" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
www.brandnewgame.nl

Gamification Academy Event - Level 1

BrandNewGame

Donderdag 7 juli 2016 van 13:30 tot 16:30 (CEST)

Gamification Academy Event - Level 1

Aanmeldgegevens

Registratietype Verkoop eindigt op Prijs * Toeslag Aantal
Game Changing Trends
Tijdens het Game Changing Trends event vertellen organisaties over hun ervaring met digitale leermiddelen en Gamification oplossingen voor human development.
1 jul. 2016 € 295,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Gamification Academy Event - Level 1

Evenement informatie

Waarom games inzetten voor serieuze doeleinden? 

  1. Games eisen 100% aandacht van de gebruiker. Er is geen ander medium dat de gebruiker zo onlosmakelijk met content verbindt.
  2. Games zijn per definitie leuk, daarom worden ze vrijwillig door gebruikers gedownload, gekocht en gespeeld.
  3. Games bieden een actieve beleving. In tegenstelling tot bijna elk ander medium, dagen games uit tot interactie en bepaalt de gebruiker het resultaat binnen het beschikbare speelveld.
  4. Goede games worden weken, maanden en soms zelfs jarenlang gespeeld. Dit biedt meer kansen dan een commercial van 30 seconden of een intranetomgeving.
  5. Alles in een game is meetbaar. Je kunt letterlijk bijhouden hoe vaak een game wordt gespeeld, door wie, hoe lang, wat het scoreverloop is, etc.
  6. Door de onderdompeling die een gebruiker ervaart, is dit medium bij uitstek geschikt om complexe onderwerpen te adresseren. Bijvoorbeeld voor verandermanagementvraagstukken, inzicht in logistieke situaties, compliance, internal branding, etc.

Bart Hufen MBM is gamification expert, oprichter van BrandNewGame en auteur van het boek ‘Laat Met Je Merk Spelen’ (Kluwer, 2010). Bekijk de presentaties van Bart op www.brandnewgame.nl

Op deze dag leer je alles over wat je moet weten over Gamification. Eindelijk wordt het effect van game mechanieken op de primaire drijfveren van de mens uitgelegd via praktijk voorbeelden door de opdrachtgevers zelf.  

Programma:

- Wat is Gamification en wat zijn Applied Games?
- Uitleg spelmechanieken en GameStorm 
- Waarom zijn games zo 'verslavend'?
- Voorbeeld projecten door Ahold, Foot Locker  Europe, KLM, Nationale Nederlanden en Vodafone 
- Certificaat Applied Game Designer Level 1

Je bent in staat een goede briefing voor applied game design op te stellen, begrijpt wat games zo krachtig maken en spreekt dezelfde taal als game ontwikkelaars. Daarnaast heb je geoefend met game mechanieken via de GameStorm methodiek van BrandNewGame.  

Heb je vragen over Gamification Academy Event - Level 1? Neem contact op met BrandNewGame

Waar en wanneer


Dutch Game Garden
Arendstraat 27
1223 Hilversum
Nederland

Donderdag 7 juli 2016 van 13:30 tot 16:30 (CEST)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

BrandNewGame

De Gamification Academy is een initiatief van BrandNewGame. We willen hiermee samen met opdrachtgevers gamification in Nederland op de kaart zetten als serieus verander- en trainingsmiddel Het congres is vooral bedoeld voor medewerkers van opdrachtzijde, dus niet voor game ontwikkelaars. 

BrandNewGame houdt zich bezig met drie disciplines van serious games en gamification: onderzoek en publicaties, evenementen en het ontwikkelen van serious games en gamification projecten voor opdrachtgevers zoals BelCompany, Fontys Hogescholen, Nationale Nederlanden, Vodafone en Ziggo. 

Daarnaast houdt oprichter Bart Hufen zich sinds 2010 bezig met onderzoek, schrijven en presenteren over de toepassing van games voor serieuze doeleinden. Hij wordt door velen gezien als grondlegger van toegepaste games in het bedrijfsleven en onderwijs. Gemiddeld worden zijn workshops gewaardeerd met een 8 of hoger. 

Meer informatie via www.brandnewgame.nl 

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.