" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Inspiratiedag Enneagram 22 februari Dongen

Closer2Talent in samenwerking met Senso

Vrijdag 22 februari 2013 van 09:30 tot 16:30

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
De eerste 8 aanmeldingen mogen gratis deelnemen 4 Tickets Beëindigd Gratis € 0,00
Normaal ticket 10 Tickets Beëindigd € 75,00 € 5,25

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Inspiratiedag Enneagram 22 februari Dongen

Evenement gegevens

Op 22 februari as. organiseert Closer2Talent in samenwerking met Karlo Mans een exclusieve inspiratiedag rondom het persoonlijkheidsmodel Enneagram.  Deze dag wordt georganiseerd voor HR-professionals en leidinggevenden om hen de gelegenheid te bieden de meerwaarde van het Enneagram ten opzichte van andere modellen als MBTI, Belbin, Human Dynamics etc. zelf te ervaren en te onderzoeken.

Het Enneagram is een model wat zicht biedt op de persoonlijkheidskenmerken van eenieder. Daarbij wordt niet alleen de gedragskant van de persoonlijkheid onder de loep genomen, maar ook de daaraan ten grondslag liggende diepere drijfveren. Enerzijds biedt dat inzicht de mogelijkheid voor verdere persoonlijke ontwikkeling, anderzijds is het Enneagram als geen ander model in staat om een zekere ‘inteamiteit’ te bewerkstelligen die uitermate dienend is aan cohesie en samenwerking in teams en organisaties.

Tijdens de workshop op 22 februari zult u aan de hand van exclusief materiaal op verrassende wijze uw eigen meest waarschijnlijke Enneatype ontdekken en door de interactie met de andere deelnemers ook een goed beeld krijgen van de andere voorkomende ennea-voorkeursstijlen.

De inspiratiedag zal worden georganiseerd in Dongen (N-Br.) van 9:30-16:30uur. De kosten voor deelname bedragen €75,- (excl. BTW). Let op: de eerste 8 inschrijvers nemen gratis deel!

 

Heb je vragen over Inspiratiedag Enneagram 22 februari Dongen? Neem contact op met Closer2Talent in samenwerking met Senso

Waar en wanneer


Closer2Talent
Pattonstraat 6
Dongen
Nederland

Vrijdag 22 februari 2013 van 09:30 tot 16:30


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Inspiratiedag Enneagram 22 februari Dongen
Evenementen in Dongen Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.