Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Cartago's Drill - Bootcamp

Guiseppe Cartago - Life & Business Development

Dinsdag 19 augustus 2014 van 20:00 tot 22:00 (CEST)

Cartago's Drill - Bootcamp

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Regular Ticket Beëindigd € 5,00 € 1,05
Duo Ticket Beëindigd € 7,50 € 1,20

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Cartago's Drill - Bootcamp

Evenement informatie

Wil jij graag werken aan je gezondheid? Vind je het moeilijk om jezelf er toe te zetten om alleen te beginnen? Of vind je het gewoon leuk om in groepsverband bezig te zijn en sporten te combineren met het ontmoeten van nieuwe mensen? Dat kan!!!

Elke twee weken vindt de work-out bootcamp "Cartago's Drill" plaats. Deze work-out wordt gegeven door Guiseppe Cartago, life- en businesscoach en een ervaren topper op het gebied van sport en gezonde voeding.

Tijdens deze work-out gaan we diverse oefeningen doen om flink te werken aan onze conditie. Ook het sociale aspect komt aan bod. En dat in de vrije natuur, dus geen benauwde sportschool vol mensen. Het is een bootcamp, maar wees niet bang om je aan te melden. Het niveau is voor beginners en gevorderden. We vinden het leuk als er op deze manier een vast clubje vormt, dat elke twee weken komt sporten. Echter, dit hoeft natuurlijk niet. Je bent vrij om te bepalen of je éénmalig komt meedoen of vaker.

Een ticket voor de Bootcamp kost maar €5.00 p.p. Mocht je vaker willen komen, er komt binnenkort de gelegenheid om een 'strippenkaart' te kopen, waardoor je met één betaling meteen meerdere keren kunt meedoen. Een gemak, want je hoeft je niet bezig te houden met geld meenemen of dat je wellicht vergeet je op te geven. Je kunt ook een Duo Ticket aanschaffen voor €7.50, dan heb je de mogelijkheid om iemand mee te nemen voor de helft van de prijs!

Wil je meer informatie? Maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch te bereiken op 020 26 11 841. Je kunt ook altijd een mail sturen naar contact@guiseppecartago.com en dan doen wij ons best je zo snel mogelijk van antwoord te voorzien.

Dus, wil je op een leuke manier werken aan je gezondheid, met leuke mensen in contact komen en ben je graag in de buitenlucht?  Geef je snel op, we zien je graag tijdens de eerstvolgende Bootcamp!

Make it happen!

Sportieve groetjes,
Team Cartago 

Heb je vragen over Cartago's Drill - Bootcamp? Neem contact op met Guiseppe Cartago - Life & Business Development

Waar en wanneer


Amsterdamse Bos
Bosbaanweg 5
1182 DB Amstelveen
Netherlands

Dinsdag 19 augustus 2014 van 20:00 tot 22:00 (CEST)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

Guiseppe Cartago - Life & Business Development

Guiseppe Cartago is een inspirerende jongeman die gelanceerd werd in ’79. Een bevlogen persoon met zeer uiteenlopende passies. Van het schrijven van columns over verleiding, het spelen van piano tot het uitzetten van nieuwe resultaatgerichte projecten voor particulieren evenals voor bedrijven.

Deze uiteenlopende passies maken hem tot wie hij is en waar hij zijn energie uit put. Hij is creatief, ondernemend en zeer gedreven in wat hij doet. Zijn grootste kwaliteiten liggen in het coachen en motiveren van particulieren en bedrijven, gericht op het behalen van doestellingen. Dit wordt bewerkstelligt door het doorbreken van oude patronen en door actief handelen.

Het afgelopen decennium heeft Guiseppe meerdere mensen uit verschillende lagen van de samenleving geïnspireerd, gemotiveerd en gecoacht. Zowel privé als zakelijk zijn er vele dromen gerealiseerd. Guiseppe Cartago ontwikkelde zich vanaf zijn eenentwintigste levensjaar tot een ervaren ondernemer in de software metSIGTRIUM, waarna hij de onderneming Success For Men heeft opgericht. Met gezamenlijk het online platform e-learningformen, waarna hij zich volledig op het coachen heeft gericht.

Zijn aanpak is authentiek en eigenzinnig, waarin succes een begrip is voor gezondheid, relaties en financiën. Deze drie pijlers, vormen samen het centrum van de belangrijkste spil in het leven, namelijk ‘geluk’. Guiseppe Cartago’s drijfveer is het op de proef nemen van de ware potentie in zichzelf en in anderen, die uiteindelijk kunnen leiden tot nieuwe perspectieven en mogelijkheden tot groei.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.