" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Het lijkt erop dat dit evenement al is afgelopen.

Bekijk toekomstige evenementen van deze organisator of organiseer je eigen evenement.

Bekijk toekomstige evenementen Evenement aanmaken

GamificationConf 2013 - Power up loyaliteit en activiteit van medewerkers en klanten met gamification

Prooflink & Fanminds

Donderdag 14 maart 2013 van 09:00 tot 18:00 (CET)

GamificationConf 2013 - Power up loyaliteit en...

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Early Bird Beëindigd € 150,00 € 0,00
GamificationConf 2013 Ticket Beëindigd € 200,00 € 0,00

Deel GamificationConf 2013 - Power up loyaliteit en activiteit van medewerkers en klanten met gamification

Evenement informatie

“BY 2014 MORE THAN 70% OF GLOBAL 2000 ORGANIZATIONS WILL HAVE AT LEAST ONE GAMIFIED APPLICATION, DRIVING 50% OF ALL INNOVATION” — GARTNER

In 2013 zal gamification een versnelde groei doormaken en een sleutelrol gaan spelen in de manier waarop organisaties klanten en medewerkers betrekken en activeren. De hoogste tijd om praktijkervaringen met gamification te delen, kennis te vergaren en contacten op te doen die je verder kunnen helpen.

GamificationConf , hét gamification evenement van Nederland, biedt je vooruitstrevende visies en praktisch inzicht in de kracht en valkuilen van gamification. Verschillende gamification experts leren je hoe je loyaliteit en betrokkenheid kunt vergroten met de inzet van spelelementen en speldenken. Daarnaast geven diverse sprekers van vooraanstaande organisaties inzicht in hun eigen ervaringen met gamification.

Heb je vragen over GamificationConf 2013 - Power up loyaliteit en activiteit van medewerkers en klanten met gamification? Neem contact op met Prooflink & Fanminds

Waar en wanneer


TOBACCO Theater
Nes 75
1012 KD Amsterdam
Nederland

Donderdag 14 maart 2013 van 09:00 tot 18:00 (CET)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

Prooflink & Fanminds

GamificationConf , hét gamification evenement van Nederland, biedt je vooruitstrevende visies en praktisch inzicht in de kracht en valkuilen van gamification. Verschillende gamification experts leren je hoe je loyaliteit en betrokkenheid kunt vergroten met de inzet van spelelementen en speldenken. Daarnaast geven diverse sprekers van vooraanstaande organisaties inzicht in hun eigen ervaringen met gamification.

GamificationConf is een initiatief van Fanminds.com en Prooflink.com Twee Nederlandse bedrijven die sterk geloven in het gebruiken van spelelementen om de relatie met je klant en medewerker te versterken. Met het evenement bouwen ze verder aan de Nederlandse gamification community voor het uitwisselen van kennis en praktijkervaringen.

  Contact opnemen met de organisator
GamificationConf 2013 - Power up loyaliteit en activiteit van medewerkers en klanten met gamification
Amsterdam, Nederland: evenementen Conferentie

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.