" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Workshop Opvallen met je LinkedIn profiel

Baanbegeleiders

Vrijdag 1 februari 2013 van 12:30 tot 17:00 (CET)

Workshop Opvallen met je LinkedIn profiel

Aanmeldgegevens

Registratietype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
LinkedIn training 1 feb 2013 Beëindigd € 195,00 € 0,00

Deel Workshop Opvallen met je LinkedIn profiel

Evenement gegevens

LinkedIn is voor professionals het ultieme visitekaartje. Het LinkedIn profiel is al bekeken voordat de eerste hand is geschud. Deze eerste indruk moet dus goed zijn! Met de baanbegeleiders LinkedIn workshop zetten we samen in één middag de puntjes op de i waardoor jouw profiel een onuitwisbare indruk achterlaat.

De LinkedIn workshop bestaat uit een intensief middagprogramma in het oude klooster Duinzigt-Oegstgeest met maximaal 10 personen. Hoe presenteer je jezelf op LinkedIn is het thema deze middag.

Persoonlijke evaluatie van je LinkedIn profiel

Waarop moet je letten bij je LinkedIn profiel? Hoe vergroot en gebruik ik mijn netwerk om onder de aandacht te komen? Hoe kom via ik LinkedIn in contact met potentiële werkgevers? We gaan de pitch die je als huiswerk hebt gekregen samen in LinkedIn verwerken. We hebben vooraf je LinkedIn profiel bekeken en geanalyseerd, deze analyse ontvang je tijdens de workshop en lopen we met elkaar door. Je ontvangt je een map met aanvullende documentatie, oefeningen en de persoonlijke evaluatie van je LinkedIn profiel.

Optioneel maakt een professionele fotograaf een profielfoto voor gebruik op LinkedIn en andere sociale netwerken. Na de training heb je toegang tot de besloten baanbegeleiders LinkedIn groep waar je vragen kunt stellen en mee kunt discussiëren met mede deelnemers.

Heb je vragen over Workshop Opvallen met je LinkedIn profiel? Neem contact op met Baanbegeleiders

Waar en wanneer


Duinzigt Oegstgeest
40D Rhijngeesterstraatweg
2341 Oegstgeest
Nederland

Vrijdag 1 februari 2013 van 12:30 tot 17:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Baanbegeleiders

Baanbegeleiders is een initiatief van WerkenmetWAAR en Sallyknows en is gevestigd in het voormalig klooster Duinzigt in Oegstgeest. 

  Contact opnemen met de organisator
Workshop Opvallen met je LinkedIn profiel
Oegstgeest, Nederland: evenementen Cursus

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.