrique te Utrecht. Jij en 399 andere technische professionals kunnen “Battling the Cloud” live meemaken op 18 juni 2013. 

Geen stropdassen
Middels 2 plenaire sessies, 5 subsessies en een informatiemarkt van 20 stands laten onze sponsors zich van hun beste technische kant zien en geven hun concurrenten het nakijken. Ook dit jaar gaat de DHPA Techday voor technische diepgang en weert zij de commercie. Geen stropdassen!

Volg het gevecht op de voet
Luister naar experts, zie de techniek in werking en praat erover mee. Meng je in de strijd en schrijf je in en je volgt het gevecht op de voet.

De DHPA Techday begint met een inlooplunch op de informatiemarkt van 12.00-13.00 uur. Het officiële programma duurt tot 20.00 uur. Voor de diehards onder jullie is er de EMC lounge party tot 21.30 uur.

What you see is what you get
De Techday vond voor het eerst plaats in 2011, en is in 2 jaar uitgegroeid tot een begrip in de hosting sector. Inhoud, entertainment en sfeer. In 2012 zond Pownews het NK serverwerpen uit.

Om een goed idee te krijgen over de inhoud en sfeer van deze dag, moet je de filmpjes 1 en 2 zeker even bekijken. En kijk op de http://www.dhpatechday.nl voor de fotos van 2012.

Daarna? Snel registreren, natuurlijk!

Heb je vragen over DHPA Techday 2013? Neem contact op met DHPA

Waar en wanneer


DeFabrique
7 Westkanaaldijk
3542 DA Utrecht
Nederland

Dinsdag 18 juni 2013 van 11:30 tot 20:00


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

DHPA

De stichting DHPA is een samenwerking van marktleidende hosting- en cloud providers en marktleidende leveranciers. De DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie. De Nederlandse online sector is één van de grootste ter wereld en faciliteert meer dan 20% van de gehele e-commerce omzet in Europa. Met het hanteren van kernwaarden als professionaliteit, kwaliteit en transparantie dragen DHPA deelnemers bij aan het vertrouwen in de online industrie.

Wat doet de DHPA?
De DHPA activiteiten zijn gegroepeerd rond een viertal programma's:

  • Imago: het profileren en promoten van de rol en betekenis van de hostingbranche, en het behartigen van de belangen van de deelnemers.
  • Onderwijs: intensief samenwerken met het onderwijs, om ook op lange termijn verzekerd te zijn van kennis en kunde die van belang is voor de online sector als geheel.
  • Vertrouwen: bijdragen aan het continue verbeteren van informatiebeveiliging en het bestrijden van cybercrime.
  • Verbinden: het stimuleren van interactie tussen deelnemers, marktpartijen, overheid, belangenorganisaties en platforms.
  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.