Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Cartago's Drill - Bootcamp

Guiseppe Cartago - Trainer, Life Coach & Motivational Speaker

Dinsdag 19 augustus 2014 van 20:00 tot 22:00 (CEST)

Cartago's Drill - Bootcamp

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Regular Ticket Beëindigd € 5,00 € 1,05
Duo Ticket Beëindigd € 7,50 € 1,20

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Cartago's Drill - Bootcamp

Evenement informatie

Wil jij graag werken aan je gezondheid? Vind je het moeilijk om jezelf er toe te zetten om alleen te beginnen? Of vind je het gewoon leuk om in groepsverband bezig te zijn en sporten te combineren met het ontmoeten van nieuwe mensen? Dat kan!!!

Elke twee weken vindt de work-out bootcamp "Cartago's Drill" plaats. Deze work-out wordt gegeven door Guiseppe Cartago, life- en businesscoach en een ervaren topper op het gebied van sport en gezonde voeding.

Tijdens deze work-out gaan we diverse oefeningen doen om flink te werken aan onze conditie. Ook het sociale aspect komt aan bod. En dat in de vrije natuur, dus geen benauwde sportschool vol mensen. Het is een bootcamp, maar wees niet bang om je aan te melden. Het niveau is voor beginners en gevorderden. We vinden het leuk als er op deze manier een vast clubje vormt, dat elke twee weken komt sporten. Echter, dit hoeft natuurlijk niet. Je bent vrij om te bepalen of je éénmalig komt meedoen of vaker.

Een ticket voor de Bootcamp kost maar €5.00 p.p. Mocht je vaker willen komen, er komt binnenkort de gelegenheid om een 'strippenkaart' te kopen, waardoor je met één betaling meteen meerdere keren kunt meedoen. Een gemak, want je hoeft je niet bezig te houden met geld meenemen of dat je wellicht vergeet je op te geven. Je kunt ook een Duo Ticket aanschaffen voor €7.50, dan heb je de mogelijkheid om iemand mee te nemen voor de helft van de prijs!

Wil je meer informatie? Maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch te bereiken op 020 26 11 841. Je kunt ook altijd een mail sturen naar contact@guiseppecartago.com en dan doen wij ons best je zo snel mogelijk van antwoord te voorzien.

Dus, wil je op een leuke manier werken aan je gezondheid, met leuke mensen in contact komen en ben je graag in de buitenlucht?  Geef je snel op, we zien je graag tijdens de eerstvolgende Bootcamp!

Make it happen!

Sportieve groetjes,
Team Cartago 

Waar en wanneer


Amsterdamse Bos
Bosbaanweg 5
1182 DB Amstelveen
Nederland

Dinsdag 19 augustus 2014 van 20:00 tot 22:00 (CEST)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

Guiseppe Cartago - Trainer, Life Coach & Motivational Speaker

Guiseppe Cartago is an inspiring your man who's mission is to make a million people happy each year with the power of connection!
Started very young as a entrepreneur with the passion to develop games to improve people their lives.

This finally ended up in a successful Software Venture which was named SIGTRIUM. In this period he gradually gained interest in personal development and started to reseach the connection between men and women. This resulted in the venture "Success For Men" for men and "The Naked Truth About Men" for women from which he developed himself to a formidable speaker, trainer and author.

He is an author, speaker and trainer and has made over a thousand people happy over de last decade with his trainings, projects and ventures. He has recently published a book which you can download "The Power of Connection" and is now working on various project to achieve his mission every year.
 

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.