" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Captains of Cargo

Captains of Cargo

Vrijdag 25 oktober 2013 van 17:30 tot 22:30 (CEST)

Captains of Cargo

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Captains of Cargo 25/10/2013 Beëindigd Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Captains of Cargo

Evenement gegevens

Bezoekers dienen minimaal 18 jaar te zijn. Zij dienen dit, in geval van twijfel, middels legitimatie te kunnen aantonen.

Bezoekers dienen werkzaam te zijn bij bedrijven die werken in of met de Rotterdamse scheepvaart- en transportsector (in de ruimste zin van het woord en ter beoordeling van de organisatie). In geval van twijfel kan gevraagd worden om een visitekaartje.

Bezoekers die weigeren hun legitimatie en/of visitekaartje te tonen, worden geweigerd.

Een relaxte houding en dito gedrag is basisvoorwaarde om toegang te krijgen, wij verlenen geen toegang aan personen die in welke vorm dan ook overlast voor de omgeving veroorzaken

Ter bescherming van eigen en andermans veiligheid kun je aan kleding worden gefouilleerd/gedetecteerd. Indien hier door de bezoeker geen medewerking wordt verleend, wordt de toegang ontzegd.

De organisatie houdt zicht uitdrukkelijk het recht voor toegang te weigeren op de grond van niet gepaste kleding. U dient een verzorgd uiterlijk te hebben en correct gekleed te zijn. Sportkleding, sportschoenen en caps zijn verboden.

Heb je vragen over Captains of Cargo? Neem contact op met Captains of Cargo

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.