" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

EDOX / S. Weisz Uurwerken BV

S. Weisz Uurwerken BV

Donderdag 17 januari 2013 om 08:30 - Zondag 20 januari 2013 om 22:30 (CET)

EDOX / S. Weisz Uurwerken BV

Aanmeldgegevens

Type Einde Aantal
VIP kaarten voor Jumping Amsterdam
Reserveer nu uw gratis VIP kaarten voor do 17, vrij 18, zat 19 of zo 20 januari 2013.
Beëindigd Gratis  

Deel EDOX / S. Weisz Uurwerken BV

Evenement gegevens

Jumping Amsterdam is het jaarlijks hoogtepunt op de hippische kalender. Onze hoofdstad is eind januari gastheer van de mondiale top uit de dressuur- en springsport. En die komen graag naar de Amsterdam RAI: het publiek is er geweldig!

Bekijk hier het programma

hoogstaand dressuurprogramma
Jumping Amsterdam staat bekend om de sterke deelname in de wereldbekerwedstrijd dressuur, met de Grand Prix Special op vrijdag en de FEI Reem Acra World Cup Dressage op zaterdag. Vanwege het fantastische publiek en de entourage keert de wereldtop ieder jaar terug naar Amsterdam. Voor de echte liefhebbers is er een speciale passe-partout (dressuur) om niks te hoeven missen!

fantastische shows
Tijdens Jumping 2009 maakte de London Mounted Metropolitan Police, die jaarlijks het publiek van Olympia Horse Show op de banken krijgt, haar debuut op het Europese vasteland. Ook de Nederlandse toeschouwers genoten. In 2010 was het de wereldberoemde Fransman Jean-Francois Pignon die met zijn sprookjesachtige witte paarden het publiek wist te boeien. In 2011 raasde de supers snelle scurry pony's door de piste terwijl ze door het publiek werden aangemoedigd. In 2012 trad Flying Frenchman Lorenzo dagelijks op in de Amsterdam RAI met zijn spectaculaire Action Show. Met tien witte paarden ging hij in volle galop door de piste. Staande op de rug van zijn schimmels is geen hindernis te hoog... In 2013 mogen wij met trots de shows van Mario Luraschi verwelkomen in de Amsterdam RAI. Voormalig film stuntman Mario Luraschi richtte ontelbare paarden af en was, met zijn paarden, te zien in bekende films zoals Bandidas, Black Beauty en Lucky Luke.

 

Heb je vragen over EDOX / S. Weisz Uurwerken BV? Neem contact op met S. Weisz Uurwerken BV

Waar en wanneer

Holland complex
Europaplein 22
1079 GZ Amsterdam
Nederland

Donderdag 17 januari 2013 om 08:30 - Zondag 20 januari 2013 om 22:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

S. Weisz Uurwerken BV

S. Weisz Uurwerken BV is an international watch and jewellery company. Our head office is based in Amstelveen, the Netherlands (bordering Amsterdam and close to Schiphol Airport). We are the manufacturer and worldwide distributor of Danish Design and Jacob Jensen watches, clocks and jewellery.

We are proud to be a service oriented company where everybody is dedicated to service, pre and after sales. Our philosophy can be summed up as ‘taking time to serve you’. This helps our distributors, retailers and the end consumers who can count on rapid delivery, high quality maintenance and excellent service.

  Contact opnemen met de organisator
EDOX / S. Weisz Uurwerken BV
Amsterdam Events

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.