" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Festival of Creative Minds

FOCM

Meerdere data

Deel Festival of Creative Minds

Evenement gegevens

Zaterdag 8 september zal het veelzijdige Festival of Creative Minds wederom plaatsvinden. 

Dit gratis festival, waarvan de opbrengst aan een goed doel geschonken wordt, gaat zijn vierde editie beleven. Wat dit Festival wil uitdragen is ook wat we doen. Creativiteit stimuleren en talenten uitwisselen. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om allerlei talenten te zien maar ook hun eigen talenten te ontdekken. Dit levert een levendige dag op met veel nieuwe ontmoetingen en ervaringen op het gebied van muziek, kunst, eten, literatuur, humor, straatspelen, performances, dans en ook een hele bijzondere modeshow waarin de buurtbewoners zelf meelopen. Een enorm veelzijdig festival waar veel te beleven valt en waar je natuurlijk ook lekker relaxt van je drankje kunt genieten.

Dit jaar zijn we met een pracht van een goed doel in contact gekomen. De stichting Kuychi doet ongelooflijk mooi werk in Peru. Dankzij Helena van Engelen en haar team vinden verwaarloosde kinderen in Peru een thuis. Helena verkocht haar huis en ging naar Peru, vond daar een groene vallei en wist: hier moet ik zijn. Met werkloze Peruanen bouwde ze van lokale materialen een prachtig complex: het begin van haar stichting Niños del Arco Iris.

Dit is een  Festival om mensen in hun goede doen te krijgen voor het goede doelOok als mensen willen deelnemen kunnen zij contact met ons opnemen. Ook zijn we nog op zoek naar hulpvaardige vrijwilligers en creatieve deelnemers. 

Voor meer informatie of beeldmateriaal: daniel@focm.nl of yetunde@focm.nl of bel: Daniël Lagarde 06 53 25 45 90 ofwel Yetunde Olusanya 06 46 31 72 23


www.focm.nl

Heb je vragen over Festival of Creative Minds? Neem contact op met FOCM

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.