" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

DESIGN IN HET INSTITUUT

FYS GROUP

Maandelijks evenement - Dag 1 van elke maand: 10:00 tot 13:00 (CEST)

DESIGN IN HET INSTITUUT

Deel DESIGN IN HET INSTITUUT

Evenement gegevens

Design In Het Instituut

Als je om je heen kijkt in je instituut dan vind je vast wel iets wat anders kan of wat je al jaren niet hebt veranderd. Het is belangrijk je cliënten te prikkelen met nieuwe impulsen.  Nieuwe posters, nieuwe aanbiedingen, een anders gekleurde muur. Nieuw =  Goed.  Elke 6 weken komen je beste cliënten bij je. Verander je elke 6 weken iets?  Verander je niets, dan denkt je cliënt net zo. Het zal allemaal wel, morgen weer een dag en dat crèmetje zal ook wel niets veranderen. 

Design is everything is het thema van een boekje van één van de meest vermaarde marketeers. Of het nu geldt voor je instituut, je website, je manier van het schenken van koffie: hoe je iets doet, bepaalt de impact. Als het goed is geeft je cliënt genoeg geld uit voor een superbeleving. Hoe meer jij geeft, hoe meer je cliënt je iets gunt.

Je cliënt wil zien dat je met je instituut bezig bent. Je hoeft heus niet de wachtruimte te veranderen voor een cabine maar een simpel iets als een vitrine-verandering, een nieuwe poster of schilderij. Maakt niet uit wat je doet, nieuw = goed.  In de workshop design geven we je tools om met iets kleins al het verschil te maken. We proberen je geest te stimuleren zodat je onze tips & tricks toepast op een manier die jou eigen is, en gewaardeerd wordt door je cliënten. Immers, hoe meer ontspannen en opgeladen je cliënt je instituut verlaat, hoe sneller ze weer terugkomt.

Er zijn geen kosten verbonden aan de Workshop. We beginnen om 10.00 en eindigen rond 13.00. Interesse?

 

Heb je vragen over DESIGN IN HET INSTITUUT? Neem contact op met FYS GROUP

Waar


FYS Group
50 Paasheuvelweg
1105 BJ Amsterdam
Nederland

Maandelijks evenement - Dag 1 van elke maand: 10:00 tot 13:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

FYS GROUP

Wij geloven dat je leverancier meer kan doen voor jouw instituut. Wij zijn een groep mensen met cosmeticamerken, klaar om voor je te werken. Wij streven ernaar de beste ondersteuning in de beauty branche te geven. Echt waar.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.