" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

In Real Life With @Preciesmark & Followers - Online Meets Offline #irlw

@preciesmark

Vrijdag 24 mei 2013 van 16:30 tot 20:00 (CEST)

In Real Life With @Preciesmark & Followers - Online...

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
#irlw @preciesmark   meer info 119 Tickets Beëindigd Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel In Real Life With @Preciesmark & Followers - Online Meets Offline #irlw

Evenement gegevens

De 1e #irlw borrel op persoonlijke titel...

Op woensdag 27 maart ging ik door de 'geluidsbarriere' van 5.000 volgers op Twitter, dat moet gevierd worden! Hoe waardevol is je Twitter netwerk nu eigenlijk? Is het een bezigheidstherapie of betreft het echt een waardevol netwerk?

Met deze eerste #irlw borrel gaan we hier samen met elkaar achter komen. Ik roep regelmatig 'Alles wat ik wil weten haal ik uit Twitter...'

Voor mij is dat echt zo, of het nu marketing, cloud, triathlon of internet zaken betreft, alles haal ik uit Twitter. Dat zorgt ervoor dat ik sneller en beter geinformeerd ben dan menigeen in mijn omgeving. Dat biedt mij de kans om beter zakelijk te presteren en nog beter geinformeerd te zijn met betrekking tot hetgeen zich in mijn sociale omgeving afspeelt.

Ik wil mijn volgers daarvoor bedanken en vandaar dus deze borrel. 

Wat je daar gaat aantreffen? Geen idee. Volgens mijn Klout profiel zullen er mensen rondlopen die verstand hebben van accountancy, software, saas, cloud en marketing. Maar het kan zomaar zijn dat er een triathleet rondloopt of een familielid. We gaan het allemaal meemaken.

Als je behoort tot 1 van mijn eerste 5.000 volgers dan ben je van harte uitgenodigd en kun je een gratis ticket bestellen. Zorgen jullie voor een goed humeur en een open mind, dan zorg ik voor de borrel en hapjes. Verder ga ik ervoor zorgdragen dat we iets leuks gaan doen en wellicht maak jij deel uit van the next big thing. Ik heb er ontzettend veel zin in, tot snel?

Mark Appel

 

 

 

 

Heb je vragen over In Real Life With @Preciesmark & Followers - Online Meets Offline #irlw? Neem contact op met @preciesmark

Waar en wanneer


Atrium Exact
Molengraaffsingel
Address Line 2
2629 Delft
Nederland

Vrijdag 24 mei 2013 van 16:30 tot 20:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

@preciesmark

marketing director | online business software | accountant | accountancy | social media | saas | cloud | marketing | triathlon | serendipity | ironman

  Contact opnemen met de organisator
In Real Life With @Preciesmark & Followers - Online Meets Offline #irlw
Delft Events Feest

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.