" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

LNLUG Event - Liferay NL User Group Event

Liferay NL User Group

Donderdag 28 maart 2013 van 13:00 tot 17:00 (CET)

Aanmeldgegevens

Type Einde Aantal
Deelname Beëindigd Gratis  

Deel LNLUG Event - Liferay NL User Group Event

Evenement gegevens

Schrijf je nu in voor het:

Liferay NL User Group Event (LNLUGE)

Alweer de vijfde editie voor Liferay in Nederland! En gezien er veel is gebeurd het afgelopen jaar hopen we dan ook dat jullie in grote aantallen aanwezig zullen zijn.

Het LNLUG is een initiatief van enthousiaste Nederlandse Liferay-ers en dient om alle Liferay opererende Nederlandse bedrijven met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen uit te wisselen middels presentaties en informeel samenzijn. Presentaties hebben zowel een technische (technical track) als een niet-technische (business track) aard. Ook aanwezig is Ruud Kluivers, Manager Liferay Benelux die er vertelt over de de allerlaatste ontwikkelingen vanuit Liferay Inc.

De presentaties zijn zogenoemde Lighting Talks, d.w.z. korte pitches over een interessant project of thema waarna door publiek vragen gesteld kunnen worden aan de spreker. Als organisatie streven we naar een gezellige interactieve middag waarbij kennisdelen voorop staat!

Er is altijd ruimte voor invulling dus als je zelf een bijdrage wilt leveren, neem dan contact op met de organisatie

Agenda


Tijdstip Onderwerp
13.00 Inloop - Koffie
13.30 Opening LNLUG 15 Min - Opening Ordina 15 min
  Track 1 - Business Track 2 - Technical
14.00 Atlas Leefomgeving - Liferay op de Kaart Reddolphin - Liferay & Jaspersoft
14.15 iPROFS - Cookieright Liferay Plug-in Drakkar - n.t.b.
14.30 Amplexor - Global Social Intranet iPROFS - Liferay with Maven
14.45 Eerste verdieping - Wikiwijk Superscrum Proteon - Liferay SSO
15.00 Pauze 
15.30 Ordina - Quli project Firelay - Liferay Managed Hosting Platform
15.45 Themeray - Liferay themes WorthIT - Kaleo Workflow (30 min)
16.00 Rotterdam CS - Videoconferencing - Plug-ins  
16.15 Componence - Liferay Social Office (30min) iPROFS - User Provisioning
16.30   iPROFS - JSP Aanpassingen
16.00 Optioneel Track 3 - Ruud Kluivers - vraagbaak Liferay Inc. 
16.45 Meewerken aan Nederlandse vertaling hoe werkt dat? 
17.00 Afsluiting Community Event - woord aan founders Wieteke en Corne 
17.15 Borrel & Hapjes   
20.00


Over Liferay

Liferay is de bekendste open source enterprise portal en collaboration platform (http://www.liferay.com) en wordt door Gartner al weer een paar jaar in het Magic Quadrant voor horizontale portal producten geplaatst (http://www.liferay.com/about-us/awards/gartnermq-portals) tussen SharePoint, Oracle en SAP. Met Java als onderliggende programmeertaal en geleid door een team jonge 'nerds' (http://www.liferay.com/about-us/leadership/executive-team) is Liferay binnen enkele jaren gegroeid tot één van de meest vooruitstrevende en volwassen portals met een zeer grote, enthousiaste community.

Over de Liferay Netherlands User Group

Op Liferay.com is een Nederlandse User Group waar je je kan aanmelden om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in onze regio.

Laat hier van je horen als je meer wilt weten over ons en wilt deelnemen aan onze Liferay community.

 

Vervoer naar het Event

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Met de auto, vanuit de richting Amsterdam/Den Haag

Volg de A2/A12 richting Utrecht. Volg bij knooppunt Oudenrijn de rechter rijstrook richting Breda/ Ring Utrecht Zuid. Neem afrit 17 Kanaleneiland/Jaarbeurs/Transferium. Aan het eind van de afrit bij de stoplichten rechtdoor langs het Bastion Hotel.

Met de auto, vanuit de richting Den Bosch/Breda

Volg de A2/A27 richting Utrecht. Bij knooppunt Everdingen de A2 richting Amsterdam aanhouden. Houd bij knooppunt Oudenrijn richting Arnhem/Amersfoort/Ring Utrecht Zuid (A12) aan richting Houten/Nieuwegein. Neem afrit 17 Kanaleneiland/Jaarbeurs/ Transferium. Aan het eind van de afrit bij de stoplichten rechtdoor langs het Bastion Hotel.

Met de auto, vanuit de richting Amersfoort/Hilversum

Volg A28/A27 richting Breda. Houd bij knooppunt Rijnsweerd de A27 richting Breda aan. Volg bij knooppunt Lunetten richting Ring Utrecht/Den Haag (A12). Kies Ring Utrecht afrit 16 t/m 18. Neem afrit 17 Kanaleneiland/Jaarbeurs/Transferium. Aan het eind van de afrit bij de stoplichten linksaf onder de snelweg door. Bij de volgende stoplichten voor het Bastion Hotel linksaf slaan.

Met de auto, vanuit de richting Arnhem

Volg de A12 richting Utrecht. Volg bij knooppunt Lunetten richting Ring Utrecht Zuid/Nieuwegein. Neem afrit 17 Kanaleneiland/Jaarbeurs/Transferium. Aan het eind van de afrit bij de stoplichten linksaf onder de snelweg door. Bij de volgende stoplichten voor het Bastion Hotel linksaf slaan.

Parkeren

Bij de T-splitsing rechtsaf de Winthontlaan op. Daarna linksaf de brug over. Neem de eerste weg links, de Ringwade. Om te parkeren, neem je op de Ringwade eerste weg rechts (het wordt aangegeven met Ordina borden) en de parkeerplaats ligt aan de linkerkant.  Het is een open parkeerterrein dn het parkeren is op eigen risico.

Met de fiets

Op het terrein van toren A is het mogelijk fietsen te plaatsen in de daartoe bestemde fietsenrekken. Je kunt je fiets ook stallen in de rekken in de parkeergarage.

Per openbaar vervoer, met de tram (ca. 4 min. lopen)

De dichtstbijzijnde tramhalte is halte P+R Westraven. Hier stoppen de tramlijn 60 (Connexxion, richting Nieuwegein) en de tramlijn 61 (Connexxion, richting IJsselstein) vanaf het busstation van Utrecht CS.

Per openbaar vervoer, met de bus (ca. 2 min. lopen)

De dichtstbijzijnde bushalte (Penitentiaire inrichting) is op ca.2 min. lopen van het kantoor. Hier stopt buslijn 47 (Connexxion, richting Houten) vanaf het streekbusstation van Utrecht CS.

Kijk voor reisinformatie openbaar vervoer op www.9292ov.nl of bel 0900 9292.

Vragen of Opmerkingen

Mail naar liferaynlug@gmail.com of tweeten naar @LNLUG

Heb je vragen over LNLUG Event - Liferay NL User Group Event? Neem contact op met Liferay NL User Group
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Ordina - Toren A
1 Ringwade
3439 LM Nieuwegein
Nederland

Donderdag 28 maart 2013 van 13:00 tot 17:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Liferay NL User Group

De Nederlandse Liferay User Group is een groep Nederlanders en Nederlandstaligen die zich bezighouden met Liferay. Samen zetten we ons in om Liferay in Nederland groot te maken. Door middel van de Nederlandse Liferay User Group events laten we aan elkaar zien waar we mee bezig zijn, wat er gebeurt op het gebied van Liferay en portals, leren we van elkaar en vooral hebben we het heel gezellig met elkaar.

Onze ervaring is dat we door het bijwonen van deze events, meer gebruik maken van het Liferay netwerk wereldwijd en in Nederland. 

Groepsfoto LNLUG

 

  Contact opnemen met de organisator
LNLUG Event - Liferay NL User Group Event
Nieuwegein, UT Events Netwerkevents

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.