" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Coöperatief Ondernemen

ICSE

Dinsdag 19 februari 2013 van 13:30 tot 17:30 (CET)

Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Coöperatief...

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
ICSE Open Ticket
Het ICSE Open Ticket is een open inschrijving voor duurzame professionals die graag willen deelnemen aan de Co-Creatie Meeting
Beëindigd € 49,00 € 0,00 € 10,29
ICSE Cooperative Ticket
Het ICSE Cooperative Ticket is een service ticket voor ICSE coöperatieleden met een jaarovereenkomst met ICSE. Wilt u meer weten over een ICSE Coöperatielidmaatschap neemt u dan contact op met het ICSE via info@icse.nl of 06-53176021
Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00

Deel Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Coöperatief Ondernemen

Evenement gegevens

Op dinsdag 19 februari gaan we met Michael Dakwkins, coöperatief ondernemen met  communities en crowd sourcing. Michael Dawkins staat voor het nieuwe ondernemen en is bij velen ook bekend als de drijvende kracht achter Open Coffee Eindhoven.

Wij nodigen u graag uit op dinsdag 19 februari 2013 van 13.30 tot 17.30 uur voor de ICSE Co-Creatie Meeting "Duurzame Winst met Coöperatief Ondernemen" bij SBO St Joseph te Eindhoven.  

                                   

In samenwerking met Dr.  Onno van Bekkum, expert Coöperatief Ondernemen, introduceren wij bij u Loomio, een innovatief besluitvormingstool voor grote groepen. Het ICSE introduceert een nieuwe samenwerkingsvorm waarbij wij gebruik maken van Loomio. U ontvangt hierover tijdens de co-creatie meer informatie. Tevens krijgt u de mogelijkheid om deel te gaan nemen aan een unieke pilot. 

 

 

  

Agenda dinsdag 19 februari 2013

 

13.30 - 14.00 uur Ontvangst met koffie en thee

14.15 - 14.30 uur Introductie Patrick van Deursen

14.30 - 15.30 uur Presentatie Coöperatief Ondernemen

Tijdens dit deel kunt u zich laten inspireren door Michael Dawkins die spreekt over coöperatief ondernemen met communities en crowdsourcing. Michael Dawkins is een gepassioneerd trainer & consultant van het nieuwe werken.

 

15.30 - 15.45 uur Pauze

 

15.45 - 16.45 uur Introductie nieuwe samenwerking en pilot

Patrick van Deursen en Michael Dawkins introduceren een nieuwe samenwerkingsvorm waarbij wij gebruik maken van Loomio. Deze pilot wordt in samenwerking met Dr. Onno van Bekkum uitgevoerd. Het is voor u een unieke gelegenheid om hier aan deel te nemen.

16.45 - 17.00 uur Afsluiting

 

U kunt zich aanmelden via de registratieknop bovenaan de pagina. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens registreren en eventueel die van collega's. Voor vragen kunt u contact opnemen met het ICSE, contactpersoon Patrick van Deursen op telefoonnummer 040-7877777 en via e-mail info@icse.nl

 

 

           

 

Het ICSE is een innovatie coöperatie voor clusters van bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen die werken aan duurzame en sociale innovaties. Wij werken vanuit open innovatie en co-creatie met slim en creatief ondernemerschap. Key focus areas zijn cooperative entrepreneurship, social innovation, plastics & sustainability en smart cities & buildings.

 

 

 

 

Heb je vragen over Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Coöperatief Ondernemen? Neem contact op met ICSE
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


SBO St Joseph
Geldropseweg 170
5613LN Eindhoven
Nederland

Dinsdag 19 februari 2013 van 13:30 tot 17:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

ICSE

Het ICSE verbindt met coöperatieve projectorganisaties zelfstandige professionals, professionals en ondernemende burgers met elkaar én met opdrachtgevers voor het versterken van duurzaam ondernemerschap.

  Contact opnemen met de organisator
Co-Creatie Meeting Duurzame Winst met Coöperatief Ondernemen
Eindhoven, Nederland: evenementen Conferentie

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.