" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Mini-Game Workshop Great Game of Business

Great Game of Business

Dinsdag 12 februari 2013 van 12:30 tot 17:30 (CET)

Mini-Game Workshop Great Game of Business

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Mini-Game Workshop 12 feb.2013 15 Tickets Beëindigd € 195,00 € 0,00 € 40,95

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Mini-Game Workshop Great Game of Business

Evenement gegevens

U wilt….

  • U wilt verbetering van Liquiditeit, Winst en Groei
  • U wilt kosten verlagen, productiviteit verhogen en meer klantgerichtheid.
  • U wilt concrete acties om uw doelen te behalen.
  • U wilt dat de verandering in de lijn is geborgd.
  • U wilt precies weten waar u moet beginnen en wat u moet doen.
  • U wilt snel resultaat merken in de praktijk.
  • U wilt draagvlak voor de verandering.

En u wilt dat mensen verantwoordelijkheid nemen en in actie komen om zaken voor elkaar te krijgen; empowerment!

Als u zich herkent in bovenstaande wensen en behoeften, vindt u bij de Great Game of Business de oplossing.

 

The Great Game of Business
Met the Great Game bereikt u meetbare duurzame resultaatverbetering door uw mensen meteen vanaf de start in staat te stellen hun kennis, vaardigheid en ervaring in te zetten om concrete doelen te realiseren. Wij bieden een eenvoudige structuur en een helder doel waarbinnen iedereen zijn eigen bijdrage kan leveren om dit doel te behalen. Tijdens de uitvoering van een verbetertraject (Mini-Game™) worden wekelijks concrete resultaten besproken en krijgen individuele initiatieven aandacht.

Mini-Game™
The Great Game start met een analyse van de financiële gegevens. In overleg met u wordt het doel van het traject vastgesteld gebaseerd op óf Liquiditeit óf Winst óf Groei.
Op basis hiervan wordt een Critical Number vastgesteld. Dit is een financieel en/of productie gerelateerd cijfer dat essentieel is voor het verbeteren van de resultaten. Achter ieder getal zit een verhaal. Het is essentieel om het verhaal (het waarom) achter het Critical Number te vertellen.

U bent door het spelen van the Great Game of Business in staat om in te spelen op de continu veranderende omgeving. Naast resultaatverbeteringen realiseert u ook een duurzame cultuurverandering. Dit leidt tot een nieuwe innovatieve dynamiek waarmee uw bedrijf onderscheidend en succesvol zal zijn.

Resultaat
‘Great Game bedrijven’ scoren ruim twee maal de gemiddelde groeicijfers ten opzichte van vergelijkbare bedrijven en zelfs ruim drie maal de gemiddelde winst. Dit zijn duurzame resultaten en geen éénmalige successen die vervolgens weer wegebben na afloop van het ‘verbeterprogramma’. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt voorts dat de medewerkers vele malen beter onderlegd zijn als het gaat om kennis over het bedrijf, de bedrijfsvoering en de doelstellingen van het bedrijf en dit vertaalt zich direct in de resultaten. Bij andere bedrijven blijkt overigens dat gemiddelde minder dan 40% van het personeel bekend is met de doelstellingen van het bedrijf en dat daarvan ongeveer slechts de helft weet hoe hij of zij daar een bijdrage aan kan leveren. ‘Great Game bedrijven’ scoren in de top tien procent bedrijven in een onderzoek naar de bedrijfscultuur (The Denison Culture Model).

 


Programma en werkwijze

In deze workshop wordt uitgelegd wat the Great Game inhoudt en wordt tevens op een interactieve wijze het opzetten van een Mini-Game™ behandeld. Een Mini-Game™ is een onderdeel van the Great Game of Business waarmee u op zeer korte termijn de eerste resultaten realiseert voor uw organisatie.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Genoeg parkeergelegeheid en vlakbij Station Rai voor trein, metro en tram.


Waar kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Wij zijn te bereiken via info@greatgame.eu

 

Is mijn registratie/ticket overdraagbaar?

Is overdraagbaar, graag de organisator hierover informeren. 

 

Heb je vragen over Mini-Game Workshop Great Game of Business? Neem contact op met Great Game of Business

Waar en wanneer


Spaces Zuidas
101 Barbara Strozzilaan
1083 HN Amsterdam
Nederland

Dinsdag 12 februari 2013 van 12:30 tot 17:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Great Game of Business

“Als mensen in staat worden gesteld hun kennis, vaardigheid en ervaring in te zetten om een gewenste doelstelling te behalen is alles mogelijk!”

We worden steeds meer geconfronteerd met ingrijpende gebeurtenissen en veranderingen in hun omgeving, zowel privé als zakelijk. We kunnen daarop weinig tot geen invloed uitoefenen en pogingen daartoe kosten veel tijd en energie. Er rest ons dus niets anders dan zelf te veranderen, ons aan te passen aan de omstandigheden.

Wij, de Great Game of Business, zien dagelijks dat mensen in bedrijven en organisaties excelleren als ze weten waarom ze iets doen en gewaardeerd worden om hun bijdrage. Ze zijn in staat om zich succesvol aan te passen aan de snel veranderende omstandigheden omdat ze inzicht hebben in de meest recente data. Ze verbazen vaak zichzelf en hun directe omgeving door de verwachte resultaten ruimschoots te overtreffen.

Cultuurverandering lukt alleen door te in te grijpen in de interacties, in de patronen, die tussen mensen ontstaan. Hierin is de leidinggevende de belangrijkste schakel. Het is essentieel dat zijn of haar gedrag overeenkomt met de gewenste cultuur. Onze business coaches ondersteunen leidinggevenden in de praktijk vanuit de vaste overtuiging dat coaching helpt in de verdere ontwikkeling van hun leiderschap, het veranderen van het gedrag van hun medewerkers en het verbeteren van de resultaten.

Wij zien nog maar al te vaak dat organisaties investeren in leiderschap programma’s waarin cases behandeld worden om de dagelijkse praktijk zo goed mogelijk te benaderen. Wij geloven dat leiderschap alleen geleerd kan worden wanneer erom gevraagd wordt: in de praktijk!

Het is ons doel om een netwerk van Great Game organisaties te creëren waarin respect, vertrouwen en nieuwsgierigheid centraal staan. In dit netwerk kunnen mensen en organisaties zich met elkaar te verbinden zodat er een beweging ontstaat die zich duurzaam kan verbeteren.

  Contact opnemen met de organisator
Mini-Game Workshop Great Game of Business
Evenementen in Amsterdam, NH Cursus

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.