" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Leren met iPad Onderwijs seminar (Zwolle)

Xando Onderwijs

Dinsdag 8 januari 2013 van 15:00 tot 19:00 (CET)

Leren met iPad Onderwijs seminar (Zwolle)

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Leren met iPad Onderwijs seminar (Zwolle) Beëindigd Gratis  

Deel Leren met iPad Onderwijs seminar (Zwolle)

Evenement gegevens

Leren met iPad Onderwijs seminars

Een speciaal evenement voor iedereen in het onderwijs die ernaar streeft de beste leermethoden te combineren met de beste technologie.Op het programma staan lezingen en praktische workshops en er is voldoende gelegenheid om te netwerken. Deelnemers wordt meer inzicht geboden in de manier waarop mobiele technologie en digitale content het onderwijs kunnen veranderen. Daarnaast zien de deelnemers hoe de producten van Apple kunnen worden ingezet om de leerprestaties van leerlingen te verbeteren.Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan voor deze dag die u zeker stof tot nadenken zal geven.


Programma:

14.30: Inloop

15.00: Welkom

15.15: Keynote

15.45: Praktijkschool

16.00: Pauze

16.15: App-beleving

17.15: Interactie met leerlingen

17.30: Afsluiting met Q&A

18.00: Netwerkborrel met een hapje en drankje

Heb je vragen over Leren met iPad Onderwijs seminar (Zwolle)? Neem contact op met Xando Onderwijs

Waar en wanneer


Mercure Hotel Zwolle
1 Hertsenbergweg
8041 BA Zwolle
Nederland

Dinsdag 8 januari 2013 van 15:00 tot 19:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Xando Onderwijs

Xando Onderwijs

 Xando Onderwijs is Apple Solution Expert Onderwijs


Apple in het onderwijs

Apple Premium Reseller Xando ontzorgt scholen en voorziet haar leerlingen, leerkrachten en medewerkers van hedendaagse instrumenten om hun leertraject optimaal te faciliteren. Xando is trots daar in Nederland een bijdrage aan te kunnen en mogen leveren door met jarenlange ervaring en expertise scholen en schoolleiders te helpen om factoren als implementatie, dagelijks gebruik door leerlingen en docenten, de mogelijkheden op het gebied van content als ook het compleet dekkende eco-systeem op het gebied van content, content creatie, digitaal curriculum en interactieve leermogelijkheden ten volle te kunnen benutten in uw specifieke school omgeving.

Apple Solution Expert Onderwijs

Als Apple Solution Expert Onderwijs is Xando gespecialiseerd in het onderwijs en weten alles van de producten, diensten en oplossingen van Apple. We hebben inzicht in de problemen die u in uw dagelijkse praktijk tegenkomt en kunnen Apple oplossingen en beproefde werkwijzen aandragen die uitkomst bieden. Door continue bijscholing zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op IT- en onderwijsgebied. Bovendien kunnen ze putten uit jarenlange ervaring en hebben ze hun sporen verdiend met succesvol uitgevoerde projecten in het onderwijs.

Onderwijs gedreven

Xando beschikt over een team specialisten met specifieke expertise en ervaring in het onderwijs en met Onderwijs projecten. Met die kennis en kunde is Xando een professionele partner die u en uw school optimaal kan ondersteunen in het realiseren van uw plannen. Op management niveau kunnen wij u ondersteunen bij het verwezenlijken van de creatie van visie, faciliteiten, draagvlak, planning en vaardigheden bij uw team.

  Contact opnemen met de organisator
Leren met iPad Onderwijs seminar (Zwolle)
Zwolle Events Conferentie

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.