" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Aanmeldgegevens

Type Aantal
HET AANTAL KOORLEDEN:
De kosten voor deelname zijn 4 euro per koorlid. Ieder koorlid ontvangt daarvoor tevens een passe-partout voor alle overige concerten. De centrale factuur voor aanmelding van uw voltallige koor wordt u later toegestuurd!
Gratis  

Deel VESTIVAL VOCAAL 2013

Evenement gegevens

LET OP: GEEF VOOR U OP [REGISTREREN] KLIKT HET AANTAL KOORLEDEN AAN!

 

Op zaterdag 21 september 2013 heeft de tweede editie van Vestival Vocaal plaats. Gooise (amateur)koren kunnen zich aanmelden om zich tijdens minimaal twee van de 100 uitvoeringen op een van de 15 lokaties in het historische Naarden-Vesting te laten horen.

DEELNAMEKOSTEN

Stichting Amateurkoor is een vrijwilligersorganisatie die zich belangeloos inzet voor haar doelstelling om het draagvlak voor koormuziek te vergroten en amateurkoren op lokaal en regionaal niveau samen te laten werken. We streven er naar om de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden.

De kosten worden verder gedrukt door de organisatie te laten doen door vrijwilligers uit de deelnemende koren. Wij zullen daarom ook een beroep doen op medewerking van leden uit uw koor. Na aanmelding wordt u daar zo spoedig mogelijk over benaderd.

Om uit de kosten te kunnen komen wordt een vergoeding van € 4,00 per koorlid gevraagd. Ieder koorlid ontvangt daarvoor tevens een passe-partout dat toegang geeft tot alle uitvoeringen van Vestival Vocaal 2013! Er kan alleen per volledig koor aangemeld worden.

Wij zijn er van overtuigd dat we zo samen een klinkend en inspirerend evenement tegemoet kunnen zien!

 

Het bestuur van Stichting Amateurkoor


LET OP: Deze aanmelding geeft geen kosten aan. Na aanmelding ontvangt u een centrale factuur voor het volledige koor!


Heb je vragen over VESTIVAL VOCAAL 2013? Neem contact op met Stichting Amateurkoor

Waar


Naarden-Vesting
Marktstraat
1411 Naarden
Nederland

Organisator

Stichting Amateurkoor

Stichting Amateurkoor ontwikkelt initiatieven waarmee amateurkoren zich op lokaal en regionaal niveau beter kunnen profileren. Daarnaast stimuleert Stichting Amateurkoor de samenwerking tussen amateurkoren onderling om daarmee het draagvlak op lokaal en regionaal niveau te verbeteren.

In aanvang is Het Gooi daarbij als pilot-regio gekozen.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.