" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

KerstMiBo bij het nieuwe Audicentrum Amsterdam

MeerBusiness Amsterdam

Vrijdag 21 december 2012 van 17:00 tot 21:00 (CET)

KerstMiBo bij het nieuwe Audicentrum Amsterdam

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Ledenticket (Leden MeerBusiness 020) Beëindigd Gratis € 0,00
Niet leden MB Amsterdam   meer info Beëindigd € 40,00 € 0,00

Deel KerstMiBo bij het nieuwe Audicentrum Amsterdam

Evenement gegevens

Het jaar 2012 is een bijzonder jaar geweest zonder een moment van verveling. Nieuwe kansen hebben zich voorgedaan en ook minder positieve zaken hebben een plekje moeten krijgen. Wij als zakenplatform MeerBusiness Amsterdam hebben dit jaar wederom mogen groeien in aantallen leden en partners al merkten ook wij wel we daar nog harder voor moesten werken met ons team. Groot dank gaat dan ook uit naar deze leden en partners voor het geschonken vertrouwen. Wij zijn al weer hard bezig met ons programma voor het nieuwe jaar om voor u 3 zaken te realiseren: verbinding, verbinding en verbinding. 

A-Point groep is een van de partners van het eerste uur waar we inmiddels een fijne relatie mee hebben opgebouwd en veel van onze MeerBusiness relaties ook. Éen van de bedrijfsonderdelen van de A-Point groep is Audi Centrum Amsterdam wat recentelijk in een prachtig nieuw pand is getrokken. 

MeerBusiness Kerstborrel op 21 december 2012 in Audi Centrum Amsterdam

Namens commercieel directeur Fred Starkenbrug en algemeen directeur Evert Overtoom mogen wij leden, partners en sponsoren uitnodigen op 21 december a.s. het jaar af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje. U bent welkom vanaf 17.00u, parkeren is gratis op het eigen terrein en door uw spoedige aanmelding via deze site bent u verzekerd van een van de 150 beschikbare plaatsen. Voor het aanmelden geldt: eerst komt, eerst maalt. Enkel voor leden en partners MeerBusiness Amsterdam. Nog geen lid, meld u dan snel aan voor 2013 en zorg dat u ook in verbinding komt met de decisionmakers uit de regio. Op http://amsterdam.meerbusiness.nl kunt u zich aanmelden. 

Graag tot 21 december 17.00u!

 

Met hartelijke groet,

 

drs. Ursula van Zantvliet Rozemeijer

MeerBusiness Amsterdam

Heb je vragen over KerstMiBo bij het nieuwe Audicentrum Amsterdam? Neem contact op met MeerBusiness Amsterdam

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.