Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Youmeet the Experts '14

Netflex B.V.

Donderdag 25 september 2014 van 10:00 tot 18:30 (CEST)

Youmeet the Experts '14

Registratie-informatie

Type Einde Aantal
Toegangskaarten Beëindigd Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Youmeet the Experts '14

Evenement informatie

Youmeet the Experts '14

Innovatieve ideeën zijn een grote drijver om nog efficiënter en effectiever te werken, maar welke oplossingen zijn nu echt realistisch? Om inzicht te krijgen en de grip op uw IT te houden is het belangrijk om op de hoogte te blijven. Welke ideeën zijn de moeite van het uitvoeren waard?

Youmeet the Experts biedt unieke sessies waar niet alleen inspirerende sprekers aanwezig zijn, maar ook alle ruimte is om vragen en ideeën uit te wisselen met de experts.

 

 

Hoe ziet de dag er uit?

Voor het vierde jaar op rij organiseert Netflex Youmeet the Experts. Ontmoet de experts op het gebied van End User Computing, Cloud Computing, VMware, SMS PASSCODE, NetIQ, Novell en meer, allemaal onder 1 dak tijdens een variëteit aan interactieve sessies.

Gedurende deze dag kunt u verschillende soorten sessies volgen, gebaseerd op 5 tracks.

De sessies:

Meet the Expert: Er zijn een hoop oplossingen beschikbaar om uw IT te moderniseren en de business naar een hoger plan te tillen. Experts van verschillende bedrijven vertellen hier u alles over de nieuwe ontwikkelingen, tijdens “Meet the Experts” is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Demo: De plek waar oplossingen centraal staan, experts van staan klaar om de nieuwe technieken te demonstreren en specifieke vragen te beantwoorden.

Customer Case: Klanten vertellen hun verhaal, niet allen de oplossing zelf maar juist over het traject. Wat was de uitdaging? Waarom is er voor deze oplossing gekozen? Hoe is de implementatie verlopen?

Roundtable: Zittend aan een ronde tafel wordt er aan de hand van stellingen op hoogstaand niveau gediscussieerd. De mening van iedereen telt en u kunt hier tot hele interessante inzichten komen en uiteindelijk misschien zelfs een besluit nemen over iets wat al lang speelt. Spar met uw tafelgenoten!

Solutions: Technische presentatie van praktische oplossingen. Met voldoende ruimte om antwoord te krijgen op praktische vragen.

De vijf ruimtes van Youmeet lenen zich voor elke individuele sessie in opzet, layout en inrichting. Door het interactieve karakter en de opzet is deze dag niet voor zitten en luisteren maar voor actieve participatie om het maximale rendement te behalen.

Bestel nu uw kaart(en) voor deze dag en verzeker uzelf van deelname.

Heb je vragen over Youmeet the Experts '14? Neem contact op met Netflex B.V.

Waar en wanneer


Youmeet
Orteliuslaan 11
3528 BA Utrecht
Nederland

Donderdag 25 september 2014 van 10:00 tot 18:30 (CEST)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

Netflex B.V.

Netflex | unlimit your business

ICT oplossingen sinds '99 | Business Support | Managed & Support Services | Professional Services | Solution Development | Novell | VMware | Microsoft | GWAVA | Licenties

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.