" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Galajubileumconcert

Koninklijke Sophia's Vereeniging

Donderdag 22 mei 2014 van 18:30 tot 21:30 (CEST)

Galajubileumconcert

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Ticket 2 Tickets Beëindigd € 15,00 € 1,96

Deel Galajubileumconcert

Evenement informatie

Niet alleen viert Koninklijke “Sophia’s Vereeniging” haar 150 jarig bestaan, ook Sophia’s opleidingsorkesten bestaan 50 jaar. Allen trots op hun passie en mooie muziek maken voor een breed publiek. Tijdens dit galaconcert presenteert de gehele jubilerende vereniging het sprookje “de ontdekking van de muzikant” in een spannende non-stop muziekvoorstelling. Alle geledingen van “Sophia’s Vereeniging”, het befaamde Smolnykoor en enkele opleidingsorkesten uit “De Langstraat” geven acte dépresence.
SPE-J, SOL en het symfonisch blaasorkest verzorgen een prachtige muzikale show. Alles staat in het teken van “de ontdekking van de muzikant”. In een sprookjesachtige omgeving wil Sophia laten zien dat passie, gedrevenheid en inspiratie de muzikale sleutel vormt tot de jeugd en de toekomst. Tijdens dit jubileumconcert neemt de jeugd een belangrijke plaats in. Samen met het Smolnykoor uit St. Petersburg en opleidingsorkesten uit “De Langstraat” belandt u in een wervelend sprookje, of …, muzikale werkelijkheid. Het galaconcert eindigt met een spetterende finale.

Heb je vragen over Galajubileumconcert? Neem contact op met Koninklijke Sophia's Vereeniging

Plattegrond van evenement

Plattegrond / Efteling Theater

25305881

Ticket

  Waar en wanneer


  Efteling Theater
  Europalaan 1
  5171 KW Kaatsheuvel
  Nederland

  Donderdag 22 mei 2014 van 18:30 tot 21:30 (CEST)


    Toevoegen aan mijn agenda

  Log in of meld je aan

  Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.