" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

DURFTEVRAGEN bij IEDEREEN ELKE DAG PLEZIER (IEDP)

Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP)

Dinsdag 26 februari 2013 van 13:00 tot 17:00

DURFTEVRAGEN bij IEDEREEN ELKE DAG PLEZIER (IEDP)

Ticketinformatie

Soort donatie Verkoop eindigt op Bedrag
Enthousiaste deelnemer Beëindigd

Deel DURFTEVRAGEN bij IEDEREEN ELKE DAG PLEZIER (IEDP)

Evenement gegevens

Ervaar het Plezier van Vragen met een sessie Durftevragen!

Heb jij plannen, ideeën, dromen die je waar wil maken? Blijft het aldoor maar bij een plan, een idee of een droom en wil je er nu écht mee aan de gang? Okay, aan de slag dan ;-). Maar je kunt vast wel een duwtje in de rug gebruiken. Dat kan! Hoe? Door je vraag te stellen tijdens een Durftevragen-sessie.

Daarin gaan ongeveer 12 andere mensen samen met jou nadenken over hoe zij jouw vraag zouden aanpakken. Ze  geven je allerlei tips en ideeën, delen ervaringen of contacten enz, enz.Op die manier krijg je een berg houvast en energie om van je droom een succes te maken!  Deze tips zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt!

Deelname aan een Durftevragen is niet gratis, maar werkt op basis van waardebepaling achteraf. Jij bepaalt zelf, achteraf,  wat de sessie je waard is geweest. 

Heb je zin om  mee te doen, kom  dan naar IEDP-Headquarters voor een Durftevragen sessie met Josien Pennings op 26 februari as. van 13.00 tot 17.00 uur.  Schrijf je hier in.

Kun je niet op deze dag, maar wil je Durftevragen wel eens uitproberen, dan ben je natuurlijk ook welkom op een van de andere sessies die op de Durftevragen-agenda staan!

Wil je eerst kijken hoe een Durftevragen werkt, bekijk dan eens dit filmpje of neem een kijkje op de website.

We kijken ernaar uit je binnenkort te mogen begroeten. Durf te Vragen: met Plezier!

 

Het team van
Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP) ism Durftevragen

Heb je vragen over DURFTEVRAGEN bij IEDEREEN ELKE DAG PLEZIER (IEDP)? Neem contact op met Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP)

Waar en wanneer


Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP) HQ
Tolweg 12
3747 LK Baarn
Nederland

Dinsdag 26 februari 2013 van 13:00 tot 17:00


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP)

Plezier is een keuze (maken)!. Da's het credo van Iedereen Elke Dag Plezier. Hoe ziet de wereld eruit als we beter zorgen voor elkaar en elkaars plezier?

IEDP geeft o.a. lezingen en inspiratiesessies over plezier als kernwaarde en organiseert daarnaast ook eigen evenementen. Steeds verrassende thema's, met plezier als rode draad. Plezier, welzijn, succes, ont-wikkeling. Nuttig, leuk en inspirerend.

Meer info over IEDP vind je op www.iedp.nl en www.michieldrijber.nl (tijdelijk). Volg Iedereen Elke Dag Plezier ook op LinkedIn en Facebook. IEDP vind je ook op Twitter.

  Contact opnemen met de organisator
DURFTEVRAGEN bij IEDEREEN ELKE DAG PLEZIER (IEDP)
Baarn Events Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.