" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

OpenCoffee Park Plaza

Net(Anders)Werken Parktheater

Donderdag 7 februari 2013 van 09:00 tot 11:00 (CET)

OpenCoffee Park Plaza

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
5 euro bij binnenkomst
OpenCoffee Park Plaza is een premium OpenCoffee en werkt met een vaste en een flexibele prijs. Het vaste deel is 5 euro bij binnenkomst.
Beëindigd Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel OpenCoffee Park Plaza

Evenement gegevens

Meer (terugkerende) business door goed relatie beheer


We leren elkaar deze ochtend een keer vanuit een andere hoek kennen. Niet alleen de zakelijke kant. Relatiebeheer is op een persoonlijke manier contact onderhouden met je relaties. Maar ken je wel persoonlijke kenmerken van je netwerk & klanten?


Olga Jonk van Jonk Relatiebeheer zal ons deze ochtend via een spel meer over elkaar te weten laten komen. Net wat meer om tot wellicht een nog leuker en nog beter gesprek te leiden.

 

Daarnaast ontvang je nog diverse tips als het gaat om netwerken. Tips die je die ochtend direct in de praktijk kan brengen.


 

OpenCoffee Park Plaza is een premium OpenCoffee. Effectief & plezierig netwerken in het centrum van Eindhoven. Ontmoet elke keer weer meer dan 50 andere ondernemers in Hotel Park Plaza. Een goede start van de dag met een lekkere kop coffee en een danish. De innerlijke mens wordt daarnaast ook goed verzorgd middels een korte inhoudelijke programma (+/- 20 min) 

Algemene informatie 

Entree: met deze premium OpenCoffee bieden we je meer dan je gewend bent van een OpenCoffee. Dit vergt meer tijd aan organisatie en er worden diverse kosten gemaakt. We vragen derhalve bij binnenkomst een bijdrage van 5 euro. 

Coffee: (en thee) kan alleen middels de CoffeeCard worden afgenomen. Deze kunt u ter plekke aanschaffen. De CoffeeCard biedt u afreken gemak en voordeel op ieder kop coffee of thee. De kaart is ook door de weeks te gebruiken bij Hotel Park Plaza. Kaart met 5 consumpties is 12.50 euro (incl. 6% btw). Kaart met 10 consumpties is 22.50 euro (incl. 6% btw).

Parkeren: Als je vroeg genoeg bent zijn er parkeerplaatsen achter het hotel. (rijdt met je auto tot aan het hek en wacht tot hij open gaat). Een uitrijkaart ontvang je bij binnenkomst. 

Factuur: Tielemans administratie zal er voor zorgdragen dat je een factuur ontvangt over hetgeen je betaald hebt. Dit is ook de reden waarom we al je gegevens vragen, om een kloppende factuur te kunnen opmaken. U kunt uw factuur 2 weken na de bijeenkomst via uw e-mail verwachten._

Heb je vragen over OpenCoffee Park Plaza? Neem contact op met Net(Anders)Werken Parktheater
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Hotel Park Plaza / Elite Lounge
17 Geldropseweg
5611 Eindhoven
Nederland

Donderdag 7 februari 2013 van 09:00 tot 11:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Net(Anders)Werken Parktheater

Om de community die regelmatig gebruik maakt van de flexwerkplek Net(Anders)Werken in het Parktheater verder te ontwikkelen, wordt er een reeks expertmeetings aangeboden. De expertmeetings zijn alle gratis te bezoeken. Naast het overdragen van kennis, bieden de meetings ook kansen om het netwerk waarin je je bevindt uit te breiden. De expertmeetings worden aangeboden i.s.m. BuzzyChain. De meetings vinden altijd op een donderdag, om 16:00 uur, plaats in het Parktheater. Tussen 17:00 uur en 18:00 uur is er de mogelijkheid om na te borrelen. 


Locatie: Parktheater Eindhoven, http://www.parktheater.nl

Tijdstip: altijd op een donderdagmiddag, start om 16:00 uur, borrel om 17:00 uur

 

We hopen je graag te zien op één, of meerdere natuurlijk, van de expertmeetings!


Net(Anders)Werken Parktheater Eindhoven

http://www.parktheater.nl/werken

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.