" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

OpenCoffee Park Plaza

Net(Anders)Werken Parktheater

Donderdag 7 maart 2013 van 09:00 tot 11:00 (CET)

OpenCoffee Park Plaza

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Jaar abonnement
Je krijgt gedurende een jaar (11 x) toegang tot de OpenCoffee Park Plaza (dit is per keer inclusief 2 consumpties, danish & CoffeeTalk).
Beëindigd € 76,00 € 0,00 € 15,96
Open Ticket
Maximale flexibiliteit. Deze ticket geeft je voor deze editie van OpenCoffee Park Plaza toegang. (incl. 2 consumpties, danish, CoffeeTallk/Experience.
Beëindigd € 9,00 € 0,00 € 1,89
. Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00

Deel OpenCoffee Park Plaza

Evenement gegevens

OpenCoffee Park Plaza

Netwerken met inhoud. Ontmoet iedere keer weer meer dan 50 ondernemers. Breidt en verdiep je kennis & netwerk verder uit. Participeer en help elkaar verder met ondernemerschap & business.

Programma:

Coffee Talk: trends voor 2013

Trends zijn belangrijk voor jouw als ondernemer om van op de hoogte te zijn. Je kunt zo inspringen op datgene dat komen gaat en je business er op voorbereiden en inrichten. Jan Willem Alphenaar vertelt in 20 minuten waar je je dit jaar beslist niet door moet laten verrassen. Wees er bij zodat je de boot van 2013 niet mist!


 

Info over deze bijeenkomst:

OpenCoffee Park Plaza is een participatie OpenCoffee met een thema. Effectief & plezierig netwerken in het centrum van Eindhoven. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de OpenCoffee Community Eindhoven en wordt tot stand gebracht door een team van ondernemers.


Entree: OpenCoffee Park Plaza is wat wij noemen een premium OpenCoffee. We creeren expres drempels om zo de qualiteit van de bijeenkomst te verhogen. Om deze reden vragen we een entreeprijs van 9 euro excl. btw, inclusief twee consumpties & danish. (achteraf gefactureerd)

Coffee: (en thee) kan alleen middels de CoffeeCoins of CoffeeCard worden afgenomen. Deze kunt u ter plekke verkrijgen. Je ontvangt de factuur achteraf.

CoffeeTalk: eens in de twee maanden hebben we een inspirerende spreker die onderwerpen op pakt die van belang zijn voor de ondernemer.

CoffeeExperience: eens in de twee maanden hebben we een activerende beleving voor je in petto.

Parkeren: Als je vroeg genoeg bent zijn er parkeerplaatsen achter het hotel. (rijdt met je auto tot aan het hek en wacht tot hij open gaat). Een uitrijkaart ontvang je bij binnenkomst. 

Factuur: binnen twee weken na de bijeenkomst ontvang je de factuur. 

Heb je vragen over OpenCoffee Park Plaza? Neem contact op met Net(Anders)Werken Parktheater
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Hotel Park Plaza / Elite Lounge
17 Geldropseweg
5611 Eindhoven
Nederland

Donderdag 7 maart 2013 van 09:00 tot 11:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Net(Anders)Werken Parktheater

Om de community die regelmatig gebruik maakt van de flexwerkplek Net(Anders)Werken in het Parktheater verder te ontwikkelen, wordt er een reeks expertmeetings aangeboden. De expertmeetings zijn alle gratis te bezoeken. Naast het overdragen van kennis, bieden de meetings ook kansen om het netwerk waarin je je bevindt uit te breiden. De expertmeetings worden aangeboden i.s.m. BuzzyChain. De meetings vinden altijd op een donderdag, om 16:00 uur, plaats in het Parktheater. Tussen 17:00 uur en 18:00 uur is er de mogelijkheid om na te borrelen. 


Locatie: Parktheater Eindhoven, http://www.parktheater.nl

Tijdstip: altijd op een donderdagmiddag, start om 16:00 uur, borrel om 17:00 uur

 

We hopen je graag te zien op één, of meerdere natuurlijk, van de expertmeetings!


Net(Anders)Werken Parktheater Eindhoven

http://www.parktheater.nl/werken

  Contact opnemen met de organisator
OpenCoffee Park Plaza
Eindhoven Events Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.