" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Pop-up Amsterdam @ Felix & Foam

Caroline Dijckmeester-Bins en Jet van Helbergen

Donderdag 19 juni 2014 van 19:30 tot 22:00 (CEST)

Pop-up Amsterdam @ Felix & Foam

Ticketinformatie

Geen tickets verkrijgbaar.

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Pop-up Amsterdam @ Felix & Foam

Evenement gegevens

Pop-Up Amsterdam is een eenmalig, live magazine waarin artikelen, foto-essays en columns zich voor de ogen en de oren van het publiek ontvouwen. In korte reportages nemen radiomakers, fotografen en grensoverschrijdende denkers het publiek mee naar de curieuze uithoeken van het Amsterdamse bestaan. Een podium voor parels van verhalen die u letterlijk nergens anders te lezen krijgt.

 

Kom luisteren naar o.a.

 

 

Aernoud Bourdrez  

Aernoud Bourdrez is advocaat intellectuele eigendom en heeft zich  gespecialiseerd in het smaakvol afhandelen van conflicten.  In 2013 verscheen zijn bestsellerThink like a lawyer don't act like one. Ook is hij een fervent verzamelaar van hedendaagse kunst. Om deze kunst te bemachtigen, trekt Bourdrez alle mogelijke onderhandelingstechnieken uit de kast. Of het nu gaat om strategieën ontwikkeld door Harvard University, freefight tactieken of technieken ontleent uit reality-TV programma's zoals Big Brother. En dat levert vermakelijke situaties op.


Jan-Dirk van der Burg:

Fotograaf en beeldend kunstenaar Jan-Dirk van der Burg heeft een ongeremde voorliefde voor oppervlakkige diepgang. Hij is bekend van fotoboeken Olifantenpaadjes en After Mandela. Zijn nieuwste project heet Tweetbundels, waarin hij mensen portretteert aan de hand van hun persoonlijke foto's en tweets.


Gustaaf Haan

Gustaaf Haan is logicus, met een voorliefde voor onlogica. Hij is oprichter van onder meer NietMijnKeus, GooglEnnep enZonnefabriek. In 2013 won hij met het hoorspel 'God Mens Eierwekker' de Korte Golf, een prijs voor kort radiowerk. Daarnaast ontwerpt hij robots die zichzelf kunnen uitschakelen.


Barbara Iweins

De Belgische fotografe Barbara Iweins  woont en werkt in Amsterdam.  Haar originele Street style memorygame,  een spel van portretten van markante mensen gefotografeerd in de straten van Amsterdam, was een wereldwijd succes en werd geprezen door o.a.Vogue, Wired, Vanity Fair en op verschillende fashion blogs. Dit mondde uit in haar volgende project waarbij ze juist het leven achter de uiterlijke schijn van "street style" op de gevoelige plaat probeert vast te leggen.


Pete Jordan

De Amerikaanse schrijver fietsfanaat Pete Jordan, maker voor het roemruchte radioprogramma This American Life, verruilde zijn woonstad San Francisco voor fietsparadijs Amsterdam. Hier dook hij in de wereld van de tweewieler en schreef het boekDe Fietsrepubliekover de cultuur en geschiedenis van fietsers in Amsterdam.
Heb je vragen over Pop-up Amsterdam @ Felix & Foam? Neem contact op met Caroline Dijckmeester-Bins en Jet van Helbergen

Waar en wanneer


Felix Meritis
324 Keizersgracht
Amsterdam
Nederland

Donderdag 19 juni 2014 van 19:30 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.