" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

OpenCoffee Park Plaza "Grote Geef Ochtend"

Net(Anders)Werken Parktheater

Donderdag 6 december 2012 van 09:00 tot 11:00 (CET)

OpenCoffee Park Plaza "Grote Geef Ochtend"

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
5 euro bij binnenkomst
OpenCoffee Park Plaza is een premium OpenCoffee en werkt met een vaste en een flexibele prijs. Het vaste deel is 5 euro bij binnenkomst.
Beëindigd Gratis  

Deel OpenCoffee Park Plaza "Grote Geef Ochtend"

Evenement gegevens

De OpenCoffee op 6 december a.s. staat uiteraard in het teken van de goed heilig man. We laten ons inspireren door zijn goedheid om te geven. Wil je hieraan mee doen tijdens deze bijeenkomst? Iets waardevols geven & iets waardevols ontvangen? Bedenk dan wat jij vanuit je onderneming als waardevols kunt geven aan iemand anders. Dit kan echt van alles zijn, ben zo creatief als je zijn kunt! Om je op weg te helpen hier een aantal (niet creatieve) cadeau ideeen:


-Als fotograaf kun je bijv. een fotoshoot aanbieden.
-Als tekstschrijver kun je bijv. een aantal uren cadeau doen of aanbieden om de tekst te (her-) schrijven voor een brochure of website.
-Als coach misschien een aantal uren coaching of een inventarisatie voor een heel traject...


Denk goed na wat je wilt schenken. Geef dit zo duidelijk en concreet mogelijk aan tijdens de inschrijving. Ken aan je omschrijving ook een waarde toe. Bijv. een fotoshoot t.w.v. 250 euro.


Je mag zo gul zijn als je zelf wilt. Belangrijk is wel te realiseren dat bij wat je geeft de mogelijkheid bestaat je er een nieuwe klant of ambassadeur aan over houdt.


Je ontvang t.z.t meer info hoe de ochtend precies in zijn werk zal gaan. Leuk om je te zien op 6 december!


Deze ochtend staat in het teken van het geven & ontvangen. Twee organisaties die de wereld een stukje mooier maken zullen ook aanwezig zijn: Dress for Success & GoedMarkt.

Heb je nette representatieve kleding of assesoires die je zelf niet meer draagt? Schoenen, een tas, trui, pak of rok... Neem deze dan mee naar de bijeenkomst en help Dress for Success mensen te helpen bij het solliciteren naar een nieuwe baan.

Wil je misschien ook een goed doel steunen met jouw product of dienst? Schenk deze dan aan GoedMarkt. Zij verkopen deze en gebruiken het geld voor diverse goede doelen.


OpenCoffee Park Plaza is een premium OpenCoffee met een thema. Effectief & plezierig netwerken in het centrum van Eindhoven. Ontmoet elke keer weer meer dan 50 andere ondernemers in Hotel Park Plaza. Een goede start van de dag met een lekkere kop coffee en een danish. De innerlijke mens wordt daarnaast ook goed verzorgd middels de CoffeeTalk. Dit is een energieke en prikkelende presentatie van een top spreker. Lees hieronder meer info over deze andere format dan u wellicht gewend bent.

Algemene informatie 

Entree: met deze premium OpenCoffee bieden we je meer dan je gewend bent van een OpenCoffee. Dit vergt meer tijd aan organisatie en er worden diverse kosten gemaakt. We vragen derhalve bij binnenkomst een bijdrage van 5 euro. 

Coffee: (en thee) kan alleen middels de CoffeeCard worden afgenomen. Deze kunt u ter plekke aanschaffen. De CoffeeCard is er in in 5 & 10 consumpties. Deze kun je respectievelijk voor 12,50 & 22,50 aanschaffen (incl. BTW). Let op! je kunt alleen met contant betalen.

CoffeeTalks: worden mogelijk gemaakt middels crowdfunding. Met crowdfunding geldt, hoe meer deelnemers, hoe lager jouw eigen bijdrage hoeft te zijn. Nodig daarom ook mede collega's en ondernemers uit! Samen waarderen we de spreker, je mag zelf bepalen hoeveel je het waard vind. Je kunt de spreker via je CoffeeCard of met contant waarderen. We geven een richtprijs af, maar je mag dus zelf bepalen hoeveel je het waard vind. 

Parkeren: Als je vroeg genoeg bent zijn er parkeerplaatsen achter het hotel. (rijdt met je auto tot aan het hek en wacht tot hij open gaat). Een uitrijkaart ontvang je bij binnenkomst. 

Factuur: Tielemans administratie zal er voor zorgdragen dat je een factuur ontvangt over hetgeen je betaald hebt. Dit is ook de reden waarom we al je gegevens vragen, om een kloppende factuur te kunnen opmaken.  

Heb je vragen over OpenCoffee Park Plaza "Grote Geef Ochtend"? Neem contact op met Net(Anders)Werken Parktheater
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Hotel Park Plaza / Elite Lounge
17 Geldropseweg
5611 Eindhoven
Nederland

Donderdag 6 december 2012 van 09:00 tot 11:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Net(Anders)Werken Parktheater

Om de community die regelmatig gebruik maakt van de flexwerkplek Net(Anders)Werken in het Parktheater verder te ontwikkelen, wordt er een reeks expertmeetings aangeboden. De expertmeetings zijn alle gratis te bezoeken. Naast het overdragen van kennis, bieden de meetings ook kansen om het netwerk waarin je je bevindt uit te breiden. De expertmeetings worden aangeboden i.s.m. BuzzyChain. De meetings vinden altijd op een donderdag, om 16:00 uur, plaats in het Parktheater. Tussen 17:00 uur en 18:00 uur is er de mogelijkheid om na te borrelen. 


Locatie: Parktheater Eindhoven, http://www.parktheater.nl

Tijdstip: altijd op een donderdagmiddag, start om 16:00 uur, borrel om 17:00 uur

 

We hopen je graag te zien op één, of meerdere natuurlijk, van de expertmeetings!


Net(Anders)Werken Parktheater Eindhoven

http://www.parktheater.nl/werken

  Contact opnemen met de organisator
OpenCoffee Park Plaza "Grote Geef Ochtend"
Eindhoven, Nederland: evenementen Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.