Dit evenement is afgelopen

FOOD PASSIONISTAS EVENT

Green Passion

Zaterdag 25 januari 2014 van 09:30 tot 17:30 (CET)

Den Haag, Netherlands

FOOD PASSIONISTAS EVENT

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Deluxe Dagpas, all inclusive, Early Bird tarief (4 workshops)
Dit entree ticket is ter waarde van € 65,00! Speciaal voor de "early birds" is het te bestellen voor € 50,00 tot 31 december 2013. Wat is inclusief in Deluxe dagpas? - Welkom van 9.30 - 18.00 uur op de eventlocatie; - 4 Inspirerende workshops naar keuze; - Good Food lunch op "hoog niveau" letterlijk en figuurlijk; - Gratis lotnummer voor de verloting van super gevulde Goodie Foodie bags; - Feestelijke Green Passion cocktail (alcoholvrij) bij de afsluiting met leuke verrassingen; - Hele dag netwerken, verwenmogelijkheden en stands bezoeken.
Uitverkocht Beëindigd € 50,00 € 3,75
Halve dagpas + lunch (2 workshops)
Wil je wel naar het event komen maar is een Deluxe Dagpas niet haalbaar voor je? Kies dan voor de Halve dagpas en kom 2 inspirerende workshops naar keuze volgen. In dit ticket is de lunch "op hoog niveau" inbegrepen...en daar zul je zeker geen spijt van krijgen! Mocht je nog tijd hebben om iets langer te blijven dan kun je natuurlijk ook naar harte lust netwerken, stands te bezoeken en genieten van de verwenmogelijkheden gedurende de hele dag! Een halve dagpas is niet beperkt door een dagdeel!
Uitverkocht Beëindigd € 35,00 € 2,85
Halve dagpas (2 workshops)
Wil je wel naar het event komen maar alleen 2 workshops volgen en de sfeer van het event proeven? Kies dan de Halve dagpas en kies 2 inspirerende workshops. Natuurlijk kun je ook naar harte lust netwerken, stands te bezoeken en genieten. In dit ticket is de lunch NIET inbegrepen. Een halve dagpas is niet beperkt tot een dagdeel!
Uitverkocht Beëindigd € 20,00 € 1,95

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel FOOD PASSIONISTAS EVENT

Evenement informatie

Op dit Food Passionistas Event ontmoet je mensen die, net als jij, gepassioneerd zijn over gezond en lekker eten. Voor Food Passionistas is het belangrijk om te weten wát ze eten, waar het vandaan komt, welke voedingsstoffen het bevat en hoe zij hun lichaam hier goed mee kunnen voeden (i.p.v. vullen). Een Food Passionista hoeft geen "health-freak" te zijn!! Je bent gewoon een hippe meid van deze tijd of sexy vent die zijn eigen kracht kent!

Tijdens dit event kun je inspirerende lezingen volgen, praktische workshops bijwonen en vragen stellen aan experts. Ook zijn er genoeg verwenmogelijkheden door voetreflexologie, mini-massages, shopping& sharing, goodie foodie bags die je kunt winnen, virgin cocktail op grote hoogte, etc. Natuurlijk wordt er ook voor een heerlijke, gezonde lunch gezorgd en is er genoeg tijd om je netwerk uit te breiden met andere Food Passionistas!

Kom op 25 januari naar Den Haag als je 2014 goed wilt starten met inspiratie voor een gezonde leefstijl!

 De event locatie

Informatie over het programma en de workshops:

Gasten zijn welkom vanaf 9.30 uur. Vanaf 10.30 uur starten de workshops, maar in het tussenliggende uur is er tijd voor verwelkoming, koffie/thee en bezoek van stands.

Tussen 10.30 en 16.00 uur kun je 2 of 4 workshops volgen en evt. mee lunchen. Dit is afhankelijk van het ticket dat je kiest.

Tussen 16.00-18.00 uur is er een feestelijke afsluiting met Green passion cocktails, hapjes en verloting van leuke prijzen.

Workshops:

Kies 2 of 4 workshops, afhankelijk van het ticket dat je wilt (deluxe dagpas of halve dagpas). Let op dat je maar 1 workshop kiest per tijdsvak!

Met een halve dagpas mag je workshops kiezen uit de vier tijdvakken, dus hoef je je niet te beperken tot één dagdeel. Bij het bestellen van het ticket reserveer je direct je plek bij de workshops.

Kun je deze informatie niet goed lezen, ga dan naar de Facebookpagina van Green Passion waar de informatie over de workshops ook vermeld staat. www.facebook.com/goodfoodlovesyouback

 


Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

De Haagse Toren is gelegen op 2 minuten loopafstand van station Holland Spoor (HS) in Den Haag (uitgang centrum). Het is dus het handigste om met het OV te komen.

Als je met de auto komt zijn er diverse parkeermogelijkheden:

Parkeer aan de straat in de directe omgeving van de Haagse Toren (bijv Huijgenspark). Dit kost € 1,70 per uur.

Daarnaast is Q-parking Laakhaven (Rijswijkseweg 27 Den Haag) op 4 minuten loopafstand gelegen (loop links de garage uit, onder het viadukt door en je staat voor de toren). Deze garage is echter behoorlijk prijzig (€ 1,- per 17 minuten met een maximum van € 30,- ).

De voordeligste parkeeroptie: op 1 km van de Haagse Toren gelegen (ingang Waldorpstraat) hoort bij de Megastores (€ 1,- per uur met een maximum van € 10,-)

Gezien de hoogte van de toren (132 meter) is hij niet te missen zodra je om je heen kijkt.

Neem de draaideur naar binnen en wij verwelkomen je graag!

 Deze toren kan je niet missen!

 Kan ik specifieke wensen doorgeven voor de lunch?

We houden standaard rekening met alle Food Passionistas die graag rauw, paleolitisch of glutenvrij eten. Heb je hele specifieke vragen, mail dan de organisatie.

 

Waar kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Bij vragen kun je mailen naar Franca@green-passion.nl

 De organisator van het event

Is mijn registratie/ticket overdraagbaar?

Je kunt je ticket overdragen aan iemand anders indien je onverwachts verhinderd bent. 

 

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen naar het evenement?

Neem je ticket afgedrukt mee naar het event! Dit is je toegangsbewijs voor binnenkomst en bij de workshops (houdt het dus de hele dag bij je).

 

Wat is het restitutiebeleid?

Wij bieden geen restitutie aan indien je verhinderd bent, maar je mag je ticket wel overdragen aan iemand anders.

 

De naam op de registratie/het ticket komt niet overeen met die van de bezoeker. Is dat OK?

Dat is geen enkel probleem! Iedere Food Passionista is welkom!

Food Passionistas

 

Heb je vragen over FOOD PASSIONISTAS EVENT? Neem contact op met Green Passion

Waar en wanneer


Haagse Toren, Seats2Meet & The Penthouse restaurant
7 Hofwijckstraat
2515 RN Den Haag
Netherlands

Zaterdag 25 januari 2014 van 09:30 tot 17:30 (CET)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

Green Passion

Green Passion has a passion for Good Food. We want to contribute to a happy & healthy world. Our focus is future-oriented on the power of food.

  Contact opnemen met de organisator
  Nieuws en updates
2013-11-14 15:12:38

Plattegrond Den Haag

Kijk bij de "veel gestelde vragen" voor

bereikbaarheidsadviezen!

2013-11-14 15:26:03

Haagse Toren

Dankzij de markante vormen en ruim 130 meter hoogte is de Haagse Toren een herkenbaar punt in de stad.

Waar je dus ook bent, verdwalen zal je niet zolang je de toren in de gaten houdt!

2013-12-02 10:02:08

Groene Sint verrast Food Passionistas!

Jullie hebben vast wel eens van "guilt free candy" gehoord...snoepen zonder je teveel zorgen te maken over de "slechte ingrediënten" van het snoepgoed. In deze bijzondere "snoep-week" heeft Green Passion een deal gesloten met de Groene Sinterklaas. Er wordt een heerlijke verrassing verloot onder alle mensen die vóór 5 december 2013 een ticket hebben besteld voor het Food Passionistas Event wat op 25 januari plaats gaat vinden in Den Haag... 

Donderdag 5 december wordt bekend gemaakt opde Facebookpagina van Green passion wie deze "verantwoorde lekkernij" heeft gewonnen. En daarnaast zullen we ook een tip geven om lekker te kunnen snoepen zonder zorgen & schuldgevoelens!

www.facebook.com/goodfoodlovesyouback

2013-12-05 14:43:18

Volgende week is het vrijdag de 13e! Maar Green passion wil ervoor zorgen dat het deze keer juist een "geluks-datum" zal worden..voor 1 persoon tenminste!

We verloten namelijk weer een verrassing! Als je vóór 13.13 uur op 13 december 2013 een ticket koopt voor het Food Passionistas Event, dan maak je kans op....een leuke "Good Food" verrassing!!!

Let op: IEDEREEN die tot op dat moment een ticket heeft gekocht, maakt kans...dus niet alleen de mensen die op deze dag of in deze week een ticket hebben gekocht!

2013-12-15 06:51:12

Ingrid en Margriet zijn de gelukkige winnaars van het vrijdag de 13e verrassingspakket!

Zij hebben inmiddels bericht gehad en kunnen post verwachten begin van de week.

Ingrid en Margriet kunnen dus al vóór 25 januari in de Food Passionistas stemming komen!

 

Voor kerst gaan we ook weer een leuke actie organiseren. Houd de facebookpagina dus in de gaten van Green Passion!

Bestel sowieso je ticket vóór 1 januari als je gebruik wilt maken van het gunstig geprijsde early bird tarief voor de Deluxe dagpas!!

 

2013-12-18 13:51:26

2013-12-30 04:42:24

De winnares van de kerstactie is bekend!

Margriet Schutte Kip is de gelukkige! Zij heeft in de afgelopen weken een ticket voor het Food Passionistas event gekocht en maakte op die manier kans op een dinerbon voor twee bij biologisch restaurant De Sjalot in Nijmegen. Zij is erg blij met haar prijs, al is Nijmegen een behoorlijk eind van haar woonplaats gelegen.

Tevens maak ik van de glegenheid gebruik om te melden dat er géén Deluxe dagpassen meer te koop zijn voor het event! Alleen nog een ticekt met 2 workshops (en evt de lunch erbij).

Wees snel als je deze laatste tickets wilt bemachtigen!!!

2014-01-05 03:48:44

UITVERKOCHT!

Green Passion is BLIJ!

Nog 20 dagen te gaan vóór het event en we zijn nu al uitverkocht!!!

Wat enorm leuk dat jullie allemaal met zoveel enthousiasme hebben gereageerd op dit event. Dank daarvoor!!

We kijken uit naar jullie komst: De sprekers hebben er zin in, de standhouders bedenken leuke acties en de organisatie van Green Passion is vol energie allerlei praktische zaken aan het regelen.

Tot ziens in Den Haag op 25 januari!!

 

2014-01-21 07:00:04

EXCUUS aan alle mensen die nog graag een ticket willen kopen voor het event! Helaas is dit niet meer mogelijk. We zitten echt VOL.

Tickets aan de deur worden ook niet verkocht. 

We zullen binnenkort weer een nieuw event organiseren. Houd dus de facebookpagina van Green Passion in de gaten. Dan ben je er de volgende keer wel bij!

2014-01-21 07:03:06

Mocht je niet meer weten voor welke workshops je je hebt ingeschreven...

Kijk op de bevestigings email die je kreeg toen je je ticket kocht;

OF

Log opnieuw in op de eventbrite site en kijk waarvoor je gekozen hebt;

OF

Kom naar het event en je krijgt een toegangsbewijs waar precies op staat welke workshops jij hebt gekozen.

 

SEE YOU SOON @Green Passion!

2014-01-22 11:31:16

Wil je weten wanneer Green Passion weer een nieuw event organiseert??

12 April en 24 Mei hebben we nu al in de agenda staan. Houd jij deze data vrij als je erbij wilt zijn? Binnenkort publiceren we de programma's voor beide dagen!!

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.