Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Dutch Citrix User Group Event 26 September 2014

Dutch Citrix User Group - DuCUG

Vrijdag 26 september 2014 van 09:00 tot 18:00

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Dutch Citrix User Group Evenement Beëindigd Gratis  

Deel Dutch Citrix User Group Event 26 September 2014

Evenement informatie

Het zesde Dutch Citrix User Group evenement is gepland en vindt plaats bij onze sponsor Cisco te Amsterdam. Het evenement vindt plaats op vrijdag 26 september en het belooft een mooie dag te worden. De agenda bestaat uit een aantal hoog gewaardeerde binnen- en buitenlandse sprekers. 

Natuurlijk staat ook dit evenement in het teken van de community en wij stellen de community in staat om presentaties in te brengen met onze inmiddels bekende Bring-Your-Own-Session formule. Het onderdeel waar bezoekers zelf een sessie kunnen aandragen en de bezoekers kunnen kiezen welke sessies er op het evenement worden gepresenteerd. Hierover binnenkort meer informatie!

 De agenda wordt de komende weken stapsgewijs bekend gemaakt om de spanning er in te houden. Houdt onze website www.DuCUG.nl en de @DuCUG twitter feed dan ook scherp in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het allerlaatste nieuws!

 De voorgaande edities van de DuCUG evenementen zijn door de community steeds erg goed gewaardeerd, wij steken dan ook veel energie in het bewaken en het verder verbeteren van de kwaliteit. Dit kunnen wij alleen samen met jullie, de bezoekers van het DuCUG evenement en jullie participatie tijdens de presentaties. De eerste stap hiervoor is je inschrijven om er samen met ons een succes van te maken.

Het evenement heeft een technisch karakter, onze doelgroep bestaat dan ook uit technisch specialisten, consultants en architecten die dagelijks met Citrix en aan Citrix gerelateerde technologie werken. Werving en marketing activiteiten zullen wij dus proberen te beperken.

De voertaal is Nederlands met als uitzondering de presentaties van onze gast presentatoren uit het buitenland. 

Wij danken onze sponsoren voor het vertrouwen en het mogelijk maken van een volledig verzorgd evenement. Dit is niet vanzelfsprekend en de sponsoren hebben dan ook een prominente plaats op onze website. Op het evenement is het natuurlijk mogelijk om in contact te komen met onze sponsoren.


Voor meer informatie over het event ga naar

http://www.ducug.nl


Heb je vragen over Dutch Citrix User Group Event 26 September 2014? Neem contact op met Dutch Citrix User Group - DuCUG

Waar en wanneer


Cisco Nederland
Haarlerbergweg 13-19
1101 CH Amsterdam
Nederland

Vrijdag 26 september 2014 van 09:00 tot 18:00


  Toevoegen aan mijn agenda
Dutch Citrix User Group Event 26 September 2014
Amsterdam, Nederland: evenementen Conferentie Community

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.