" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

OpenCoffee Park Plaza

Net(Anders)Werken Parktheater

Donderdag 3 januari 2013 van 09:00 tot 11:00 (CET)

OpenCoffee Park Plaza

Ticketinformatie

Gebruik promotiecode om tickets te zien.

Deel OpenCoffee Park Plaza

Evenement gegevens

OpenCoffee Park Plaza is een premium OpenCoffee met een thema. Effectief & plezierig netwerken in het centrum van Eindhoven. Ontmoet elke keer weer meer dan 50 andere ondernemers in Hotel Park Plaza. Een goede start van de dag met een lekkere kop coffee en een danish. De innerlijke mens wordt daarnaast ook goed verzorgd middels de CoffeeTalk. Dit is een energieke en prikkelende presentatie van een top spreker. Lees hieronder meer info over deze andere format dan u wellicht gewend bent.

Algemene informatie 

Entree: met deze premium OpenCoffee bieden we je meer dan je gewend bent van een OpenCoffee. Dit vergt meer tijd aan organisatie en er worden diverse kosten gemaakt. We vragen derhalve bij binnenkomst een bijdrage van 5 euro. 

Coffee: (en thee) kan alleen middels de CoffeeCard worden afgenomen. Deze kunt u ter plekke aanschaffen. De CoffeeCard is een pay-as-you-enjoy abonnement. Deze is derhalve volledig kosten- en belastingaftrekbaar. Kaart met 5 consumpties is 15 euro (incl. 21% btw). Kaart met 10 consumpties is 25 euro (incl. 21% btw).

CoffeeTalks: worden mogelijk gemaakt middels crowdfunding. Met crowdfunding geldt, hoe meer deelnemers, hoe lager jouw eigen bijdrage hoeft te zijn. Nodig daarom ook mede collega's en ondernemers uit! Samen waarderen we de spreker, je mag zelf bepalen hoeveel je het waard vind. Je kunt middels SMS voting, via je CoffeeCard of met contant waarderen. We geven een richtprijs af, maar je mag dus zelf bepalen hoeveel je het waard vind. De sms voting en betaling geschied via Microincasso (uitgevoerd door CM Mobile, ook verantwoordelijk voor SMS stemmen bij The Voice of Holland).

Parkeren: Als je vroeg genoeg bent zijn er parkeerplaatsen achter het hotel. (rijdt met je auto tot aan het hek en wacht tot hij open gaat). Een uitrijkaart ontvang je bij binnenkomst. 

Factuur: Tielemans administratie zal er voor zorgdragen dat je een factuur ontvangt over hetgeen je betaald hebt. Dit is ook de reden waarom we al je gegevens vragen, om een kloppende factuur te kunnen opmaken. Heb je via SMS betaling de CoffeeTalk spreker gewaardeerd, ontvang je de factuur een maand later vanwege de verwerking bij CM Mobile.  

Heb je vragen over OpenCoffee Park Plaza? Neem contact op met Net(Anders)Werken Parktheater
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Hotel Park Plaza / Elite Lounge
17 Geldropseweg
5611 Eindhoven
Nederland

Donderdag 3 januari 2013 van 09:00 tot 11:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Net(Anders)Werken Parktheater

Om de community die regelmatig gebruik maakt van de flexwerkplek Net(Anders)Werken in het Parktheater verder te ontwikkelen, wordt er een reeks expertmeetings aangeboden. De expertmeetings zijn alle gratis te bezoeken. Naast het overdragen van kennis, bieden de meetings ook kansen om het netwerk waarin je je bevindt uit te breiden. De expertmeetings worden aangeboden i.s.m. BuzzyChain. De meetings vinden altijd op een donderdag, om 16:00 uur, plaats in het Parktheater. Tussen 17:00 uur en 18:00 uur is er de mogelijkheid om na te borrelen. 


Locatie: Parktheater Eindhoven, http://www.parktheater.nl

Tijdstip: altijd op een donderdagmiddag, start om 16:00 uur, borrel om 17:00 uur

 

We hopen je graag te zien op één, of meerdere natuurlijk, van de expertmeetings!


Net(Anders)Werken Parktheater Eindhoven

http://www.parktheater.nl/werken

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.