" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Open Koffie: IJskoud Projectmanagement

Gemeente 's-Hertogenbosch

Donderdag 21 februari 2013 van 10:00 tot 11:00 (CET)

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Open Koffie: IJskoud Projectmanagement Beëindigd Gratis  

Deel Open Koffie: IJskoud Projectmanagement

Evenement gegevens

Het poolijs bij een dikke -40°C betreden en weten dat je nog maanden onderweg zult zijn. Een week lang ver beneden je schema presteren en ter plekke de strategie aanpassen en de effectiviteit verhogen om alsnog een record te breken. Door een aanhoudende storm 113 kilometer weggeblazen worden op een labyrint van pakijs en ondanks deze tegenslag ervan overtuigd blijven dat de missie zal slagen. Een expeditie zien mislukken en een jaar later een nog ambitieuzere expeditie tot succes brengen.

Poolreiziger Marc Cornelissen zal uit eigen ervaring delen hoe hij en zijn teamleden onder uitdagende en veranderlijke omstandigheden vasthouden aan de koers en gestelde doelen. Hij zal het hebben over koersvastheid door lerend vermogen, flexibiliteit en creativiteit.

Hoe smeedt je bestendige verbindingen tussen eigenwijze professionals? Hoe versterk je een gedeelde identiteit en opereren verschillende individuen als een organisch geheel? Hoe verleg je met elkaar grenzen als de omgeving keihard haar beperkingen oplegt? Wat levert het op als je elkaar spiegelt en uitdaagt? Welke leidende waarden spelen een rol bij missies waarbij de deelnemers lotsverbonden zijn? Marc Cornelissen zal een fris perspectief geven op deze thema’s waarbij de vertaalbaarheid naar de eigen organisatie onmiskenbaar is.  


Meer informatie over Marc? Kijk op www.marccornelissen.nl

Heb je vragen over Open Koffie: IJskoud Projectmanagement? Neem contact op met Gemeente 's-Hertogenbosch

Waar en wanneer

Achter het Stadhuis 5-7
5211HM Den Bosch
Nederland

Donderdag 21 februari 2013 van 10:00 tot 11:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Gemeente 's-Hertogenbosch

De gemeente 's-Hertogenbosch organiseert een paar keer per jaar een Open Koffie. Een inspiratiesessie die in het teken staat van 'ontmoeten, verbinden en inspireren'. 

Vooraf en na afloop van de bijeenkomst is er ruimte om (uiteraard met koffie of thee) anderen te ontmoeten. De bijeenkomsten zijn niet alleen toegangkelijk voor ambtenaren; iedereen is welkom! Via de LinkedIn groep blijf je op de hoogte! 

www.s-hertogenbosch.nl

  Contact opnemen met de organisator
Open Koffie: IJskoud Projectmanagement
Den Bosch Events

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.