" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Lingeconcerten - MirAnDa Trio

Stichting Lingeconcerten

Zaterdag 16 februari 2013 van 19:30 tot 22:30 (Pacific-standaardtijd Verenigde Staten (Los Angeles))

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
MirAnda Trio Arrangement (incl. hapje en drankje) Beëindigd € 25,00 € 2,25

Deel Lingeconcerten - MirAnDa Trio

Evenement gegevens

In de oude hooiberg van deze fantastische voormalige woonboerderij geven de dames van het

MirAnDa Trio

een fantastisch concert Arrangement incl. koffie, thee en een nazit met een hapje en drankje. Vanaf 19.30 wordt u ontvangen met een drankje. Na afloop kunt u in het restaurant nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Bezetting

Mirjam Rietberg | harp

Anna Azernikova | sopraan

Dasha Beltiukova | fluit

 

Biografie

De muzikale wegen van Mirjam Rietberg, Anna Azernikova en Dasha Beltiukova kruisten elkaar voor het eerst op het Amsterdams Conservatorium, sindsdien nam hun samenwerking een vlucht. Het immer groeiende repertoire van dit ensemble met de bijzondere bezetting van harp, zang en fl uit bestaat naast bekend en vaker uitgevoerd werk ook uit door het Miranda Trio ontdekte composities. Met wonderschone poëzie op prachtige en spannende muziek van bekende en onbekende componisten weet het Miranda Trio een balans te vinden tussen originaliteit en toegankelijkheid. In de triowerken, in combinatie met duo- en solowerken, vertolken de hartstochtelijke zangstem, de sprankelende fl uit en de sprookjesachtige harp een veelzijdig spectrum aan warme klankkleuren.

Het MirAnDa Trio heeft diverse concerten gegeven op podia door het hele land en maakte in maart 2006 haar televisiedebuut in het programma Vrije Geluiden van de VPRO. In 2007 trad het trio op in o.a. de Spiegelzaal van het Concertgebouw tijdens het gelijknamige radio programma van de Avro en waren zij te gast op de Internationale Muziekzomer Gelderland. Mei 2008 presenteerde het MirAnDa Trio haar CD “Theater” met werken van Franse, Argentijnse en Russische componisten. De CD is te verkrijgen via de websites www.magicflute.nl of www.mirjamrietberg.com en na afl oop van het concert.

Het trio zal muziek laten horen van Caplet, Saint-Saëns, Ravel, Lasala, Piazzolla, Glinka, Ippolitov-Ivanov en Beltiukov.

 

Meer informatie: www.mirandatrio.nl

 

Heb je vragen over Lingeconcerten - MirAnDa Trio? Neem contact op met Stichting Lingeconcerten

Waar en wanneer


Lingeconcerten - De Lingehoeve
199 Lingedijk
4163 Oosterwijk
Nederland

Zaterdag 16 februari 2013 van 19:30 tot 22:30 (Pacific-standaardtijd Verenigde Staten (Los Angeles))


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Stichting Lingeconcerten

Stichting Lingeconcerten organiseert al jaren hoogwaardige concerten op een diversiteit aan schitterende locaties aan de linge. Van huiskamerconcerten tot optredens van de Mastreechter Staar.

 

Stichting Lingeconcerten biedt  veen podium aan professionele musici en uitmuntende amateurmusici in de breedste zin van het woord. Dat mogen instrumentalisten en vocalisten zijn. De musici en vocalisten mogen solo, met een koor of i orkest/ensembleverband optreden.

 

Stichting Lingeconcerten biedt de mogelijkheid een podium te gebruiken voor concerten en try-outs. Het podium is niet aan leeftijd gebonden. Onze voorkeur gaat uit naar concerten met klassieke muziek. De concerten worden in Leerdam en directe omgeving georganiseerd. Stichting Lingeconcerten vindt het belangrijk dat muziekliefhebbers in hun directe omgeving aantrekkelijke concerten kunnen bezoeken. Wij sluiten mogelijke samenwerking met andere muziek en kunstvormen niet uit. Ons doel is te streven naar een aantrekkelijk programma voor het publiek.

Voor de musici.

In overleg met de uitvoerende(n) kan een tegemoetkoming in de onkosten worden afgesproken. Voor een try out kunnen geen onkosten in rekening gebracht worden. De voorwaarden liggen anders als de musici op uitnodiging van de muziekstichting een concert geven, dan is een uitkoop in overleg mogelijk. Wij bieden de musici voor alle onderdelen hierboven beschreven een service aan van een geheel verzorgd optreden.

 

  Contact opnemen met de organisator
Lingeconcerten - MirAnDa Trio
Oosterwijk Events Uitvoering Muziek

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.