" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

OpenCoffee Park Plaza "Business New Year"

Net(Anders)Werken Parktheater

Donderdag 6 september 2012 van 08:45 tot 11:00 (CEST)

OpenCoffee Park Plaza "Business New Year"

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
5 euro bij binnenkomst
OpenCoffee Park Plaza is een premium OpenCoffee en werkt met een vaste en een flexibele prijs. Het vaste deel is 5 euro bij binnenkomst.
Beëindigd Gratis  

Deel OpenCoffee Park Plaza "Business New Year"

Evenement gegevens

OpenCoffee Park Plaza is een premium OpenCoffee. Effectief & plezierig netwerken in het centrum van Eindhoven. Ontmoet elke keer weer meer dan 50 andere ondernemers in Hotel Park Plaza. Een goede start van de dag met een lekkere kop coffee en een danish. De innerlijke mens wordt daarnaast ook goed verzorgd middels de CoffeeTalk. Dit is een energieke en prikkelende presentatie van een top spreker. 

CoffeeTalk: Staat jouw Elevator Pitch als een huis?

Wat hebben de 3 biggetjes en een professionele Elevator Pitch met elkaar gemeen? Heel veel. Jij wilt toch ook graag een ‘liftpraatje’ dat staat als een huis. Dat niet omver te blazenis door de wolf. Kortom: een plakverhaaltje dat je gemakkelijk kunt onthouden en doorvertellen.  Ontdek nu in 20 minuten de kracht van storytelling voor je Elevator Pitch. Nieuwsgierig? Kom dan dat ‘varkentje maar eens wassen’ 

André Driessen van Andries | tekst, training & advies laat je in 20 minuten de kracht van ‘storytelling’ ervaren.  Daarvoor put hij volop uit zijn eigen bagage: een koffer vol voorwerpen en anekdotes. Algemene informatie 

Entrance: met deze premium OpenCoffee bieden we je meer dan je gewend bent van een OpenCoffee. Dit vergt meer tijd aan organisatie en er worden diverse kosten gemaakt. We vragen derhalve bij binnenkomst een bijdrage van 5 euro. 

Coffee: (en thee) kan alleen middels de CoffeeCard worden afgenomen. Deze kunt u ter plekke aanschaffen. De CoffeeCard is een pay-as-you-enjoy abonnement. Deze is derhalve volledig kosten- en belastingaftrekbaar.

CoffeeTalks: worden mogelijk gemaakt middels crowdfunding. Met crowdfunding geldt, hoe meer deelnemers, hoe lager jouw eigen bijdrage hoeft te zijn. Nodig daarom ook mede collega's en ondernemers uit! Samen waarderen we de spreker middels SMS voting. Je mag zelf bepalen hoeveel je het waard vond. 15, 12, 9, 6 of 3 euro. De betaling gaat gemakkelijk en veilig via Microincasso (uitgevoerd door CM Mobile, ook verantwoordelijk voor SMS stemmen bij The Voice of Holland).

Parkeren: Als je vroeg genoeg bent zijn er parkeerplaatsen achter het hotel. (rijdt met je auto tot aan het hek en wacht tot hij open gaat). Een uitrijkaart ontvang je bij binnenkomst. 

Factuur: na je eerste bijeenkomst ontvang je een mail waarin we vragen om jouw gegevens aan te dragen. Je bankrekeningnummer is ook van belang wanneer je een factuur wilt ontvangen over je CoffeeTalk bijdrage. De factuur van de CoffeeTalk ontvangt u pas een maand later vanwege de verwerking bij CM Mobile.  

Heb je vragen over OpenCoffee Park Plaza "Business New Year"? Neem contact op met Net(Anders)Werken Parktheater
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Hotel Park Plaza / Elite Lounge
17 Geldropseweg
5611 Eindhoven
Nederland

Donderdag 6 september 2012 van 08:45 tot 11:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Net(Anders)Werken Parktheater

Om de community die regelmatig gebruik maakt van de flexwerkplek Net(Anders)Werken in het Parktheater verder te ontwikkelen, wordt er een reeks expertmeetings aangeboden. De expertmeetings zijn alle gratis te bezoeken. Naast het overdragen van kennis, bieden de meetings ook kansen om het netwerk waarin je je bevindt uit te breiden. De expertmeetings worden aangeboden i.s.m. BuzzyChain. De meetings vinden altijd op een donderdag, om 16:00 uur, plaats in het Parktheater. Tussen 17:00 uur en 18:00 uur is er de mogelijkheid om na te borrelen. 


Locatie: Parktheater Eindhoven, http://www.parktheater.nl

Tijdstip: altijd op een donderdagmiddag, start om 16:00 uur, borrel om 17:00 uur

 

We hopen je graag te zien op één, of meerdere natuurlijk, van de expertmeetings!


Net(Anders)Werken Parktheater Eindhoven

http://www.parktheater.nl/werken

  Contact opnemen met de organisator
OpenCoffee Park Plaza "Business New Year"
Eindhoven, Nederland: evenementen Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.