" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Gedoe-Management in Amsterdam

Maandag 22 april 2013 van 19:30 tot 22:30 (CEST)

Gedoe-Management in Amsterdam

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Deelname aan workshop Beëindigd € 25,00 € 0,00

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Gedoe-Management in Amsterdam

Evenement gegevens

Gedoe kennen we allemaal: het is de grote rem op onze natuurlijke wens om iets te maken van onze carrière, ambities, passies etc.. We zijn daarom allemaal op één of andere manier geïnteresseerd in gedoe. Gelukkig maar, want interesse is noodzakelijk om iets nieuws te kunnen leren.

We proberen meestal gedoe te elimineren. Maar het valt niet te elimineren: het is een onvermijdelijk bijproduct van onze hersenen.

Als we gedoe managen, blijkt dat een onverwacht positieve uitwerking te hebben op onze creativiteit, effectiviteit en plezier, zowel professioneel als privé. Maar als je gedoe wilt managen, wát moet je dan managen?

In de workshop Gedoemanagement gaan we de bio-logica van gedoe bekijken. Dat levert zeer verrassende inzichten op en het geeft handvatten om met gedoe verder om te kunnen gaan. Het is een confronterende, verrassende, vermakelijke, inspirerende en vooral zeer leerzame workshop die je zeker niet onberoerd zal laten.

 

Inloop vanaf 19.30, de workshop start om 20.00 uur. Zorg dat je op tijd bent!
Na afloop kunnen we nog 'na-borrelen' tot ongeveer 22.45

Heb je vragen over Gedoe-Management in Amsterdam? Contact opnemen met de organisator

Waar en wanneer


Coffeemania Slotervaart
3 Ottho Heldringstraat
1066 AZ Amsterdam
Nederland

Maandag 22 april 2013 van 19:30 tot 22:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Wij werken vanuit het idee dat bedrijven en organisaties een expressie zijn van de conversaties die intern leven. Doordat de conversaties vaak niet op ekaar aansluiten en niet helder zijn, ontstaat er vaak gedoe dat de expressie van organisaties sterk beïnvloedt. Wij gaan daarmee aan het werk, zodat de interne conversaties helder, krachtig en inspirerend zijn voor de mensen zelf.

Dat maakt een energie vrij die een geheel nieuw prestatieniveau mogelijk maakt.

Op deze nieuwe basis kunnen wij effectief werken aan een passende Corporate Identity, voor bedrijven, organisaties en individuele professionals.

  Contact opnemen met de organisator
Gedoe-Management in Amsterdam
Evenementen in Amsterdam, NH Cursus

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.