" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Lingeconcerten - Mastreechter Staar Moederdagconcert

Stichting Lingeconcerten

Zaterdag 11 mei 2013 van 20:00 tot 23:00 (Pacific-zomertijd Verenigde Staten (Los Angeles))

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Mastrechter Staar Beëindigd € 25,00 € 2,25

Deel Lingeconcerten - Mastreechter Staar Moederdagconcert

Evenement gegevens

Zaterdag 11 mei 2013 geeft de Maastrechter Staar een fantastisch moederdagconcert.

 

Mastreechter Staar

Het weekend van Moederdag:

misschien een goed idee om moeder te verrassen?

 

Begeleiding Solist

 

Paul Voncken| dirigent

Bér Schellings | bas-bariton

Michiel Ballhaus | pianist

 

Biografie

Honderdvijftien donkerbruin gekleurde mannenstemmen brengen een zeer gevarieerd programma van klassieke stukken uit opera’s van Mozart, Verdi en Puccini,maar ook meer eigentijds genre. Vooral bij de Russische en Italiaanse liederen komt de zo bekende Staar-sound goed toch zijn recht. De Mastreechter Staar heeft zijn eigen solist, de bekende bas-bartiton Bèr Schellings, die met zijn geweldige stem het publiek in vervoering brengt.

 

Na een succesvol optreden in december 2010 is Nederlands grootste en bekendste mannenkoor, de Mastreechter Staar, wederom present bij de Lingeconcerten 2013 in Leerdam. De Mastreechter Staar onderscheidt zich van andere koren: het is een concertkoor en verzorgt samen met soliste(n) zelfstandig een avondvullend programma. Om de twee jaar wordt een nieuw programma samengesteld. Ieder jaar geeft ‘de Staar’ circa 15 concerten in theaters in Nederland en België, en wordt ook veelvuldig gevraagd bij belangrijke ceremonies in binnen- en buitenland. Zo trad zij onlangs op in de Ridderzaal in Den Haag bij de uitreiking van een belangrijke internationale prijs. De afgelopen jaren ging de Mastreechter Staar op concertreis in Luxemburg, Engeland en Slovenië.

 

Al ruim vier jaar treedt de Staar regelmatig met veel succes op bij de concerten van André Rieu in Nederland en België. De tv registraties van deze concerten bezorgen het koor een miljoenenpubliek. De Koninklijke zangvereniging de Mastreechter Staar, Koningin Beatrix is beschermvrouwe van het koor, bestaat in 2013 precies 130 jaar. HKH Prinses Máxima woonde in 2008 het jubileum Gala concert bij in Maastricht. De naam van de Staar (is Maastrichts voor ‘ster’) verwijst naar het stads- wapen van Maastricht: een vijfpuntige ster. Aan de ambitie van Maastricht in 2018 Culturele Hoofdstad te willen zijn, levert de Staar op het gebied van de amateurkunst regelmatig zijn bijdrage. De Staar legt de lat zeer hoog: zij wil op semiprofessioneel niveau zingen.

 

Meer informatie: www.mastreechterstaar.nl

Heb je vragen over Lingeconcerten - Mastreechter Staar Moederdagconcert? Neem contact op met Stichting Lingeconcerten

Waar en wanneer


Lingeconcerten Oude Steenfabriek - Heukelum (ovb)
18 Appeldijk
4161 Heukelum
Nederland

Zaterdag 11 mei 2013 van 20:00 tot 23:00 (Pacific-zomertijd Verenigde Staten (Los Angeles))


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Stichting Lingeconcerten

Stichting Lingeconcerten organiseert al jaren hoogwaardige concerten op een diversiteit aan schitterende locaties aan de linge. Van huiskamerconcerten tot optredens van de Mastreechter Staar.

 

Stichting Lingeconcerten biedt  veen podium aan professionele musici en uitmuntende amateurmusici in de breedste zin van het woord. Dat mogen instrumentalisten en vocalisten zijn. De musici en vocalisten mogen solo, met een koor of i orkest/ensembleverband optreden.

 

Stichting Lingeconcerten biedt de mogelijkheid een podium te gebruiken voor concerten en try-outs. Het podium is niet aan leeftijd gebonden. Onze voorkeur gaat uit naar concerten met klassieke muziek. De concerten worden in Leerdam en directe omgeving georganiseerd. Stichting Lingeconcerten vindt het belangrijk dat muziekliefhebbers in hun directe omgeving aantrekkelijke concerten kunnen bezoeken. Wij sluiten mogelijke samenwerking met andere muziek en kunstvormen niet uit. Ons doel is te streven naar een aantrekkelijk programma voor het publiek.

Voor de musici.

In overleg met de uitvoerende(n) kan een tegemoetkoming in de onkosten worden afgesproken. Voor een try out kunnen geen onkosten in rekening gebracht worden. De voorwaarden liggen anders als de musici op uitnodiging van de muziekstichting een concert geven, dan is een uitkoop in overleg mogelijk. Wij bieden de musici voor alle onderdelen hierboven beschreven een service aan van een geheel verzorgd optreden.

 

  Contact opnemen met de organisator
Lingeconcerten - Mastreechter Staar Moederdagconcert
Heukelum Events Uitvoering Muziek

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.