" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Bedrijvige Vrouwen Inspireert! 18 mei 2014

Bedrijvige Vrouwen

Zondag 18 mei 2014 van 13:00 tot 17:00 (CEST)

Bedrijvige Vrouwen Inspireert! 18 mei 2014

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Gratis ticket Back-2-Business   meer info Beëindigd Gratis € 0,00
Ticket om weg te geven
Geef een ticket cadeau aan een vrouw die wel wat inspiratie kan gebruiken.
Beëindigd
Investering BV Inspireert! 18 mei 2014 Beëindigd € 15,00 € 0,00
Early Bird
Early Bird ticket voor de snelle beslissers, extra lang verkrijgbaar tot en met 30 april 2014
Beëindigd € 12,00 € 0,00
Investering Back-2-Business Beëindigd € 15,00 € 0,00
Gratis Moederdag Back-2 Business ticket   meer info Beëindigd Gratis € 0,00

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Bedrijvige Vrouwen Inspireert! 18 mei 2014

Evenement gegevens

Vrouwelijke ondernemers, zzp-ers, ondernemende en actieve vrouwen in Amsterdam: geef jezelf en je bedrijf een oppepper: nieuwe inspiratie, nieuwe kennis en nieuwe ontmoetingen.

 

Kom naar het BEDRIJVIGE VROUWEN INSPIREERT! EVENT op 18 mei 2014

 

BEDRIJVIGE VROUWEN INSPIREERT! is een stedelijke inspiratiemiddag voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen georganiseerd op een aansprekende locatie (pand020) in het Westerpark. Op deze divers samengestelde, leerzame inspiratiemiddag staan lichaam, geest en bedrijf centraal. Met interessante workshops, lezingen, shoppen, massage, veel lekkere hapjes en drankjes en nog veel meer!

 

Ben je een vrouwelijke ondernemer, ondernemende of actieve vrouw uit A’dam? Dan mag je dit Bedrijvige Vrouwen event beslist niet missen! Neem ook gerust je vriendinnen en collega’s mee.

Tijdens het Bedrijvige Vrouwen Inspireert Event op 18 mei as. kun je kennismaken met de wijze waarop Bedrijvige Vrouwen vrouwen uit Amsterdam wil ondersteunen bij het opzetten van een eigen bedrijf. Lees meer hierover.

 

Bestel je kaart hier en maak binnenkort (via de website van Bedrijvige Vrouwen) of op de dag zelf een keuze uit veelzijdige programma (www.bedrijvigevrouwen.nl).

 

Droomkamer met Japanse kunst, theeservies en kimono’s en Japans lekkers   /Inspiratiegesprekken:15 min. vriendelijke aandacht voor jezelf / Overheerlijke gezichtsmassage/ Minder Stress- Meer Energie met Mindfulness / EHBO op Social Media gebied / Grote dromen kleine stappen / Je persoonlijke en professionele drijfveren achterhalen /Zang-improvisatie. Singing Circle / De grote acquisitiequiz-wat weet jij van sales? / Mooie jurkjes van Sterrenstof/ Handgeschreven communicatie en veel meer!

 

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen naar het evenement?

Ja

Is mijn registratie/ticket overdraagbaar?

Ja je kunt je ticket ook aan iemand anders geven als je onverwachts niet kunt deelnemen.

De naam op de registratie/het ticket komt niet overeen met die van de bezoeker. Is dat OK?

Ja

Waar kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

info@bedrijvigevrouwen.nl

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Op het terrein zelf zijn geen parkeerplaatsen. Mocht u willen laden/lossen dan kan dit aan de portier bij de slagbomen worden doorgegeven en kan tot voor het pand worden doorgereden.
Verder kan aan de openbare weg (op zondag gratis) worden geparkeerd.

Parkeren kan ook (betaald) in de parkeergarage Westerpark. Hier is altijd plaats. Vanaf daar is het ca 10 minuten lopen (over het terrein van het park). Parkeergarage Westerpark Van Bleiswijkstraat 8 1051 DG Amsterdam

Routebeschrijving

OPENBAAR VERVOER

Vanuit het Centraal Station: Buslijn 18 (halte Haarlemmerplein), buslijn 21 (halte Haarlemmerplein), buslijn 22 (halte Nassauplein). Vanuit KNSM eiland, via oost, Leidseplein: Tramlijn 10 (halte Van Limburg Stirumplein). Vanuit oost, Muiderpoortstation via de Overtoom: tramlijn 3 (halte Haarlemmerplein).

AUTO

Afslag S104 vanaf de A10. Na de afslag richting centrum rijden. Enkel rechtdoor over de Haarlemmerweg, met aan de linkerhand het Westerpark. Op een gegeven moment staan links, parallel aan het water, de monumentale panden van de Westergasfabriek. Vlak na deze panden, is een oude ophaalbrug. Over de ophaalbrug staat aan de rechterkant een groot gebouw, de plek van Pand020. 

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen over Bedrijvige Vrouwen Inspireert! 18 mei 2014? Neem contact op met Bedrijvige Vrouwen

Waar en wanneer


Pand020
10A Haarlemmerweg
1014 BE Amsterdam
Nederland

Zondag 18 mei 2014 van 13:00 tot 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Bedrijvige Vrouwen

Bedrijvige Vrouwen (www.bedrijvigevrouwen.nl) is een netwerk van vrouwelijke ondernemers in Amsterdam. Wij willen onszelf, ons bedrijf en ons talent zichtbaar maken voor opdrachtgevers én voor elkaar. Amsterdam telt relatief veel kleine bedrijven en heeft het grootse aantal ZZP-ers en zelfstandig ondernemers van Nederland, veel daarvan vrouw. Wij willen onze talenten, ervaring en kennis bundelen en delen. Voor opdrachtgevers zijn we een bron van betrouwbare professionals, met een groot netwerk achter zich om op terug te vallen.

  Contact opnemen met de organisator
Bedrijvige Vrouwen Inspireert! 18 mei 2014
Amsterdam, NH Events Netwerkevents Anders

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.