" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

FeelGood Netwerk Lunch

Antoinette ter Haar

Maandag 17 maart 2014 van 11:30 tot 13:30 (CET)

FeelGood Netwerk Lunch

Aanmeldgegevens

Type Resterend Einde Aantal
Ik meld mij aan voor de FeelGood Netwerk Lunch
U bent reeds sponsor van de FeelGood Modeshow en maakt graag gebruik van de FeelGood Netwerk Lunch.
54 Registraties Beëindigd Gratis  
Introducé FeelGood Netwerk Lunch
U bent bent (nog) geen sponsor van de FeelGood Modeshow en maakt graag kennis met FeelGood Modeshow middels de FeelGood Netwerk Lunch.
98 Registraties Beëindigd Gratis  

Deel FeelGood Netwerk Lunch

Evenement gegevens

Feel Good is een format welke lokale stichtingen en/of verenigingen letterlijk en figuurlijk een podium geeft om meer aandacht te krijgen en dit ook te kunnen vasthouden. 

Wij verzorgen een volledige dag voor de deelnemers die hier veel enthousiasme en plezier van hebben met aansluitend een modeshow verzorgd door de deelnemers met natuurlijk een groot aanschouwend publiek (circa 650) . 

In 2014 zal de modeshow alweer voor de 9de keer op rij gaan plaatsvinden en daarmee wordt het ook ieder jaar een professioneler evenement. 

Feel Good heeft buiten het ophalen van een opbrengst t.b.v. een vooraf bepaald doel ook het streven om taboes te doorbreken en mensen met een beperking op een andere manier onder de aandacht brengen. Niet zielig, maar in juist een bevoorrechte pose, als model op de catwalk, duidelijk met plezier voor deelnemer en publiek. Op deze manier willen wij inspireren en verwonderen.


FEEL GOOD staat voor méér


Een heel belangrijke factor voor FeelGood en ons bestaansrecht wordt gevormd door de sponsoren. Om die reden organiseren we voor al onze sponsoren een lunch. Alle sponsoren zijn immers gelijkgestemden en hebben één heel belangrijk raakvlak namelijk; Iets over hebben voor een ander, zonder directe tegenprestatie!

Ofwel sociaal en maatschappelijk betrokken, dit is wat ons betreft een lunch en kennismaking met elkaar waard, want door sociaal, maatschappelijk en betrokken te zijn kunnen we elkaar versterken.

 LUNCH=GRATIS

Meld je nu aan!
Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom bij het SmartOffice, Schietboom 2 Veenendaal. Schrijf je nu in voor deze bijeenkomst via deze pagina.  We zien je graag op 17 maart a.s.

 

Introducés
Op deze lunch zijn introducés van harte welkom. Neem gerust gratis iemand mee die FeelGood een warm hart toe draagt. Meld je introducé wel even aan via deze pagina. 

Heb je vragen over FeelGood Netwerk Lunch? Neem contact op met Antoinette ter Haar

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.