Dit evenement is afgelopen
&sig=ADR2i796VtZIwV8QEWHyCNI8kOkDHwkJpQ) #fff repeat-x !important;font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;} body{background:none;} .header-container{ height:110px; background:; width:940px; margin-bottom:6px; padding-top:17px; } #header-left { float:left; width:646px; padding-left:24px; } #header-left #logo{ float:left; margin-right:20px; } #header-right { float:right; width:232px; } #header-right #google_translate_element{ float:right; margin-bottom:20px; } #header-right .goog-te-gadget-icon{float:left;} #header-right #google_translate_element .goog-te-menu-value{float:left;text-decoration:none;} #header-right ul { padding:0px; margin:0px; } #header-right ul li { font-size:22px; list-style:none; line-height:24px; color:#00a4cb; font-weight:bold; } #header-right ul li#phone{ background:url(https://s.evbuc.com/https_proxy?url=http%3A%2F%2Fwww.customergames.nl%2FPortals%2F201730%2Fimages%2Flayout%2Fphone-icon.png&sig=ADR2i7_4yyIexIFmyRXyFsIZsig9LQDb5Q) no-repeat; padding-left:20px; margin-left:34px; } #header-right ul li a { padding:0px; color:#00a4cb; text-decoration:none; } .bottom-footer{ height:74px; background:#141414; width:100%; position:absolute; left:0px; } .bottom-footer .footer-holder{ background:url(https://s.evbuc.com/https_proxy?url=http%3A%2F%2Fwww.customergames.nl%2FPortals%2F201730%2Fimages%2Flayout%2Fcustomer-games-footer.jpg&sig=ADR2i79JfULFbMOpHMhV0ssIS74ItiWIiw) 400px center no-repeat; text-align:left; height:74px; width:940px; margin:0 auto; } .bottom-footer .copyright { margin-top:26px; float:left; color:#92c8d9; font-weight:bold; padding-left:10px; font-size:12px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif; float:left; } .bottom-footer #social{ float:right; height:32px; margin-top:22px; } .bottom-footer #social span{ color: #92C8D9; float: left; font-family: "Trebuchet MS",Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 12px; font-weight: bold; margin-top: 4px; margin-right: 10px; } .bottom-footer #social a{ background:url(https://s.evbuc.com/https_proxy?url=http%3A%2F%2Fwww.customergames.nl%2FPortals%2F201730%2Fimages%2Flayout%2Fsocial.png&sig=ADR2i79JLAxOkO8-dCYWIjoeAuhrECueHA) no-repeat; float:left; margin-right:2px; display:inline-block; text-indent:-10000px; height:32px; width:32px; } .bottom-footer #social a#facebook{background-position:-34px 0px;} .bottom-footer #social a#linkedin{background-position:-68px 0px;margin-right:0px;}

Klant-erger-je-niet business game kennismakingsbijeenkomst

CustomerGames

Dinsdag 22 januari 2013 van 16:00 tot 20:15 (CET)

Klant-erger-je-niet business game...

Registratie-informatie

Type Einde Aantal
Gratis kennismakingsbijeenkomst Beëindigd Gratis  

Deel Klant-erger-je-niet business game kennismakingsbijeenkomst

Evenement informatie

Wat is Klant-erger-je-niet?
Klant-erger-je-niet is een succesvolle business game over klantgericht ondernemen. De game is bij uitstek geschikt om medewerkers het belang van klantfocus en klanttevredenheid aan den lijve te laten ervaren en vervolgens de inzichten te gebruiken om in de eigen onderneming actie te ondernemen.

Inhoud van de game
In de game stap je in de wereld van reisbureau TacticTravel. Als deelnemer streef je ernaar om aan de wensen van de klanten te voldoen en tegelijkertijd de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Belangrijke principes zoals klanttevredenheid, klantwaarde, klantloyaliteit, klantbehoud en het creëren van klantambassadeurs zijn de rode draad door de game.

Doelgroep
Klant-erger-je-niet is geschikt voor alle organisaties waar het belangrijk is om de klant centraal te stellen. De gratis kennismakingssessies zijn bedoeld voor managers in middelgrote en grote organisaties (50+ werknemers), opleidingsfunctionarissen, CRM-consultants, business consultants, trainers, verandermanagers en professionals met vergelijkbare functies.

Gratis kennismaking
Maak nu gratis kennis met deze succesvolle business game en ervaar zelf of deze business game geschikt is om in te zetten binnen jouw organisatie. In de try-out ga je de game daadwerkelijk spelen, dus je ervaart 'the real thing'!

Agenda
Ontvangst is tussen 15.00 en 16.00 uur. We beginnen de game stipt om 16.00 uur en sluiten af rond 20.15 uur. Tussendoor zorgen we voor wat te eten en te drinken. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en te netwerken met de overige deelnemers. 

Deelname
Deelname is gratis indien je tot de doelgroep behoort.. Er geldt een maximum van 2 deelnemers per organisatie. Mocht je niet zeker weten of u tot de doelgroep behoort, neem dan gerust contact met ons op (030-2209793 / info@customergames.nl).

Inschrijven
Houd er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is, dus schrijf je snel in.

Heb je vragen over Klant-erger-je-niet business game kennismakingsbijeenkomst? Neem contact op met CustomerGames

Waar en wanneer


Meeting Plaza
Planetenbaan 100
Maarssen


Dinsdag 22 januari 2013 van 16:00 tot 20:15 (CET)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

CustomerGames

 

CustomerGames

 

CustomerGames is gespecialiseerd in effectieve business games, klantgerichte simulaties en speelse trainingen. Onze games worden vaak ingezet in veranderingsprocessen. Door het speelse en participatieve karakter dringt de boodschap van een game veel verder door dan bij bijvoorbeeld presentaties, workshops of lezingen.

 

Succesvolle businessgames

 

CustomerGames is in 2008 opgericht door ervaren verandermanager Hans Vegter en klantgerichtheidsexpert Ruud Verduin. Toen is gestart met de ontwikkeling van onze eerste eigen game Klant-erger-je-niet. Deze game was vanaf het begin af aan een groot succes. Inmiddels is Klant-erger-je-niet beschikbaar in diverse talen en wordt de game aangeboden door een groeiende groep van trainers en partners in verschillende landen.

 

Op basis van dit succes hebben we diverse nieuwe games ontwikkeld, zoals de Innovatie Game Vulcanus, de Change Management Game en de klantcontactgame Aladdin & de Wonderklant. Ook ontwikkelen wij games op maat voor bedrijven,(overheids)organisaties en branches, zoals CustoMind voor de reisbureaubranche.

 

Onze ambitie is om succesvolle games te ontwikkelen die voorzien in een behoefte van onze opdrachtgevers. Daarbij helpen we graag ons groeiende partnernetwerk om onze games succesvol te faciliteren.

 

 
  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.