Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Familieopstellingen en Systemisch Werken 2014

IGORIGOR

Zaterdag 1 november 2014 van 10:00 tot 16:30 (CET)

Familieopstellingen en Systemisch Werken 2014

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
MS Familieopstellingen Beëindigd € 75,00 € 0,00
MS Familieopstellingen Alumni Beëindigd € 37,50 € 0,00
MS Familieopstellingen Introducee Beëindigd € 27,50 € 0,00
MS Familieopstellingen Groupon Beëindigd € 35,00 € 0,00
MS Familieopstellingen Practitioner LUNCH Beëindigd € 10,00 € 0,00

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Familieopstellingen en Systemisch Werken 2014

Evenement informatie

Systemisch Werk, beter bekend onder de naam Familieopstellingen, is een door Bert Hellinger ontwikkelde vorm van psychotherapie. Vaak staat de familie in deze therapie centraal, maar het is zeker mogelijk om met andere tastbare en conceptuele elementen, zoals geld, status, verlangens en angsten te werken.

familieopstelling


Hoe werkt Systemisch Werk?
De exacte werking van het Systemisch Werk is tot op heden nog niet ontrafeld, maar de resultaten van het werken met opstellingen zijn in bijna alle gevallen verbluffend te noemen. Systemisch Werk heeft als uitgangspunt: de beleving van de werkelijkheid van iemand. En niet per se de werkelijkheid zelf. Wanneer in deze beleving de elementen hun juiste plaats weer kunnen innemen, is het niet verwonderlijk dat mensen zich in het dagelijkse leven ook anders gaan opstellen en gedragen. We staan immers hoogst zelden onbevangen in verhouding tot de mensen en dingen om ons heen.

De emotionele gevolgen van ingrijpende gebeurtenissen binnen het gezin of de familie worden soms generaties lang doorgegeven. Oorlogservaringen, misbruik, misdaden en het overlijden van gezinsleden op jonge leeftijd kunnen verstrekkende invloed hebben op iedereen binnen het systeem, ongeacht de generatie. Met behulp van opstellingen krijgen emoties en verhoudingen daadwerkelijk een plaats in de ruimte en kunnen ze zorgvuldig geanalyseerd en herschikt worden.

Inhoud van de workshop.
Tijdens de workshop leren we je 's morgens de basisbeginselen van het Systemisch Werk, waarbij we veelvuldig gebruik maken van praktijkoefeningen. We vragen deelnemers een aantal mensen mee te nemen voor opstellingen.

Dus...
Ben je toe aan het oplossen van mysteries, die al generaties lang aanwezig lijken te zijn?
Heb je last van symptomen, die je nauwelijks kunt duiden, maar die wellicht verband houden met een belangrijke gebeurtenis in jouw leven of jouw familie?
Heb je het gevoel dat er nog dagelijks een overleden familielid op je schouder zit, die zich overal mee bemoeit?

Leer dan datgene wat je moet weten over Familieopstellingen. Reken af met je verleden. En met dat van de generaties voor jou.

Heb je vragen over Familieopstellingen en Systemisch Werken 2014? Neem contact op met IGORIGOR

Waar en wanneer


Elf13
11 Sint Philomenastraat
5622 CG Eindhoven
Netherlands

Zaterdag 1 november 2014 van 10:00 tot 16:30 (CET)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

IGORIGOR

Welkom! Je hebt je weg gevonden naar NLP.
Wist je dat NLP wereldwijd voor vele tienduizenden mensen van onschatbare betekenis is in hun leven? Want NLP is de methode die je leert hoe je brein werkt. Er wordt van je brein verwacht, dat het zomaar van alles kan leren. Zonder gebruiksaanwijzing. Met NLP leer je hoe je brein dat precies doet. En hoe je het leerproces kunt versnellen en verbeteren, tot een niveau waarop jij zelf achter het stuur van je leven zit. Onder alle omstandigheden bepaal jij de koers en de eindbestemming.

IGORIGOR is het nummer één instituut in Zuid-Nederland om een kwalitatief hoogstaande en internationaal erkende NLP Practitioner of NLP Master Opleiding te volgen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.