" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

LOCKED & LOOSE XL

The Natural Hair Club NL

Zondag 31 augustus 2014 van 12:00 tot 19:00 (CEST)

LOCKED & LOOSE XL

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Early Bird Ticket
Early Bird Special is beschikbaar tot 30 juni 2014, 23.59! Hierna worden de tickets 15,- ex. fee in de voorverkoop. Let op: Aan de deur is duurder.
Beëindigd € 12,50 € 1,50
Normal Ticket
Normale Ticket is tot 30 augustus 2014, 23.59 uur beschikbaar. Hierna is het alleen mogelijk om aan de deur kaarten te kopen.
Beëindigd € 15,00 € 1,65

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel LOCKED & LOOSE XL

Evenement gegevens

Op zondag 31 augustus 2014 vindt de XL editie van Locked & Loose plaats in Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. HET grootste Natural Hair evenement van Nederland gericht op krullen, kroeshaar en dreadlocks. Als Locked & Loose XL bezoeker kan je een uitgebreid programma met praktische tips & adviezen verwachten. In het hoofdprogramma staan onder andere Dominique Chantal Snip (NL) eigenaresse van de Sheado Brandstore, en KeraCare (UK) met presentaties over Haarverzorging en Styling. Ook zal Razi'El Muntasir(VS), holistic lifestyle guide, een presentatie verzorgen over Voeding en Natural Hair. Naast het hoofdprogramma zullen er ook dynamische workshops en doorlopend demonstraties plaatsvinden door onder andereLUSH CosmeticsDi'Xpression en The LadyBug Store. Uiteraard zal er ook een Locked & Loose Market zijn waarbij diverse producten aangeschaft kunnen worden, van natuurlijke haarproducten tot gezichtsverzorging en van kleding met kleurrijke prints tot sieraden in verschillende stijlen. Een Celebration is natuurlijk niet compleet zonder het uitdelen van goodies! Bezoekers worden getrakteerd op diverse goodies van onder andere Lush, Die wil ik hebben en I Love Natural Hair! Uiteraard zal Eetcafe Flora met haar lekkere Caribische keuken aanwezig zijn!

Heb je vragen over LOCKED & LOOSE XL? Neem contact op met The Natural Hair Club NL

Waar en wanneer


Nieuwe Luxor Theater
1 Posthumalaan
3072 AG Rotterdam
Nederland

Zondag 31 augustus 2014 van 12:00 tot 19:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

The Natural Hair Club NL

The Natural Hair Club NL. DE Online Community voor Naturals in Nederland.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.