" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Workshop: Profileren met LinkedIn - 1 maart 2013

Baanbegeleiders

Vrijdag 1 maart 2013 van 12:30 tot 17:00 (CET)

Workshop: Profileren met LinkedIn - 1 maart 2013

Aanmeldgegevens

Registratietype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
LinkedIn training 1 maart 2013 Beëindigd € 195,00 € 0,00

Deel Workshop: Profileren met LinkedIn - 1 maart 2013

Evenement gegevens

LinkedIn biedt diverse mogelijkheden om jezelf te profileren, je zakelijke netwerk uit te breiden en contacten te leggen met nieuwe opdracht- en werkgevers. In deze baanbegeleiders LinkedIn workshop behandelen we deze mogelijkheden in één inspirerende middag.

De LinkedIn workshop bestaat uit een intensief middagprogramma in het oude klooster Duinzigt-Oegstgeest met maximaal 10 personen. De workshop is gericht op professionals die binnen hun huidige functie meer willen doen met LinkedIn en hogeropgeleide werkzoekenden. Aan de hand van praktische voorbeelden en uitleg leer je de mogelijkheden kennen die LinkedIn biedt.

Haal meer uit je zakelijke LinkedIn netwerk

Stap voor stap lopen we door de mogelijkheden van LinkedIn aan de hand van concrete vragen. Hoe vergroot en gebruik ik mijn netwerk? Ziet mijn leidinggevende wat ik op LinkedIn doe? Hoe kom via ik LinkedIn in contact met potentiële werkgevers? Hoe kom ik erachter wie in mij geïnteresseerd is? 

Tijdens de workshop behandelen vanuit praktische vraagstukken de diverse mogelijkheden die LinkedIn biedt. Er is voldoende ruimte om alle vragen die je hebt te behandelen zodat LinkedIn na deze workshop geen geheimen meer kent.

Persoonlijke evaluatie van je LinkedIn profiel

Waarop moet je letten bij je LinkedIn profiel? We hebben vooraf je LinkedIn profiel bekeken en geanalyseerd, deze analyse ontvang je tijdens de workshop en lopen we met elkaar door.

Je ontvangt je een map met aanvullende documentatie, oefeningen en de persoonlijke evaluatie van je LinkedIn profiel. Optioneel maakt een professionele fotograaf een profielfoto voor gebruik op LinkedIn en andere sociale netwerken. Na de training heb je toegang tot de besloten baanbegeleiders LinkedIn groep waar je vragen kunt stellen en mee kunt discussiëren met mede deelnemers.

Heb je vragen over Workshop: Profileren met LinkedIn - 1 maart 2013? Neem contact op met Baanbegeleiders

Waar en wanneer


Duinzigt Oegstgeest
40D Rhijngeesterstraatweg
2341 Oegstgeest
Nederland

Vrijdag 1 maart 2013 van 12:30 tot 17:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Baanbegeleiders

Baanbegeleiders is een initiatief van WerkenmetWAAR en Sallyknows en is gevestigd in het voormalig klooster Duinzigt in Oegstgeest. 

  Contact opnemen met de organisator
Workshop: Profileren met LinkedIn - 1 maart 2013
Oegstgeest Events Cursus

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.