" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

DHPA Techday 2014

DHPA

Dinsdag 13 mei 2014 van 11:30 tot 20:00

DHPA Techday 2014

Aanmeldgegevens

Type Einde Aantal
Deelnemer DHPA Techday 2014
Ticket voor deelname aan de DHPA Techday 2014
Beëindigd Gratis  
Deelnemer BBQ
Ticket voor deelname aan de barbecue
Beëindigd Gratis  
Deelnemer NK Serverwerpen
Ticket voor deelname aan het NK Serverwerpen
Beëindigd Gratis  

Deel DHPA Techday 2014

Evenement gegevens

All Hands-on Tech
Met de vierde DHPA Techday gaan we terug naar onze technische roots. We bieden samen met onze partners een inspirerende dag met spraakmakende onderwerpen, hands-on labs en een informatiemarkt. Dit alles afgewisseld met fun én doorspekt met lekker eten en drinken.

Powered by SIDN
SIDN mogen we dit jaar onze grote drijvende kracht noemen. Als hoofdpartner versterken zij, samen met de andere partners, de impact van de DHPA Techday op de bezoekers. We zijn dan ook trots en blij met de komst van SIDN en zeggen welkom aan boord!

Hands-on labs
In vijf hands-on labs kunnen bezoekers een blik werpen in de keuken van een aantal DHPA Techday partners en - wie weet - zelf aan de slag. Kom dus kijken, ruiken aan en proeven van de beste trending topics, technische innovaties en best practices in de hosting branche.

Pubquiz in het VIT Café
Ben je zelf een technisch expert op het gebied van security, virtualisatie of networking en wil jij die kennis in teamverband testen? Dat kan tijdens de mini-pubquiz in het VIT Café. Opgeven voor de mini-pubquiz kan op de dag zelf. Maak het kenbaar bij je registratie en neem het op tegen de andere teams.

Maak kennis met kennis
Kom 13 mei 2014 naar DeFabrique te Utrecht en maak kennis met kennis. Luister naar experts, zie de techniek in werking en praat erover mee.

What you see is what you get
Ga naar www.dhpatechday.nl voor een impressie van 2012 en 2013 en proef alvast de sfeer van wat komen gaat op 13 mei 2014!

De DHPA Techday begint met een inlooplunch van 11:30 - 12:45 uur. Het officiële programma duurt tot 20:00 uur.

Heb je vragen over DHPA Techday 2014? Neem contact op met DHPA

Waar en wanneer


DeFabrique
7 Westkanaaldijk
3542 DA Utrecht
Nederland

Dinsdag 13 mei 2014 van 11:30 tot 20:00


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

DHPA

De stichting DHPA is een samenwerking van marktleidende hosting- en cloud providers en marktleidende leveranciers. De DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie. De Nederlandse online sector is één van de grootste ter wereld en faciliteert meer dan 20% van de gehele e-commerce omzet in Europa. Met het hanteren van kernwaarden als professionaliteit, kwaliteit en transparantie dragen DHPA deelnemers bij aan het vertrouwen in de online industrie.

Wat doet de DHPA?
De DHPA activiteiten zijn gegroepeerd rond een viertal programma's:

  • Imago: het profileren en promoten van de rol en betekenis van de hostingbranche, en het behartigen van de belangen van de deelnemers.
  • Onderwijs: intensief samenwerken met het onderwijs, om ook op lange termijn verzekerd te zijn van kennis en kunde die van belang is voor de online sector als geheel.
  • Vertrouwen: bijdragen aan het continue verbeteren van informatiebeveiliging en het bestrijden van cybercrime.
  • Verbinden: het stimuleren van interactie tussen deelnemers, marktpartijen, overheid, belangenorganisaties en platforms.
  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.