" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Connect Comes To You 2013

Silverside

Woensdag 27 februari 2013 van 11:00 tot 17:00 (CET)

Connect Comes To You 2013

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Connect Comes To You 2013 Beëindigd Gratis  

Deel Connect Comes To You 2013

Evenement gegevens

Het grootse IBM evenement ter wereld, Connect 2013, gaat volgende week van start in Orlando. Met een uitgebreid team gaat Silverside de openingssessie en zoveel mogelijk parallel sessies bijwonen. Het credo van 2013 is wederom “Get Social Do Business”.

Voor de 7de keer brengt Silverside het nieuws vanuit Orlando naar Nederland en presenteert het aan u op woensdag 27 februari 2013 in Houten. Tijdens de ochtend en de middag wordt u geïnspireerd en geïnformeerd door diverse sprekers vanuit Silverside en IBM.

Heb je vragen over Connect Comes To You 2013? Neem contact op met Silverside

Waar en wanneer


Van der Valk Houten
25 Hoofdveste
3992 DH Houten
Nederland

Woensdag 27 februari 2013 van 11:00 tot 17:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Silverside

Neem verantwoordelijkheid en spreek je uit, dat doen wij ook. We willen mensen inspireren en motiveren om eruit te halen wat erin zit, uit hun leven, carriere en de software die ze dagelijks gebruiken. Als je geniet van het leven, passie hebt voor je werk en je kunt samenwerken op een manier die je prettig vindt dan is productiviteit gegarandeerd.

We zijn ervan overtuigd dat het verhogen van de adoptiegraad van het nieuwe werken de grootste uitdaging is in onze markt voor de komende 5 jaar. Door verantwoordelijkheid te nemen voor de adoptie van Microsoft SharePoint en IBM Software groeien we uit tot de best gewaardeerde partner in onze branche.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.