Huiskamervoorstelling met aanschuifdiner in de Jacobustuin

The Holland Road

Zondag 31 augustus 2014 van 18:00 tot 20:30 (CEST)

Rotterdam, Netherlands

Huiskamervoorstelling met aanschuifdiner in de Jacobust...

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Reserveer je plek aan tafel   meer info 31 aug. 2014 Gratis  

Deel Huiskamervoorstelling met aanschuifdiner in de Jacobustuin

Evenement informatie

Zondag 31 augustus organiseren we weer een aanschuifdiner in de Jacobustuin, maar dit keer gecombineer met een huiskamervoorstelling. Schuif aan voor een goed gesprek onder het genot van een 'boerologische' maaltijd en geniet van de voorstelling 'Bagage' van Theatergroep huiskamervoorstellingen.nl.

Na afgeloop van een aanschuifdiner speelt deze intieme voorstelling vlak voor je neus. De openluchthuiskamer en het aanschuifdiner in de Jacobustuin is het decor. De voorstelling kun je bijwonen voor slechts een eigen bijdrage. 

Vanaf 18.00 uur tot 19.30 uur serveren wij een multiculturele daghap voorafgaand aan de voorstelling. Gezond, lekker en voedzaam. Vanuit het tuinhuis wordt er gekookt door Rotterdams talent in samenwerking met verschillende Rotterdamse organisaties.

Eten en theater verbindt!

Huiskamer voorstelling

In de voorstelling is een actrice op zoek naar haar rol: een Joodse vrouw aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. De actrice duikt in haar eigen verleden. De rol is dichterbij dan zij denkt.

De voorstelling wordt gespeeld door twee actrices. Het is een vorm van muziektheater met spel en zang en pianobegeleiding. Het stuk is geschreven rondom een tekst van Brecht, Jiddische liedjes en Joodse poëzie.

Kosten zijn in totaal 10 euro.

De openlucht huiskamer van Rotterdam

In juli, augustus en september wordt de Jacobustuin geopend voor een goed gesprek onder het genot van een bak koffie, een boerologische lunch, een zakelijke vergadering in het zonnetje, de huiskamerdiners en evenementen georganiseerd voor en door de buurt.

Maatschappelijke drive

De Jacobustuin is een unieke groene en rustige plek om Rotterdammers en organisaties met elkaar te verbinden. We blazen nieuw leven in het sociaal netwerken. Participatie en zelfredzaamheid zonder geiten wollen sokken. Onze groene openlucht huiskamer biedt een mix van evenementen, horeca en een sociaal leerwerktraject in samenwerking met partners en andere initiatieven.

Bekijk onze website voor meer informatie. 
Heb je vragen over Huiskamervoorstelling met aanschuifdiner in de Jacobustuin? Neem contact op met The Holland Road

Waar en wanneer


Jacobustuin
105 Jacobusstraat
Zijstraat Oude Binnenweg<br />
3012 JM Rotterdam
Netherlands

Zondag 31 augustus 2014 van 18:00 tot 20:30 (CEST)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

The Holland Road

Stichting The Holland Road zet zich in om verschillende Rotterdammers aan elkaar te verbinden. In de zomermaanden van 2014 doen wij dit in een openlucht huiskamer midden in hartje Rotterdam. 

De openlucht huiskamer wordt een plek waar de stad en de buurt samen komt voor een goed gesprek onder het genot van een bak koffie, een lunch, een zakelijke vergadering in het zonnetje, huiskamerdiners en evenementen georganiseerd voor en door de buurt. 

Het project biedt een mix van evenementen, horeca en een sociaal leerwerktraject in samenwerking met partners en andere initiatieven.
  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.