" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

FOOD PASSIONISTAS EVENT

Green Passion

Zaterdag 25 januari 2014 van 09:30 tot 17:30 (CET)

FOOD PASSIONISTAS EVENT

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Deluxe Dagpas, all inclusive, Early Bird tarief (4 workshops)
Dit entree ticket is ter waarde van € 65,00! Speciaal voor de "early birds" is het te bestellen voor € 50,00 tot 31 december 2013. Wat is inclusief in Deluxe dagpas? - Welkom van 9.30 - 18.00 uur op de eventlocatie; - 4 Inspirerende workshops naar keuze; - Good Food lunch op "hoog niveau" letterlijk en figuurlijk; - Gratis lotnummer voor de verloting van super gevulde Goodie Foodie bags; - Feestelijke Green Passion cocktail (alcoholvrij) bij de afsluiting met leuke verrassingen; - Hele dag netwerken, verwenmogelijkheden en stands bezoeken.
Uitverkocht Beëindigd € 50,00 € 3,75
Halve dagpas + lunch (2 workshops)
Wil je wel naar het event komen maar is een Deluxe Dagpas niet haalbaar voor je? Kies dan voor de Halve dagpas en kom 2 inspirerende workshops naar keuze volgen. In dit ticket is de lunch "op hoog niveau" inbegrepen...en daar zul je zeker geen spijt van krijgen! Mocht je nog tijd hebben om iets langer te blijven dan kun je natuurlijk ook naar harte lust netwerken, stands te bezoeken en genieten van de verwenmogelijkheden gedurende de hele dag! Een halve dagpas is niet beperkt door een dagdeel!
Uitverkocht Beëindigd € 35,00 € 2,85
Halve dagpas (2 workshops)
Wil je wel naar het event komen maar alleen 2 workshops volgen en de sfeer van het event proeven? Kies dan de Halve dagpas en kies 2 inspirerende workshops. Natuurlijk kun je ook naar harte lust netwerken, stands te bezoeken en genieten. In dit ticket is de lunch NIET inbegrepen. Een halve dagpas is niet beperkt tot een dagdeel!
Uitverkocht Beëindigd € 20,00 € 1,95

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel FOOD PASSIONISTAS EVENT

Evenement informatie

Op dit Food Passionistas Event ontmoet je mensen die, net als jij, gepassioneerd zijn over gezond en lekker eten. Voor Food Passionistas is het belangrijk om te weten wát ze eten, waar het vandaan komt, welke voedingsstoffen het bevat en hoe zij hun lichaam hier goed mee kunnen voeden (i.p.v. vullen). Een Food Passionista hoeft geen "health-freak" te zijn!! Je bent gewoon een hippe meid van deze tijd of sexy vent die zijn eigen kracht kent!

Tijdens dit event kun je inspirerende lezingen volgen, praktische workshops bijwonen en vragen stellen aan experts. Ook zijn er genoeg verwenmogelijkheden door voetreflexologie, mini-massages, shopping& sharing, goodie foodie bags die je kunt winnen, virgin cocktail op grote hoogte, etc. Natuurlijk wordt er ook voor een heerlijke, gezonde lunch gezorgd en is er genoeg tijd om je netwerk uit te breiden met andere Food Passionistas!

Kom op 25 januari naar Den Haag als je 2014 goed wilt starten met inspiratie voor een gezonde leefstijl!

 De event locatie

Informatie over het programma en de workshops:

Gasten zijn welkom vanaf 9.30 uur. Vanaf 10.30 uur starten de workshops, maar in het tussenliggende uur is er tijd voor verwelkoming, koffie/thee en bezoek van stands.

Tussen 10.30 en 16.00 uur kun je 2 of 4 workshops volgen en evt. mee lunchen. Dit is afhankelijk van het ticket dat je kiest.

Tussen 16.00-18.00 uur is er een feestelijke afsluiting met Green passion cocktails, hapjes en verloting van leuke prijzen.

Workshops:

Kies 2 of 4 workshops, afhankelijk van het ticket dat je wilt (deluxe dagpas of halve dagpas). Let op dat je maar 1 workshop kiest per tijdsvak!

Met een halve dagpas mag je workshops kiezen uit de vier tijdvakken, dus hoef je je niet te beperken tot één dagdeel. Bij het bestellen van het ticket reserveer je direct je plek bij de workshops.

Kun je deze informatie niet goed lezen, ga dan naar de Facebookpagina van Green Passion waar de informatie over de workshops ook vermeld staat. www.facebook.com/goodfoodlovesyouback

 


Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

De Haagse Toren is gelegen op 2 minuten loopafstand van station Holland Spoor (HS) in Den Haag (uitgang centrum). Het is dus het handigste om met het OV te komen.

Als je met de auto komt zijn er diverse parkeermogelijkheden:

Parkeer aan de straat in de directe omgeving van de Haagse Toren (bijv Huijgenspark). Dit kost € 1,70 per uur.

Daarnaast is Q-parking Laakhaven (Rijswijkseweg 27 Den Haag) op 4 minuten loopafstand gelegen (loop links de garage uit, onder het viadukt door en je staat voor de toren). Deze garage is echter behoorlijk prijzig (€ 1,- per 17 minuten met een maximum van € 30,- ).

De voordeligste parkeeroptie: op 1 km van de Haagse Toren gelegen (ingang Waldorpstraat) hoort bij de Megastores (€ 1,- per uur met een maximum van € 10,-)

Gezien de hoogte van de toren (132 meter) is hij niet te missen zodra je om je heen kijkt.

Neem de draaideur naar binnen en wij verwelkomen je graag!

 Deze toren kan je niet missen!

 Kan ik specifieke wensen doorgeven voor de lunch?

We houden standaard rekening met alle Food Passionistas die graag rauw, paleolitisch of glutenvrij eten. Heb je hele specifieke vragen, mail dan de organisatie.

 

Waar kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Bij vragen kun je mailen naar Franca@green-passion.nl

 De organisator van het event

Is mijn registratie/ticket overdraagbaar?

Je kunt je ticket overdragen aan iemand anders indien je onverwachts verhinderd bent. 

 

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen naar het evenement?

Neem je ticket afgedrukt mee naar het event! Dit is je toegangsbewijs voor binnenkomst en bij de workshops (houdt het dus de hele dag bij je).

 

Wat is het restitutiebeleid?

Wij bieden geen restitutie aan indien je verhinderd bent, maar je mag je ticket wel overdragen aan iemand anders.

 

De naam op de registratie/het ticket komt niet overeen met die van de bezoeker. Is dat OK?

Dat is geen enkel probleem! Iedere Food Passionista is welkom!

Food Passionistas

 

Heb je vragen over FOOD PASSIONISTAS EVENT? Neem contact op met Green Passion

Waar en wanneer


Haagse Toren, Seats2Meet & The Penthouse restaurant
7 Hofwijckstraat
2515 RN Den Haag
Nederland

Zaterdag 25 januari 2014 van 09:30 tot 17:30 (CET)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

Green Passion

Green Passion has a passion for Good Food. We want to contribute to a happy & healthy world. Our focus is future-oriented on the power of food.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.